2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سلام سلام من پنجشنبه میرم برای انتقال. امروز رفتم سونو گفت فولی ازاد شده و شرایط رحمت هم خوبه فردا ...

به به آزی جون...چ خوش خبر...😍انشاءالله بهترینها در انتظارته..از ته قلبم دعات میکنم مهربون😊

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

@خاکستری      

عزیزم.بیصبرانه منتظریم.بیای از نی نی و هیجانت برامون بگی😍😍 شایدم.نی نی ها😃

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اعتمادی به این تندروها و قایقای دریایی ندارم وگرنه از همون اولش میرفتم بندر.حالا این همه صبر کردی ...

برا همین ریلکسی و بیخیالی مرداست عمرشون بیشتر از زناست😂😂😂

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام سلام من پنجشنبه میرم برای انتقال. امروز رفتم سونو گفت فولی ازاد شده و شرایط رحمت هم خوبه فردا ...

وای جانم ممممممممممممم آزی جون چقدر ذوقیدم😋😋😋😋.....

انشاله بسلامتی انتقال بدی و برا ما هم دعا کن....

خیلی مراحلش حس خوبی میده به من.....مخصوصا موقع انتقال و موقع مثبت شدن

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام بچه ها منو میشناسین اومدم آرامش هستم.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 امروز رفتم دکتر هم مشکل ایمنی داشتم ...

عزیزم چه عالی که مشخص شده علت منفی هات....

اما چقدر دکترا بی انصافن کاش قبل از منفی دومت از نوشته بودن

ایشاله اینبار مثبتی😍😍😍

سلام بچه ها.... من امروز سرگیجه دارم.از اول بارداری نداشتم اما امروز دچار شدم😢 بنظرتون از چیه؟؟؟؟

مغز ها رو بخور....خوراک آهن دار بخور ...گوشت چرخی بزن رو توری کباب کن با یه کوچولو نمک بخور. ....خوب خوب میشی....دعا میکنی برام😉

وروجک داره رشد میکنع و خون بیشتری از جونت میگیره.....به خوراکت بیش از قبل برس

امسال دوباره باید برم دکتر ببینم چی میگه . یکبارم تخمک اهدایی گرفتم که نتیجه نگرفتم . الان بای ...

اگر شیرازی من خواستم پانکچر کنم اگر تخمک داشتم بهت میدم😆

سلام.گرگانم،حدود دو سال پیش رفتیم حضرت مریم پرونده داریم.اما اصلا دکتر بامدادیان وقت نزاشت بخو ...

من که خودم مطب رو ترجیح میدم الانم تهران مطب طرازی می رم بامدادان اره دکتر ما همون بود حضرت مریم نرو به نظرم مادر پیوندی رو ببین چه جوری من کسی رو نمیشناسم بده اونجا امام خمینی یار رو رفتم میگن دولتی ولی هزینه هاش بالا بود و میگن شلوغ  دکتر نصر که میگن بداخلاقه خودم ندیدمش

تهران یا مشهد شرایطشو نداری بری؟ اگه ساری بخوای بری برو مطبشون 

راستی مشکلتون چیه؟

اگر شیرازی من خواستم پانکچر کنم اگر تخمک داشتم بهت میدم😆

مریم جون خودت چیکارا کردی رفتی دکتر

سلام میشه بگی جنینتو چطوری انتقال میدی ؟؟؟ سخت نیست ؟؟؟ 

خودت جابه جا میکنی ؟؟؟ هزینش چقدره ؟؟؟

منم جنینام تو رویان ولی دوست دارم دکتر طرازی برام انتقال بده از جابه جایی جنینا میترسم

خداجونم شکرت       

انشاءلله بسلامتی و دلخوش نی نی ها ۹ ماه محکم بچسبن به دلت 

خداجونم شکرت       
سلام بچه ها.... من امروز سرگیجه دارم.از اول بارداری نداشتم اما امروز دچار شدم😢 بنظرتون از چیه؟؟؟؟

فشارتو چك كن ممكنه از افت فشار باشه عزيزم

براى منم پيش اومده هميشه فشار پايينم

سلام  بچها من میتونم سرخود قرص متفورمین مصرف کنم،،،اخه میگن لاغر میکنه،،،من بعداز سقط اصلا وزنم نیومده پایین تازه بالاترم رفته والا رعایتم میکنم ولی نمیدونم چرا اینجوری شدم،،،یابرم ازمایش قند بد بعد بخورم؟؟؟وزنم۷۸کیلو بوده قبل از بارداریم بعدشم شدم ۸۸کیلو ونیم دیروزم که وزن کردم ۹۰کیلوفکرنکنم همینجوری بیاد پایین

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
@خاکستری       عزیزم.بیصبرانه منتظریم.بیای از نی نی و هیجانت برامون بگی😍😍 شا ...

الان اشکم درمیاد بخدا.از عصر هرچی زنگ زدم جواب ندادن.شوهرم رفته گفتن باید زنت خودش بیاد حضوری بهش نوبت میدیم.شوهرم گفته زنم اذیت میشه نمیتونه طولانی‌مدت بشینه گفته باشه الان ۲۰ نفر جلوشن.برو هروقت یکی دوتا مونده نوبتش شه خودمون زنگ میزنیم.حالا هم هرچی زنگ میزنم منشی جواب نمیده.دلم میخواد تیکه پارشون کنم😭 اومدم پیش مامانم نشستم تا خبر بدن

حالم داره بهم میخوره از این خراب شده

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم