2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046488 بازدید | 684516 پست
قربونت برم‌من ممنون  دعام کن منم مادر شم  به خاطر مادرشدن اراده کردم بخدا وگرنه همه میگف ...

توکل برخدا مطمئن باش حتما نتیجه میگیری عزیزم. فقط طب سنتی هم برو چیزایی که بدنت لازم داره مصرف کنی. من دکتر تغذیه میرفتم ولی با طب سنتی مشورت میکردم دکترای تغذیه عقلشون به طبع و اینا نمیرسه. مثلا تو زمستون بهم گفت اگه خواستی یخورده الویه بخور. من گفتم الویه بخورم سردی میکنم که. خلاصه اینارو بدون. و بدون الان برای تقویت بدن برای باروری هرچه لازمه استفاده کن. مثلا حبوبات فراوان. سردیجات کلا حذف. گوشت گوساله حذف سس و نوشابه حذف. میوه های سرد فقط صبح بخور. ماهی قزل و گوشت گوسفند و سبزیجات فراموش نشه چای سبز کلا حذف بجای چای سیاه دمندش سیب و هل. یا به اینجور چیزا بخور. ببخش پرحرفی کردم اینا تجربیات خودم بود عزیزم

اره خلفیه گلی جون. من اخر نفهمی خلفی و قدامی بد و خوبش چیه؟

خلفی زودتر حرکات رو حس میکنه من سر پسرم که خلفی بود 16 هفته حسش کردم.... 

خلفی یعنی جفت پشته و جنین جلو هست و برا همین زودتر حس میشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیز دلم انشالله که دعای قشنگت اول برای خودت براورده بشه ❤️❤️❤️

آزی جون  خیلی ناراحت شدم دوستم و واقعا درکت میکنم انشالله معجزه خدا شامل حالت بشه و تلخی این لحظات بزودی فراموش بشه🤲🤲

،من بسته آخر انتقال دادم دو بار قبل انتقال رفتم بیمارستان و با جنین شناس صحبت کردم که یکی از جنینام مجدد فریز بشه و گفتن اگه به بلاست برسه حتما فریز میکنیم ،جالب اینجاست روز انتقال بهم گفتن دوتا بلاست شده و یکی کامپکت ،لحظه انتقال به دکتر عارفی گفتم یکی رو بران فریز کنین و ایشون گف سه تا انتقال بدیم بهتره و انتقال داد و منفی شدم انقد بهم ریختم انگار یه جیزی از وجودم جدا شد همه ی زحمتام و تلاشهام به فنا رفت کاش آخرین شانسمو نمیگرفت الان موندم کلا قید این آی وی اف و شروع مجدد بزنم و به زندگی وعلائقم برسم یا آخرین بار امتحان کنم باتوجه به ذخیره پایین 

میخوام تکلیفمو بدونم اگه واقعا استراحت مطلقی هستم پرونده کارمو ببندم فقط مواظب باشم بخوابم. اگه مشکل ...

خوب فکر کنم سرویکست کم بوده لب مرزه.... 

معمولا زیر 30 بشه سرکلاژ میکنن.... 

باید مراقب باشی عزیزم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آزی جون  خیلی ناراحت شدم دوستم و واقعا درکت میکنم انشالله معجزه خدا شامل حالت بشه و تلخی این لح ...

ارمغان جان حداقل سه ماه مکمل بخور خودت وشوهرت.بعدپانکچرشوتا آن شاالله جنین های عالی داشته باشی.بعد یه کم به خودت فرصت بدهو برانتقال.نبایدبذاریم سن مون از این که هست بالاتربره

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

اونایی که ای وی اف موفق داشتن بیاین بگین قبلش چی خوردین وچ کارکردن میدونم سوالم تکراریه ولی اینجا انقد ماشالله گفت و گو زیاده که نمیشه پیدا کرد که چکارای کردین

...... 
سهیلا جون کی انتقال داری ؟

ارمغان جان ،رفتم واردسیکل انتقال شم،داروهام رهم نوشت.

