2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045621 بازدید | 684476 پست
بچه ها ي سوال من ديشب درد تخمدان داشتم فردا پانكچر انشالله حالا ديشب هاش سي جي زدم الان صبح بيدار ...

از دست تو..... 

نگران نباش.... 

منم اولینپانکچر اینطوری شدم یهویی دردام کلا رفتم حتی آنقدر استرس گرفتم رفتم مرکز سونو کردن و گفتن هیچ جایینرفتن سرجاشون هستن ... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اناجووووون خصوصیتونو چک کنین

عزیزم الان میرم میخونم این یکی دو صفحه پستم بخونم میرم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها دکتر زنان شما بعد از اینکه متوجه مشکل انعقادی شما شد گفت آسپرین رو دایم بخورین؟ یا وقتی فهمید ...

عزیزم والا دکتر من گفته بود دو ماه قبل.... 

اما خوب به من نساخت.... 

اکثرا شنیدم دو ماه قبل سیکل یا اقدام شروع میکنن.... 

عزیزم نگران نباش....  ولی دیگه مرتب بخور....  اگه دیدی دردات کمتر شدن میفهمی موثر بوده ا ...

انا جون دیروز ک خوردم خداروشکر خیلی دردام کم شد تقریبا بگم اروم شدم...ولی چون نتونستم با دکتر تماس بگیرم دیگه نخوردم...حالا تماس میگیرم اگه دکترم تایید کرد مرتب میخورم 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام ببخشید من ۵ ساله تو اقدامم هیچ مشکلی هم نداریم میخوام ای یو اف کنم میشه بگین کدوم مرکز خوبه؟و ه ...

عزیزم برداشت بد نکنیا از حرفم اما از من بهت نصیحت وقتی وارد این وادی میشی و بعد پنج سال جواب نگرفتین نگو هیچ کدوم مشکل نداریم..... 

اتفاقا اینکه مشکل داشته باشی راحت‌تر از اینه که بدون مشکل باشین و جواب نگیرین.... 

ببین عزیزم با این دید بری جلو که حتما مشکلیهست که نتیجه نگرفتیم شاید زودتر اگه مشکلی باشه رو بشه چون با این دید میری جلو که کشفشکنی اما با این دید بری که بدون مشکلیم دکترم با برچسب ناباروری بدون علت چند سالی میفرستن دنبال نخود سیاه..... 

البته همه حرفام به این معنی نیست حتما مشکل دارین..... 

منظورم اینه فرض رو بر این بذار که مشکل دارین اینطوری شاید مسیرت کوتاهترم بشه..... 

مثلا آیا همسرت مرکز ناباروری آز داده؟

خودت از نظر ایمنی و انعقادی چک شدی؟ 

سلام ببخشید من ۵ ساله تو اقدامم هیچ مشکلی هم نداریم میخوام ای یو اف کنم میشه بگین کدوم مرکز خوبه؟و ه ...

در مورد مرکزو هزینه هم والا دوستان از مراکز مختلف جواب گرفتن..... 

هزینه هم مرکز با مرکز و میزان داروهات تغییر میکنه..... 

شما فرض رو بر 7-٨ تومن بذار حالا یا کمتره یا بیشتر..... 

وای نگو.انقد خجالت کشیدم.طرف دوست شوهرم بود.وقتی شوهرم ادرس درست رو بهش گفته بود طرف اروم محل رو ترک ...

خخخخخخخ..... 

یه لحظه دوست همسرت تصور کردم که داره آروم صحنه رو ترک میکنه..... 

خخخخخخ.... 

وای نگو.انقد خجالت کشیدم.طرف دوست شوهرم بود.وقتی شوهرم ادرس درست رو بهش گفته بود طرف اروم محل رو ترک ...

گلم رفتی یزد مسافرخانه رزرو کردی؟ 

اخه من قبلا میرفتم تهران میرفتم خونه خالم این سری نمیتونم برم مسافرخونه ها کمی کثیفن بعد شبی صد و خورده ای، هتل ها که وحشتناک گرونن، نمیدونم برای جا چیکار کنم

خانما برای جا تو تهران چه پیشنهادی دارید؟ من از محل زندگیم تا تهران 12 ساعته، دکتر یه بار میگه روز اول تا سوم پریودی بیا، یه بار هم روز ده پریود، یه روز هم برای انتقال،،،،،، اگر راه نزدیک بود میرفتم و برمیگشتم، به نظرتون برم و برگردم؟ 

گلم رفتی یزد مسافرخانه رزرو کردی؟  اخه من قبلا میرفتم تهران میرفتم خونه خالم این سری نمیتونم ب ...

عزيزم اگر بتوني بري خانه معلم خوبه ، اگر كسي از بستگانتون معلم باشه و كارت پرسنليش رو بهت بده ميتوني بري ، اگر هم نتونستي جور كني با من قرار بگذار كارت پرسنليم رو كپي اش رو بهت بدم . توي خصوصي شماره ام رو برات ميگذارم باهام هماهنگ كن ، البته خانه معلمهاي تهران رو من آدرس ندارم از توي نت ميتوني پيدا كن ، به هر حال من شماره ام رو ميگذارم اگر كاري از دستم بربياد خوشحال ميشم كمكت كنم . 

خانما برای جا تو تهران چه پیشنهادی دارید؟ من از محل زندگیم تا تهران 12 ساعته، دکتر یه بار میگه روز ا ...

عزیزم میدونم واقعا دوری راه سخته اما من اگه جات بودم سونوی روز اول تا سوم و روز ده رو برمیگشتم..... 

اما برا انتقال حداقل چند روزی تهران ميموندم..... 

یعنی مثلا از یکی دو روز قبل انتقال تا یه هفته..... 

میدونم هزینش کم نیست اما اگه شهرستانی بودم اینکارو میکردم..... 

ولی انصافا کارتون سخته از خدا میخوام یه نگاه ویژه بهتون بندازه و دیگه با جواب + برگردین خونه تون..... 

عزيزم اگر بتوني بري خانه معلم خوبه ، اگر كسي از بستگانتون معلم باشه و كارت پرسنليش رو بهت بده ميتوني ...

عزیزم ممنون که کمک دوستات هستی..... 

انشالله هزار برابر این خیر به خودت و دردونه هات و همسرت و بقیه عزیزانت برگرده.... 

عزیزم ممنون که کمک دوستات هستی.....  انشالله هزار برابر این خیر به خودت و دردونه هات و همسرت و ...

خواهش ميكنم عزيزم ، واقعا اونهايي كه راهشون دوره خيلي سخته ان شا الله خدا خودش يه نگاهي بهشون بندازه و خيلي زود نتيجه بگيرن .

شوهر من ازواسپرمه. یعنی تعداد اسپرماش صفره. میره رویان برای مداوا. به نظرتون نتیجه میگیریم.؟ کسی بود ...

بله عزيزم نگران نباش ان شا الله كه با عمل از بيضه هاش اسپرم ميگيرن و نتيجه ميگيريد ، بله خانمي بودن از دوستان .