2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به سلامتی عزیزم.....  پس کاریوتایپ و دی اف آی هم انجام بدین بد نیست.....  میتونی نسبت به ...

ن عزیزم هنوز هیچ اقدامی نکردم برا دکتر رفتن.

مرسی گلم بابت جواب دادن با حوصلت😢

من بعد سقطم دوره هام و حجم خونریزیم خییلی کم شد میترسم از علائم یاسگی باشی نظر شما چیه؟؟

و برا رشد فولیکول و گرم شدن رحم دارم هر روز فلفل سیاه میخورم خوبه بنظرت؟؟

ان شاالله تا این موقع باردارم😍😍
سلام عزززیزم💙 شکر خدا ماهم خوبیم🍀🌻☘ میگم بهار جون توام آز niptرو انجام داده بودی همون ک جنسیتم ...

سلام عزیزم 😘

بله من بعد از سونوی آنومالی انجام دادم تو سونوی آنومالی ب من جنسیتو گفتن هفته ۱۸ رفتم

سلام بچه ها.من تازه به جمعتون پیوستم.یه سوالی دارم.من امروز روز نهم انتقال جنینم هستش.تقریبا چند روز ...

سلام عزیزم به جمعمون خوش اومدی..... 

اینجا خونه خودت انشالله به زودی خبر بتای تپلتو میدی..... 

عزیزم نمیدونم علتش چی میتونه باشه..... 

استرس نداری؟ 

بغض نمیکنی؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ای جووونم😍نازی جون کامل حسش میکنی یعنی؟از چندهفته تکون خورد؟

اره عزیزم فکر کنم چون جفتم پشت مونده خودش جلو مونده همه ی تکوناشو میفهمم.از هفته ی 14 دیگه قشنگ حس کردم شایدم زودتر. شبا تا باشکم بند نبندم نمیذاره بخوابم. از اول غروب شیطونیش گل میکنه. باباش پیشم باشه که دیگه رسما میخواد بیاد بیرون

درمورد پایین بود جفت بهم هیچی نگفتن. ولی خودم میفهمم خیلی پایینه قشنگ رو مثانه خوابیده همونجا جفتک م ...

خخخخخخ..... 

آره به خدا منم اواخر میگفتم الانه که پاش بزنه بیرون.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ن عزیزم هنوز هیچ اقدامی نکردم برا دکتر رفتن. مرسی گلم بابت جواب دادن با حوصلت😢 من بعد سقطم دوره ه ...

عزیزم فکر نکنم کم شدن خونریزیات از یائسگی باشه..... 

آز ذخیره بدی تکلیفت مشخص میشه و خیالت راحت‌تر..... 

تست آنتی مولارین هورمون یا همون amh رو بدی معلوم میشه..... 

شاید رحمت سرد شده که حجم خونریزیات کمتر شده.... 

رنگشم تیره شده؟ 

عزیزم ببین من در مورد تغذیت دقیق نمیتونم بگم چی خوبه ولی این قانون رو همیشه به همه توصیه میکنم که در جهت اعتدال طبع بخورن.... 

اگه طبعت سرده فقط گرمی بخور و از سردیجات پرهیز کن..... 

من هم طبعم سر بود هم رحمم..... 

لب به سردی نزدم.... 

موقع پری حموم نرفتم خودمو نشستم.... 

بعد حموم بلافاصله آب نخوردم.... 

بعد ن ز د ی ک ی بلافاصله آب نخوردم و خودمو نشستم..... 

شال کمر پشم و جوراب پشم پوشیدم..... 

لباس پوشیده پوشیدم..... 

اینارو رعایت کرم طبعم اصلاح شد..... 

من تا ماه سوم بارداریم لب به سردی نزدم..... 

این روال برا من خوب بود..... 

و جواب داد..... 

اره عزیزم فکر کنم چون جفتم پشت مونده خودش جلو مونده همه ی تکوناشو میفهمم.از هفته ی 14 دیگه قشنگ حس ک ...

الهی فدای شیطنتش بشم.... 

سلام عزیزم به جمعمون خوش اومدی.....  اینجا خونه خودت انشالله به زودی خبر بتای تپلتو میدی.....& ...

ممنون از لطفتون استارتر عزیز.نه اتفاقا زیادی بی خیالم😀بازم ممنون.چند روزم صبر میکنم اگه خوب نشدم میرم پیش دکتر گوارش شاید حساسیت باشه

راستی یه چیز دیگه.چرا جواب این بی بی چکها یه کم بعد عوض میشه😀

آخه صبح منفی بود بعد که صبحونه خوردم رفتم دیدم یه خط کمرنگ افتاده.میدونم زوده ها ولی میشه دلخوش شد؟؟؟آمپولhcg رو14 روز پیش زدم!!

سلام بچه ها.من تازه به جمعتون پیوستم.یه سوالی دارم.من امروز روز نهم انتقال جنینم هستش.تقریبا چند روز ...

عزیزم احتمالا به خاطر داروها معده ات اذیت شده، معمولا ریفلاکس معده یه همچین‌حسی میده، با مشورت دکترت میتونی یکی از انواع امپرازولها مثه پنتوپرازول یا نکسیوم بگیری

بازم تند تند تکرار کن سوالتو چون همه دوستان تک به تک پستارو نمیخونن.....  حالا نازنین نامیم ید ...

تورک آنای عزیز سلام

من این سوال رو هم از دکتر های نی نی سایت پرسیدم

دکتر ویدا یوسفیان که جواب منو داده نوشته اگر نظر من را می خواهید بهتره مصرف نکنید

ولی من الان دوروزه استفاده کردم چون چاره ای نداشتم تو سیکلم و دارو ها بهم جواب نداده بود همزمان با داروهای دیگه هورمون رشد رو هم تجویز کرده بود

الان دوروز دیگه هم باید مصرفش کنم نمی دونم قطعش کنم یا اینکه بزنم این دوروز رو هم

واقعا ترسیدم و نگرانم😞

ممنون از لطفتون استارتر عزیز.نه اتفاقا زیادی بی خیالم😀بازم ممنون.چند روزم صبر میکنم اگه خوب نشدم می ...

آره عزیزم پیگیر باش..... 

تیروئدتم چک کن....