برام لنفوسیت تراپی وسرم نوشت......هزینه ها زد بالا......دیدیم پول کم میاریم....تصمیم گرفتیم داروها ربخریم.ولی تا جورشدن پول نریم برای انتقال.

از طرفی هم من غلظت خون دارم ودکترعارفی به خوردن آب تاکیدمیکرد.پس دیدیم عقلایی اینه توماه رمضون نریم سراغ این کار.چون دلم نمیاد روزه هام ر نگیرم.

خدا آن شاالله برامون واقعا از عالم غیبش پول بفرسته.

وخدایا این بار دیگه بهمون اولاد صالح وسالم بده یااله العالمین

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
خوب فکر کنم سرویکست کم بوده لب مرزه....  معمولا زیر 30 بشه سرکلاژ میکنن....  باید مراقب ...

ممنونم عزیزم. حالا ایندفعه برم به دکتر بگم حسابی تکلیفمو روشن کنه. اوندفعه که فقط گفت هرچقدر درد داری باید استراحت کنی. استراحت میکنم حالم خوبه ولی خب میرم تو فاز افسردگی. هفته ای یبار میرم تو حیاط و باغچه راه میرم. فکر کن یه دختر شمالی رو بخوای حبس کنی چی میشه

ارمغان جان ،رفتم واردسیکل انتقال شم،داروهام رهم نوشت. برام لنفوسیت تراپی وسرم نوشت......هزینه ها زد ...

ان شاءالله عزیزم خدا براتون برسونه. عزیزم حتما ورزش کن اب زیاد بخور. از همه مهمتر انرژی خوب و نداشتن استرس. سخته ولی ممکنه

ان شاءالله عزیزم خدا براتون برسونه. عزیزم حتما ورزش کن اب زیاد بخور. از همه مهمتر انرژی خوب و نداشتن ...

فدای توشم

شروع کردم دارم باشگاه میرم🙌🏃🙋🙆💃💪💪💪ورزش میکنم😂😂😂😂😂ولی واقعا دوس دارم وزن هم کم کنم.

برامون دعا کن خداانتظارما ر هم تموم کنه

آنای عزیز درمورد غربالگری دوم میشه یخورده راهنماییم کنی چه تاریخی انجام میشه؟ چیا داره هم سونو هم آز ...

ببخشید شما غربالگری اول انجام دادید? ریسک داشتید? غربالگری دوم که همه انجام میدن 

برای منم آزمایشگاه زده تو هفته 15 و 16 آزمایش کواد ماکر انجام بدم هنوز نرفتم پیش دکترم ولی نگرانم

آزی جون  خیلی ناراحت شدم دوستم و واقعا درکت میکنم انشالله معجزه خدا شامل حالت بشه و تلخی این لح ...

ببین عزیزم وقتی قبل از عید به خاطر از دست دادن جنینم و سقط گریه میکردم دخترم بغلم کرد گفت مامان مگه همیشه نمیگی هیچوقت برای چیزی که از دست رفته و تموم شده نباید ناراحت باشیم پس بگو دیگه تموم شد و من گریه نمیکنم. باورت نمیشه انگار یهو  شوک بهم وارد کرد. حالا شما هم همینطور اگه جنین شناس اشتباه کرده باشه یا هرچی دیگه گذشته و نمیشه عوضش کرد. اگه واقعا خسته شدی به خودت استراحت بده اما من خودم اگه بچه نداشتم قطعا بینش فاصله نمینداختم و با قدرت بیشتری دوباره از اول شروع میکردم. من همین حالا پشیمونم  که چرا سه سال پیش که اقدام کردم با حرف های همسرم دلسرد شدم و کنار کشیدم اون موقع سه سال خودم رحمم تخمدان ها و تخمک ها جوون تر بودیم شاید بهتر جواب میگرفتم.  

خودتم میتونی بزنی،شوهرتم،زدنش راحته.فقط باید خیلی آروم تزریق شه ویکدفعه تزریق نشه

رفتم درمانگاه اگه قسم نخورم سه ثانیه ای برام زد!

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812