2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
ممنون که با وجود مشکلات و گرفتاریها باز با حوصله جواب میدی. سونوی قبل از سیکل شکمیه؟

عزیزم من یادمه سونوهام تا قبل هفته نه بارداریم همه واژینال بودن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
رفتم سونو ک یکیش هفت هفته و چار روز بودش و قلبش تشکیل شده بودش و اون یکی بازم شش هفته و سه روز بودش ...

عزیزم خودتو و وروجکات رو بسپار به خدا..... 

احتمالا خدا مصلحت رو تو یکی یه دونه بودن وروجکت میبینه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خراش آندومتر.....  یعنی به دیواره رحم یه خراش میندازن تا شانس لانه گزینی و نتیجه گرفتن بالا بر ...

با بیهوشی انجام میشه ؟ همه ی دکترا انجام میدن یعنی جزء مراحل درمان هس یا باید خودمون از دکتر بخوایم ؟

باورت میشه قاطی کردم نمیدونم چرا اینطوری شدم!!یهو بهم ریختم. میدونم بتام دیر بالا میره ولی خودمو باخ ...

عزیز دلم این چه حرفیه حرفتو بزن گله کن..... 

اما ناامید نشووووو..... 

شاکرم باش...... 

به خاطر تک تک نعمتهاییکه داری..... 

انا جون خیلی خیلی ممنونم بابت پاسختون،، پس نسخه ۳و۴روباید انجام بدم فقط؟؟

بله اگه فریز داری همین دو تا کافیه.... 

قربونت برم عزیزم مرسی 😍 چندبار همسرم تو مراکز ناباروری آز اسپرم داره یکم سرعت و حرکتش ضعیف بود ولی ...

عزیزم من هزینه الانو نمیدونم اما حدودا 7-8 در نظر بگیر شایدم بیشتر یا کمتر بستگی به مرکز و میزان داروها داره..... 

ای جووووونم خداروشکر انشالله خدا فرشته هاتو حفظ کنه عزیزم 😍دوقلو داری شما؟  دکتر طرازی تو کدو ...

عزیزم دو قلو ندارم دخترم با میکرو به دنیا اومده الان 2/5 سالشه.... 

سال 94 میکرو کروم حدود 7 تومن شد.... 

بعدش پسرم رو خدا بهم اشانتیون داد..... 

خخخخخخخخخ.... 

الان پسرمم 6 ماهشه... 

ای جووووونم خداروشکر انشالله خدا فرشته هاتو حفظ کنه عزیزم 😍دوقلو داری شما؟  دکتر طرازی تو کدو ...

عزیزم خانوم دکتر ابن سینا و بیمارستان آبان کار میکنه..... 

اگه مطبش بری و بخوایی فقط زیر نظر خودش باشی آبان کاراشو انجام میده..... 

ویزیت اول معمولا دو ماه بعد وقت میدن.... 

روزای شنبه و یکشنبه و سه شنبه ساعت 3 به بعد مطبن.... 

22315955

زنگ بزن از الان وقت بگیر خواستی میری نه که هیچ.... 

آخه راستشو بخوای من از عملش و بیهوشیش خیلی می ترسم کلا فوبیای بیمارستان و دکتر دارم دست خودمم نیس فک ...

سخت چیه دختر؟؟؟؟ 

من فقط سه بار پانکچر شدم..... 

مگه نمیگی لاپرا شدی؟؟؟؟ 

در مقابل لاپرا هیچی نیست!!!!! 

با بیهوشی انجام میشه ؟ همه ی دکترا انجام میدن یعنی جزء مراحل درمان هس یا باید خودمون از دکتر بخوایم ...

عزیزم ط ر ا ز ی خراش رو حین هیسترو انجام میده و با بیهوشیه ولی بعضی دکتر بدون بیهوشی و تو مطب هم انجام میدن..... 

ااآ من فک کردم حدود ۲۰ تومن اینطورا باشه ! 

نه بابا الانم فکر نکنم خیلی بیشتر بشه..... 

دیگه نهایتش ده تومن بشه..... 

دوستانی که اخیرا داشتم بهتر میتونن راجب هزینه کمکت کنن..... 

عزیزم خانوم دکتر ابن سینا و بیمارستان آبان کار میکنه.....  اگه مطبش بری و بخوایی فقط زیر نظر خ ...

شما بار اول پیش خانم دکتر نتیجه مثبت گرفتین ؟ آبان انجام دادی شما؟ ببخشیدا مشکل شماام اسپرم همسرتون بود؟ 

من ابن سینا می ترسم برم حوصله ی شلوغی رو ندارم استرس می گیرم صددرصد انشالله آبان میرم حالا شماره ی مطبو برداشتم زنگ بزنم برم ویزیت بشم ببینم نظرخانم دکتر چیه برای مشکل ما 

عزیزمممممم خداروصدهزارمرتبه شکر تا باشه از این اشانتیونا😁😍

آمین.....