2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046492 بازدید | 684518 پست
عزیزم این روزام میگذره شک نکن.....  یه بار یه خانومی تو یه فروشگاه بهم گفت از شیردادن به دردون ...

درسته همیشه آدم کمبود اون چیزیو رو که نداره شدید احساس می کنه مخصوصا گاهی وقتا گاهی لحظه ها منم از دیشب این احساس کمبود بچه تو خونمون رو داشتم ولی خب چاره چیه باید صبر کنیم که بگذره وانشاالله که خدا به ما هم نگاه کنه 🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخی عزیزم چرا سقط

بدون دلیل والا.رفتم سونو شنبه گفت یک جنین زنده با ضربان قلب منظم دیده شد بعد سقط شد دیگه از بدشانسی.

آی وی اف بودم واقعااا حاملگی با آی وی اف هیچ دلخوشی نداره حامله هم که بشی نباید امیدوار باشی به زنده بودنش تا روزی که بدنیا اومد اونوقت باور کنی مامان شدی فقط😭😭

عزیزم دی اف آی چی داده؟؟؟؟ 

دی اف آی چطور ازمایشی هست ؟ نمیدونم داده یانه ولی بعدا کنترل میکنم !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام....آزی جون خیلی درگیر خانه تکانی....خرید روز مردای خونه که خرید برای پسر بارسلوناییم خیلی روزام ...

چه جالب پسر منم بارسلونایی بود حالا یوونتوسیه هرجا رونالدو بره ما هم میدویبم دنبالش😂😂😂. میشه خصوصی بیایی!؟🙈🙈🙈اینم بگم دیگه امار دقیقو دادم😂😂😂

عزیزم دی اف آی چی داده؟؟؟؟ 

آنا جان ۲۰۱۶ ازمایش اسپرم داده بود ولی ایندفعه رفتم اصرار کردم برای شوهرم ازمایش بنویسه که چرا جنینم ضعیف بوده ولی قبول نکردن 😑 الانم که دوتاش از بین رفته من خودم احتمال میدم مشکل از همسرم هست 😞 حتی سری پیش یکی از پرستارا اومد به همسرم گفت مشکل از اسپرمت هست ولی همسرم نمیخواد قبول کنه 😑

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم اصلا بر اساس علائم نمیشه نظر داد چون با این همه هورمون تراپی نمیشه علائم رو قضاوت کرد اگه دلت ...

ممنون عزیزم

دوبار آزمایش دادم.

راستش اینقدر سقط می شنوم که ترس تمام وجودم رو گرفته.

والله به نظر من، بچه نداشتن بهتر از داشتن یک شوهر بی شعور و با درک پایینه.

هربار من انتقال میدم از همون روز انتقال مثل دیوانه ها به من استرس وارد میکنه، دعوا میکنه بعد از دو هفته که جواب منفی میشه، معذرت خواهی میکنه و جالبه که خودش خیلی دوست داره صاحب فرزند بشه.

این بار هم دوباره شروع کرد، شب سال تحویل هم دوباره بی خود دعوا راه انداخت و منهم گریه کردم و خونه نیومد. سال تحویل پیش ما نبود تا امروز هم ندیدمش

امروزسرگیجه و تهوع هم ب کلکسیون دردام اضافه شد😁این دیگه انشاءالله خود علامت مامان شدنه😊

دقیقا منم دو روزه سرگیجه دارم وقتی بلند میشم اولش چشمام سیاهی میره😥درد پریودیم دارم همش میرم دستشویی چک میکنم ببینم پریود شدم یا نه😑

مورد خوشحال کنندش اینه که اونیکی سینمم دردش شروع شده😂😂😂😂یعنی قشنگ روانی شدم خودم میدونم😅