2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045697 بازدید | 684478 پست
آره عزیزم بخور... من از زمانی ک خونریزی کردم هفته ۷ بودم تازه. شرو کردم....

مرجان. جون. روزی چنتا میخوردی ایزوکسوپرین؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بله خاکستری جان من مصرف میکنم از 7 هفته مصرف کردم تا الان که ده هفته ام، چون انقباض داشتم این قرص هم ...

عزیزم شما ک میگی انقباض داشتی...تیرکشیدن واژن هم داستی؟؟؟ برامن چندروزه داخل واژنم تیرمیکشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من مثبت شدم ولی متاسفانه قلبش وایساد تو هشت هفته،،،واسم دعا کن دوباره مامان بشم

ای جانم ببخشید ناراحتت کردم😍 این دفعه ان شالله که قبلش ۱۲۰ سال واست میزنه. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
ای جانم ببخشید ناراحتت کردم😍 این دفعه ان شالله که قبلش ۱۲۰ سال واست میزنه. 

نه عزیزم این چه حرفیه خواست خدا بود،،،انشالله عزیزم انشالله

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه ها شوهرم میگه چکاریه برم آز بدم وقتی دکترا نمیدونن چیه ☺میگه خودم ویتامین ها رو میخورم.....

کسایی که شکست اسپرم مشکل داشتند دارو چی خوردن؟

من موندم چکار کنم 🤔مردا رو که میشناسید....شوهرم میگه دوماه میخورم اینا رو بعد برو ای وی اف🤔الکی زمان رو از دست بدم😣

من میگم برم😑

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
نه همون روزی ۳ تا رو گفت ادامه بده. گفت خوبه. شنیدم ۸ تا ۱۰ خوبه. شما انتقال دادی تا حالا؟ چند بود

نه عزیزم تازه اینماه ال دی خوردم....برم برا گرفتن دارو

اما سه ماه برا ای یو ای ضخامتم حدود 8 بود

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
اگه نازکه کاش بهش بگی پی ار پی کنه منم اندومترم نازک تر بود دفعه سوم به اصرار خودم پی ار پی کردم که ...

پی ار پی چیه عزیزم 

من درحالت عادی سیزدهمم 6 و خورده ایه 

خدایا دوستت دارم، بخاطر همه نعمتات شکر، برای رحمتت بهم توفیق شکرگذاری و برای حکمتت توفیق صبر عطا کن   
ممنونم آره شما گفتین دوتاهه . من خیلی مدیونتم . برام بازم دعا کن تا قلب اون یکی رو هم ببینم . یعنی ب ...

عزیزم مبارکت باشه خانوم گل🌹🌹🌹🌹🌹

خیلی خوشحال شدم دوقلو داری امیدوارم قلب اون یکی فرشته هم برات بزنه و تا آخر بارداری حالشو ببری😘😘😘

نگران نباش خدا بزرگ تر هست عزیزم....

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤

نفسی جون

منم پلیکیستیک شدید هستم دکترم گفت تاآخر بارداریت باید ادامه بدی .گلای ونس ۷۵۰ میخورم.....چرا گفت قطع کنی تعجب کردم،!!!!!!!چون تخمدانا نقش مهمی از نظر هورمونی تو بارداری برای جنین داره.

تخمدانای ماهم که تنبلی شدید هستن باید متفورمین بخوریم تا تعادل برقرار باشه.

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
موفق به تماس با کلینیک شدی عزیزم؟ 

اره زدن اما جالبه اصلا نمیدونستن چیه و مسئول اصلی هم نبود😐کلا بیخیال این آز شدم

مرجان. جون. روزی چنتا میخوردی ایزوکسوپرین؟

اول روزی ستا بود. الان دوتا.. صب و شب🌻

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
پی ار پی چیه عزیزم  من درحالت عادی سیزدهمم 6 و خورده ایه

فکر کنم خون میگیرن ازت و و روش به کارایی میکنن و یکی دو روز قبل انتقال تزریق میکنن تو رحمت....که شانس چسپیدن جنین بیشتر بشه😉