2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
عزیزم والا دکتر من گفته بود دو ماه قبل....  اما خوب به من نساخت....  اکثرا شنیدم دو ماه ...

خب آخه ممکنه ۱ سال طول بکشه تا حامله شم، خونریزی بی دلیل میتونه نشون دهنده رقیق بودن خون هم باشه، خوب بهت نساخت چی کار کردی، جایگزینی بهت داد آنا جون؟

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
سلام گلم خوبی؟  مرجان برای انتقال جنین فریز دکتر طرازی بهت ال دی داد از یک ماه قبلش؟ بعد به جز ...

سلام عزیزم.ممنون🍀

آره ال دی خوردم قبلش.

سونو روز سوم شدم.. بعدیاش یادم نیست.. اما میدونم دوبار دیگه برا سونو رفتم.بار اخرم برا تزریق رحمی..

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مطمئن باش به زودی خدا با یه معجزه شیرین که تو بغلت میذاره اون خاطرات تلخ رو محو میکنه.....&nbs ...

فداتبشم اناجون انشالله با دعاهای شما🙏🙏

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام عزیزم الان برات میذارم.....  انشالله بهترینا منتظرته.....  اگه فریز ندارین همه رو ا ...

ممنون عزیزم اینا کلی پولش میشه برای منی که دفترچه سلامت دارم و ازاده همه چی،میخام توکل کنم به خدا و یکبار دیگه ریسک کنم و باردار شم ولی خیلی دلهره دارم 

ماشاله وقتی اینقدر پیشرفت خوب داشته و خوب همکاری میکنه نگران نباش...انشاله جنینای تپل مپل درست میشه ...

این نتیجه ی دوماه تلاشش بود.طفلک خیلی همکاری میکنه ولی شانس نداره😆😆غیراز دی اف ای شرایط اسپرمش خوب نیست

یکی از فانتزیام اینه قبل میکرو طبیعی بارداربشم😎😎😎

تمام تلاش خودمو میکنم.توکل بخدا

عزیزم به نظرت جای بهتری سراغ داشتی حرفاتو بزنی؟؟؟؟؟  عزیزم اینجا خونه ماست.....  بعضا شا ...

نه آنا جون جایی بهترازینجا سراغ ندارم.بالابرم پایین بیام جام همینجاست.

هنوز با شوهرمم مشورت نکردم اول اینجا مشورت میگیرم🙂🙂

راستش چون دکترارولوژ جواب قطعی نداد برای خرداد دودل شدم.برای تیرماههم کارش جوریه ک یه حالت فوق العاده دارن ک هم تایم کاریش زیاده و هم پراسترس.خودش راضیه تیر بریم ولی میدونم فایده نداره همون چندتا دونه اسپرمش هم پودر میشن😀

خلاصه اینکه احتمالا بندازم شهریور با آرامش پیش بریم و توی این مدت حسابی بهش برسم.بیشترازقبل

❤❤❤❤❤ازهمگی ممنونم

🌷🌷🌷⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘سلام بچه ها من آزمایشای ایمنی و انعقادیم و به دکترم نشون دادم اما میخام ببرم پیش متخصص خود ایمنی و انعقادی.

سوال۱.اسم تخصص دکتر چی میشه؟

سوال۲.غرب تهران دکتر خیلی خوب بهم میگین کجا برم نشون بدم که برای این آی وی افم دارو خیلی مناسب بده؟💚💚💚💚💚💚💚💚

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام عزیزم.ممنون🍀 آره ال دی خوردم قبلش. سونو روز سوم شدم.. بعدیاش یادم نیست.. اما میدونم دوبار دی ...

مرجان  جون ناز دخترت مبارررررررک 😘😘به به فرشته دار شدی خداروشکر الهی ک سلامت بیاد بغلت🙏👼

مرجان  جون ناز دخترت مبارررررررک 😘😘به به فرشته دار شدی خداروشکر الهی ک سلامت بیاد بغلت🙏👼

مرسی بهار مهربون☘🌻🍀

ان شاءالله خدا حافظ همه نی نی ها باشه❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

بچه ها... یه سوال؟

الان من باید برم بهداشت پرونده تشکیل بدم...؟

دختر داییم میگفت برای واکسناش حتما باید پرونده داشته باشی...

من الان فقط مطب دکترم میرم و زیر نظر خودشم.

بچه ها... یه سوال؟ الان من باید برم بهداشت پرونده تشکیل بدم...؟ دختر داییم میگفت برای واکسناش حتما ...

نه بابا پرونده نمیخواد 

من سومین روز تولد دخترم رفتم بهداشت برای آزمایش غربالگریش همون موقع واسش پرونده تشکیل دادن

یکی از سوالای جالبی ک ازم کردن این بود ک آیا احساس اضافه بودن و سرشکستگی و هیچی بودن میکنی؟🙄🙄😂😂

آمادگی داشته باش برای این سوالا

شنیدیم افسردگی بعد از زایمان ولی نه دیگه ب این شدت😏🤣

سلام عزیزم.ممنون🍀 آره ال دی خوردم قبلش. سونو روز سوم شدم.. بعدیاش یادم نیست.. اما میدونم دوبار دی ...

فکر نمیکردم برای انتقال فریز ال دی بده از یک ماه قبلش، یعنی من پاشم برم تهران تازه میخواد یک ماه بهم ال دی بده؟ 

چون منم انتقال فریز دارم خونمون اهوازه، اگه این همه راه برم فقط بهم ال دی بده و برگردم، خودم یک ماه قبلش ال دی بخورم به نظرت؟؟