2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
سلام  بچها من میتونم سرخود قرص متفورمین مصرف کنم،،،اخه میگن لاغر میکنه،،،من بعداز سقط اصلا وزنم ...

عزیزم.نه ب هیچ وجه  سرخود نخور ..قرص لاغری ک نیست گلم..اتفاقا من طول مدتی ک خوردم اصلا نه وزن کم کردم نه لاغر شدم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
الان اشکم درمیاد بخدا.از عصر هرچی زنگ زدم جواب ندادن.شوهرم رفته گفتن باید زنت خودش بیاد حضوری بهش نو ...

الهی بگردم حرص نخور.واس جوجت خوب نیس..عزیزم حستو میفهمم. توکه اینهمه صبر کردی یکم دیگه هم صبوری کن گلم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها فکرکنم من تا ساعتای ۱۱ کارم طول بکشه.تازه امشب به دکتر زنان هم نمیرسم.منتظر نمونین😐خودم اومدم خونه پیام‌میدم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
پای وان رو هم که جهش داری یعنی ژن غلظت خونو داری..... 

آناجان من حواسم نبود بعد اینکه از مطب اومدیم همسرم گفت دکتر گفته نباید روزه بگیری 

این به خاطر ژن غلظت خونه ؟؟؟ نمیشه روزه بگیرم ؟؟؟ آخه به دلم میاد ماه رمضون روو 

خداجونم شکرت       
الان اشکم درمیاد بخدا.از عصر هرچی زنگ زدم جواب ندادن.شوهرم رفته گفتن باید زنت خودش بیاد حضوری بهش نو ...

مامان خاکستری جون ناراحت نباش کارت راه میوفته .صبوری کن و به فکر نی نی باش 

اگه شوهرت میتونه دوباره بره سراغشون

Mthfrت هم که یکیشون دو تا الل جهش یافته داره یعنی از اون بابت هم مشکل داری.....  احتمالا همون ...

تورک آنا دکتر برام همه اینارو نوشت به جز آنوکساپارین 

پس چرا آنوکسا نداد بهم ؟؟؟؟ 

خداجونم شکرت       
Mthfrت هم که یکیشون دو تا الل جهش یافته داره یعنی از اون بابت هم مشکل داری.....  احتمالا همون ...

آناجون این همه مشکل قابل حل هست ؟؟؟؟ 

با وجود این مشکلات یعنی باردار میشم ؟😢😢😢

خداجونم شکرت       
سلام  بچها من میتونم سرخود قرص متفورمین مصرف کنم،،،اخه میگن لاغر میکنه،،،من بعداز سقط اصلا وزنم ...

سلام من پارسال همین موقع ها باردار بودم تا هفته ۶ ۸ کیلو اضافه کردم ۷۵ بودم بعدش شدم ۸۳ کیلو وزنم تا همین دوسه هفته پیش ۸۳ بود روزی سه تا متفورمینم میخورم 

ولی حالا وزنم ۷۶ شده نمیدونم تاثیر قرص بود یا چیز دیگه 

ولی منظورم اینه سر خود نباید قرص متفورمین بخوری 

ممکنه خطرناک باشه 😘😘😘

تا اونجایی که من میدونم زیاد رو وزن تاثیر نداره به شرطی تاثیر گذاره که کنارش ورزش کنی 

بیخیال متفورمین شو رو تغذیه و ورزش کار کن

خداجونم شکرت       
وای جانم ممممممممممممم آزی جون چقدر ذوقیدم😋😋😋😋..... انشاله بسلامتی انتقال بدی و برا ما هم دعا ک ...

برای منم همینطور همین که میدونم رسیدم به این مرحله یه هیجان خاصی بهم دست میده. انشالله که به زودی با خبر های خوش شما هم سوپرایز میشیم

سلام میشه بگی جنینتو چطوری انتقال میدی ؟؟؟ سخت نیست ؟؟؟  خودت جابه جا میکنی ؟؟؟ هزینش چقدره ؟؟ ...

سلام عزیزم. والا هنوز دقیق چطور باید جا به جا کنم رو نمیکنم من یدونه جنین دارم  فردا ظهر باید برم مرکز یه نامه هم بهم دادن. گفتن توی یه تانک مخصوص میزارن خودم باید ببرم دیگه میسپارمش به خدا انشالله که خدا خودش حافظش باشه. 

مرجان جون...من دو روزه لکه بینی بیشتر دارم دکتر برام امروز انوکسا رو قطع کرد. اسپرینم ک همون اول لکه ...

عزیزم من حدود یماه فک کنم قطع کردم تا کامل لکه بینیم قطع شه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