2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045615 بازدید | 684476 پست
بسم الله الرحمن و الرحیم . من روز سوم انتقالم سخت میگذره ولی داره میگذره  برام دعا کنید ماما ...

انشالله بسلامتی عزیزم مامان شدنت مبارک😍 

آی وی اف انجام دادی ؟ سخت نبود عمل پاکنچروانتقال؟ پیش کدوم دکتر ؟ ببخش سوالام زیاد شد اگه تونستی جواب بده اگرم نتونستی هیچ اشکالی نداره منم بین دکتر خودم و دکترای دیگه موندم کدومو انتخاب کنم بخاطر همین نگرانم و همش سوالای بیخودی میادتوذهنم😓

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام اناجون دیروز رفتم سونو دکتو گفت بقایا جنین داری،،الان قرص داده واسه دفعش،،،گفت بعداولین پریودیت هم میتونی بیای واسه شروع سیکل انتقالم انشالله،،،،بعد به دکترم گفتم واسه این ازمایشات سیستم ایمنی وانعقادی که بنویسه واسم برم انجام دادم گفت برو دکتر متخصص خون تا واست بنویسه بری انجام بدی خودش ننوشت واسم،،،،الان میخاستم بدونم متخصص چی باید برم که ازمایشات رو بنویسه واسم؟؟؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

سلام دوستان گلم خوب هستید

منو یادتونه؟!البته حق دارید اگه فراموش کرده باشید غیبتم طولانی شده بود🙈😁

من تو سال ۹۸ تا به خودم اومدم دیدم  انتقال دارم یه جورایی فک میکردم دیرتر باشه .روز قبل نیمه شعبان انتقال دادم وبا دوتانی نی تو دلم  اومدم خونه😍👶👶

خانوما محتاج دعاتون هستم 🤲😘

یه سوال دارم از اون سوالای خنده داری که تو دوران انتقال همه میپرسن😅میدونم که درکم میکنید .دوستان من امروز روز ۷ انتقال هستم بنظرتون تا الان لانه گزینی انجام شده؟

اگه اره پس چرا حتی یه لک هم ندیدم یعنی میشه لانه گزینی بدون لک بینی باشه .دارم از فضولی میمیرم بدونم اون تو چه خبره😅😅ان شالله که همه چی عالیه 🤲

عشقا من زیاد نمیاد نت لطفا جوابمو بدین.محتاج دعاتونم❤❤❤

عزیزم پستت ریپلای نمیشه..بسلامتی. انشاءالله بزودی جشن مامان شدنت من اصلا دوران انتقال لک ندیدم و مامان شدم😃

اما بعد مثبت شدن همش در حال لک دیدنم😂😂

@nagesiii    

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم پستت ریپلای نمیشه..بسلامتی. انشاءالله بزودی جشن مامان شدنت من اصلا دوران انتقال لک ندیدم و مام ...

فدات بشم مرسی نفسی جون😍😍

پس لانه گزینی بدون لک بینی هم هست.مرسی که دلمو آروم کردی گلم .ان شالله دردونه اتو صحیح وسالم بغل بگیری🤲❤

فدات بشم مرسی نفسی جون😍😍 پس لانه گزینی بدون لک بینی هم هست.مرسی که دلمو آروم کردی گلم .ان شالله د ...

اره عزیزم..منم مثل تو همش منتظر لک بودم..اما اصلا ندیدم..نگران نباش..فقط شاد باش و لذت ببر😊

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزدلم نه هنوز انتقال ندادم شنبه سونوی انتقال دارم روز چهاردهم  انشالله خدابخواد هفته آینده ...

پس انشالله +ی که من به دلم افتاده بود پیش پیش.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره عزیزم،انوکسا میزدم،آره جنین فریزم دارم

به سلامتی..... 

انشالله این دفعه مامانی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من وقتی یکریز خونه میمونم حالم بد میشه (از نظر روحی منظورمه) بهم فشار میاد، برا همین سه روز ا ...

عزیزم اتفاقا استراحت زیاد لازم نیست زندگی عادیتو داشته باش فقط با دور آروم.... 

بچه ها من وقتی یکریز خونه میمونم حالم بد میشه (از نظر روحی منظورمه) بهم فشار میاد، برا همین سه روز ا ...

مهیا جان به ما بعد از انتقال گفتند حالت نشسته بهتر از حالت خوابیده هست.پس نگران چیزی نباش.سعی کن نشستنتو بیشتر بکنی

آنا جون این دو تا رو هم عصر باید بزنم؟ یعنی سینال و اچ ام جی رو که هر روز دوتاس با فاصله چقدری بزنم ...

عزیزم معمولا ستروتاید صبح 8 تا 10 صبحه و تحریک تخمدان ها یعنی هاش ام جی و سینال فکر کنم داری اونام 4 تا 6 عصره تایمش.... 

والا ببین هر جور گفته تزریق کن معمولا هر دو مدل میشه اما اگه تاکید کرده روش عضلانی زنگ بزن از دکتر بپرس....