2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046793 بازدید | 684548 پست
فاطمه جون من تو اینستا نتونستم پیدا کنم آدرسی رو که گذاشتین میشه یه بار دیگه چک کنید؟

عزیزم پیج اینارو نگاه کن اکثرا از فعالیتشون میگن 

و سالم خوری یاد میدن 

و همچنین کالری غذاهارو میگن

من مامان شدم🥲
فاطمه جون تو چند ماه کم کردی؟ می شه رژیمت رو بگی؟

عزیزم تو یکسال 

و رژیم کالری شماری داشتم 

همه چیز میخوردم اما کم و میزان کالریشون حساب میکردم 

یه تاپیک کامل و جامع از کاهش وزنم دارم بخونید بد نیست❤❤❤❤

من مامان شدم🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توکل برخدا مطمئن باش حتما نتیجه میگیری عزیزم. فقط طب سنتی هم برو چیزایی که بدنت لازم داره مصرف کنی. ...

لطف کردین فدات شم 

دستت درد نکنه فدات شم 

خدا کوچولوتو حفظ کنه عزیزدلم💋

من مامان شدم🥲
من غربالگری اول رو بردم نشون دادم گفت خوبه. خودمم.چون سر درنمیاوردم دیگه زیاد نپرسیدم nt چیه nbچیه. ...

به سلامتی عزیزم احتمالا همون آزمایشهای 4 گانه هستش هفته چند هستید الان? منم فردا میبرم دکتر نشون میدم

عزیزم تو یکسال  و رژیم کالری شماری داشتم  همه چیز میخوردم اما کم و میزان کالریشون حساب م ...

افرین

من فکر میکردم ۲۰کیلو کم کردن وزنم در عرض ششماه عالیه الان تو رودیدم کمی امیدم کم شد.....

من از ۸۶ به زیر ۷۰ رسیدم......البته قدم ۱۷۳هست.....

واقعا اراده بخرج دادن میخواد فقط.....سایز کم کردن خیلی عالیه.......انشاله سهیلا جان وزن کم میکنی اونجور که دوس داری.....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ارمغان جان حداقل سه ماه مکمل بخور خودت وشوهرت.بعدپانکچرشوتا آن شاالله جنین های عالی داشته باشی.بعد ی ...

عزیزم مکمل سه ماهه داریم میخوریم اما جدیدا برای ادامه دودل شدم ،هر بار انتفال کلی زمان خونه نشینی داره و  هزینه ها سرسام آور،نتیجه آخر قابل پیش بینی نیست  

ببین عزیزم وقتی قبل از عید به خاطر از دست دادن جنینم و سقط گریه میکردم دخترم بغلم کرد گفت مامان مگه ...

ای جااان خدا دختر گلتو حفظ کنه خیلی حرف پرمحتوایی زده 

راست میگی فکر کردن به گذشته و حسرت چیزیو درست نمیکنه 

شما از این 4تا مارکر رو همون 18 هفته رفتی؟؟؟

عزیزم گفتم که دکتر من آز غربال دوم رو ننوشت..... 

معمولا نمینویسه مگر اینکه اولی مشکل نشون بده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پریودم به موقع هس حرف تنبلی بهم نزد سوزنم بعد که دید فولیم 25 هس سوزن نزد

عجیبه.که آزاد نشدن.

و کیست شدن.

شما کیت تخمکگذاری استفاده نکردی؟ک ببینی مثبت میشه یا نه؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عجیبه.که آزاد نشدن. و کیست شدن. شما کیت تخمکگذاری استفاده نکردی؟ک ببینی مثبت میشه یا نه؟

نذاشتم اون گفت نیازی به آمپول نیس اگه بزنم کیست میشه دکترم خیلی نادون بود اصلا ی نازا تو مطبش نبود سه چهار بیشتر مریض نداشت که اوناهم برای عفونت و.. میومدن بااین حال که فوق تخصص نازایی بود فوق العاده حواس پرت بود هر سری سونوم میکرد میگفت خیلی خوبی برو ایندفه دیگه بارداری و.. که همیطو وقتم تلف کردم پیشش الان دکتر جدیدم بهم پیشنهاد ای وی اف داده چقد مطبش شلوغ اکثرا هم نتیجه گرفتن

...... 
اونایی که ای وی اف موفق داشتن بیاین بگین قبلش چی خوردین وچ کارکردن میدونم سوالم تکراریه ولی اینجا ان ...

عزیزم تنها چیزی که من همیشه تاکید دارم خاص خودتون باشه و از کسی تقلید نکنین تغذیه هست..... 

فقط مناسب طبعتون بخورین..... 

آب زیاد بخورین..... 

بعد انتقال یه بند نخوابیدن و هر از گاهی تو خونه دور بزنین..... 

انرژی +..... 

سرگرم کردن خودتون.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها منشیه بهم نوبت نداد برای امروز.گفت فردا بیا ساعت ۱۲ ظهر.نمیدونم چه داستانیه که این سونو رو فقط صبح انجام میدن اینا.ببخشید نگرانتون کردم.امروز خیلی سردرد داشتم نیومدم دور گوشیم.فقط یه لحظه اومدم خبر بگیرم از آزی جونم که متاسفانه.....ان شاالله به زودی خدا برات با یه معجزه جبران کنه و دلت شاد شه عزیزدلم😘 @آزی25776

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
فاطمه جون تو چند ماه کم کردی؟ می شه رژیمت رو بگی؟

عزیزم گفت تاپیک داره برا این قضیه تو تبادل نظراش نگاه کنین حتما میتونین پیدا کنین.....