2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
عزیزم.بایدم.بخندی چون مشکلت رو شده😁انشاءالله ابندفعه مامانی گلم

انشاللله بچه ها خیلی برام دعا کنید🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷😙😙😙😙😙😙

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
مریم جون خودت چیکارا کردی رفتی دکتر

من که خودم سرخودفعلا ال دی میخورم....شوهرم آز شکست اسپرم بده با جواب باید برم دکتر....انشاله

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خاکستری# جون خودتوغمگین نکن....

خدایی وقتی سونویی باز نبوده تو این مدت حتما شلوغه الان........

بنده خدا مریضای اورژانسی چه کنند....برا همینه شیراز همیشه مطبا شلوغه بیشترم از جنوبن....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام عزیزم. والا هنوز دقیق چطور باید جا به جا کنم رو نمیکنم من یدونه جنین دارم  فردا ظهر باید ب ...

مرکزی که قراره منتقل بشه به اونجا بهت نامه داده ؟؟؟ 

تانک مخصوص رو کجا بهت داد ؟؟؟

رویان به ما گفت اون بیمارستانی که قراره به اونجا جنین انتقال پیدا کنه باید تانک مخصوص رو بده ما نمیدیم 

انشاءلله خدا حافظ خودتو دردونت باشه 💚

خداجونم شکرت       
عزیزم.نه ب هیچ وجه  سرخود نخور ..قرص لاغری ک نیست گلم..اتفاقا من طول مدتی ک خوردم اصلا نه وزن ک ...

باشه عزیزم ممنون ،،میرم پیش دکتر ببینم چی میگه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
من که خودم سرخودفعلا ال دی میخورم....شوهرم آز شکست اسپرم بده با جواب باید برم دکتر....انشاله

بسلامتی گلم..پیش به سوی مرحله جدید✌وموفقیتت

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام من پارسال همین موقع ها باردار بودم تا هفته ۶ ۸ کیلو اضافه کردم ۷۵ بودم بعدش شدم ۸۳ کیلو وزنم تا ...

دقیقا منم همینطورم میترسم باز وزنم بیشتر ازاین بشه،،،به هرحال ممنون بابت جوابت عزیزم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

سلام دوستای خوبم.من رفتم سونوی قلب.یکی یه دونه ی مامانش انقد خوشگل پاهاشو تکون میداد.شوهرم فیلم‌گرفت.وای چه ذوقی کردم.از خوشحالی داشت گریه م میگرفت.این لحظه ی قشنگو برای تک تک منتظرا آرزو کردم.شوهرم اولش به دکتر گفت ببینم میتونی دوقلو رو نشونمون بدی یا نه.به شوخی گفت.بعد دکتر گفت نه یه قله ولی خداروشکر اوضاع خوبه.بعد میگفت کسی قول دوقلو بهتون داده؟🤣

گفتم نه خدا هرچقد در توانمون ببینه قسمتمون میکنه.

ان شاالله تموم منتظرا حس و حال امشب منو تجربه کنن.من تو آسمونا بودم.شوهرم خیلی ذوق میکرد.طول کشید اما خداروشکر خوش خبر اومدم پیشتون.ممنون از همتون که تو فکرمین

من و جوجه م به دعاهای همتون نیاز داریم همیشه❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دقیقا منم همینطورم میترسم باز وزنم بیشتر ازاین بشه،،،به هرحال ممنون بابت جوابت عزیزم

اگه پلیکیستیک باشی بهت متفورمین میدن 

ولی بعد سقط یه مدت وزن پایین نمیاد شما مراعات کن حداقل ازاین بیشتر نشی شاید بعد یه مدت مثل من همون وزنی که یهو اضافه کردی یهو کم کنی ذوق کنی 😂😂😂

بابت سقطت هم متاسفم انشاءلله بزودی زود مادر بشی

خداجونم شکرت       
سلام دوستای خوبم.من رفتم سونوی قلب.یکی یه دونه ی مامانش انقد خوشگل پاهاشو تکون میداد.شوهرم فیلم‌گرفت ...

ای جووونم عزیزم خدارو شکر مبارکت باشه انشالله ۱۲۰سال قلبش بتپه😘😘😘

اگه پلیکیستیک باشی بهت متفورمین میدن  ولی بعد سقط یه مدت وزن پایین نمیاد شما مراعات کن حداقل ا ...

اره پلیکیستیک هستم ،،،خداکنه البته قدم بلنده معلوم نیست زیاد فقط شکمم بزرگه ،،،ممنون عزیزم توکل برخدا

سلام دوستای خوبم.من رفتم سونوی قلب.یکی یه دونه ی مامانش انقد خوشگل پاهاشو تکون میداد.شوهرم فیلم‌گرفت ...

ای جوووونم😍چقد دلم ضعف رفت براش گفتی پاهاشو تکون میداد..خداروشکر عزیزم..خیالت راحت شد خداحفظش کنه برات...وااای کی بشه من.تکون خوردنای جوجمو ببینم😃

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

گلم خیلی خوشال شدم ان شالله همیشه برات بمونه صحیح و سلامت . برا منم دعا کن ک شنبه اینجا با دست پر بیام همین ک دارم مینویسم موبایل پر از قطره های اشکام شده

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

خداروشکر عزیزم مبارکت باشه ایشالله به سلامتی قلبش برات ۱۰۰ سال بزنه💖

واقعا لحظه قشنگی هست....

من که نتونستم ببینمشون اما صدای قلبشونو شنیدم.

یعنی الان تکون میخورن؟

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤

بچه ها من دیروز دوباره رفتم پیش دکتر طر ازی‌ واسه آزمایشا مشورت کنم قبل اینکه من بگم البته خودشم داشت میگفت،منم گفتم تو فامیل آرتریت روماتوئید داریم خودمم پسوریازیس دارم سرم پوسته میده با خارش یه جور مثل حساسیت میمونه هر دوتا بیماری هم خودایمنین گفت کاش اینارو زودتر میگفتی،وای نمیدونید من از دیشب دارم خودمو سرزنش میکنم که چرا نگفتم زودتر،البته اصلا به ذهنمم نرسید چون خیلی درگیر بودم فکرشم نمیکردم اینا ممکن منفی کنه،از یه طرفم فکر میکردم تو آزمایشام سی دی مارکراام بوده ولی بعدا دیدم فقط انعقادی بوده که دیگه تو این آزمایشم ننوشتشون،همش میگم چرا انقدر برا انتقال اول عجله کردم کاش زودتر آزمایش میدادم😬😬😬حالا فردا میرم آز احتمالا دو ماه دارو بخورم درسته؟ 

دکتر گفت تو هه چیزت عالی بود هم آندومترت خیلی خوب بود هم جنینات عالی بودن دیگه چیزایی که میتونیم  کنترل کنیمو باید کنترل کنیم،وای تو دلم خودمو فحش میدادم فقط،دلم میسوزه حیف شدن جنینام