2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046593 بازدید | 684530 پست
ببین نگران نباش الان ترشحات به خاطر اینهمه آمپولو اینا طبیعیه نگران نباش،من از دکترم پله رو پرسیدم گ ...

باشه عزیزم ممنونم همچی میسپارم به خدا

بر هر كسی كه می‌نگرم در شكایت اسـت در حیرتم که گردش ِ گردون به کام کیست؟
سلام خاکستری جان منو یادته، منم باردار شدم، دقیقا از هفته 6 بارداری تا الان که اول هفته هیت هستم درگ ...

سلام عزیزم خوبی؟اخه من امپول ندارم کلا.از همون اول روزی ۳ تا شیاف داشتم نمیدونم میشه اضافه کرد یا نه.خداروشکر دیگه چیزی ندیدم هربار میرم دستشویی با دقت نگاه میکنم ببینم چه خبره😆

توام وقتی لک میبینی حس پریودی و کمردرد داری؟ادم ته دلش خالی میشه یهو😐😑

عزیزم ان شاالله به سلامتی‌میگذرونیم این دورانو.توام سونوی قلب نرفتی هنوز؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام نمیدونم منو یادتونه یا ن ولی دیشب بچمو سقط کردم با دردی وحشت ناک منه بیچارهههه بعد اینهمه سختی ...

وااای نه.الهی بگردمممم

چرا اخه؟چند هفته بودی؟بمیرم برای دلت خیلی سخته😭

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام نمیدونم منو یادتونه یا ن ولی دیشب بچمو سقط کردم با دردی وحشت ناک منه بیچارهههه بعد اینهمه سختی ...

عزیزم خیلی متاسفم ،،منم متاسفانه تو ۸هفتگی قلبش ایستاد ولی تو ۱۱هفتگی دکتر فهمید که رفتم واسه غربالگری،،،،هنوزم سقط نشده فردا دارم میرم بیمارستان واسه سقط،،،شما خودتسقط کردی یا بادارو ؟؟؟😭😭

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
وااای نه.الهی بگردمممم چرا اخه؟چند هفته بودی؟بمیرم برای دلت خیلی سخته😭

این عیدی سال۹۸که خدا بهمون داده،،،انشالله نصیب کسی نشه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
این عیدی سال۹۸که خدا بهمون داده،،،انشالله نصیب کسی نشه

وای بگردم اخه.چقد سخته این روزا.امیدوارم دیگه هیچوقت هیچکس تجربش نکنه.ان شاالله قراره به زودی دلت شاد شه عزیزدلم💚

وای بگردم اخه.چقد سخته این روزا.امیدوارم دیگه هیچوقت هیچکس تجربش نکنه.ان شاالله قراره به زودی دلت شا ...

واقعا خیلی سخته من راضی داشتم بمیرم واینجور روزا رو نبینم،،انشالله بحق فاطمه زهرا نی نیتو بسلامتی بغل بگیری

واقعا خیلی سخته من راضی داشتم بمیرم واینجور روزا رو نبینم،،انشالله بحق فاطمه زهرا نی نیتو بسلامتی بغ ...

اینجوری نگو گلم.دور از جونت.توکل کن به خود خدا.درسته مسیر سختی پیش رومونه.مخصوصا چون به سختی داریم به دستشون میاریم تصور این چیزا هم ترسناکه برامون.اما همین که یه بار مثبت شدی خودش یه روزنه ی امیده.پیگیر دلیل سقط باش گلم.ان شاالله دفعه ی بعد به سلامت میاد بغلت.

خونریزی داشتی قبلش؟اتفاقی افتاد؟یعنی قبل سونو هیچجوره نفهمیدی که قلبش وایساده؟😔

مریم.جوونم.فعلا لحظه ها مو با جوجه ها سپری میکنم تا چندروز دیگه انشاءلله مدرک کتبی مادر شدن ب دستم ب ...

انشالللهههههه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سللممممم عزیزم عیدت مبارک 😍🌹 کجایی کم پیدا امیدارم تنتون سالم باشه 🙏🏻😍 من دراز روی تخت افتادم ...

عزیزمییی😍😍😍😍😍

حتما تا الان خونه دراز رو تحت افتادی😅

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
غیبتت غیرموجه بودااااااا😂

سلام....آزی جون خیلی درگیر خانه تکانی....خرید روز مردای خونه که خرید برای پسر بارسلوناییم خیلی روزامو گرفت....

در آخرم همه اینکارو رو کردم که سرگرم فکری باشم.....

آزی هستی یه سوال دارم.....شوهرت تخصص میخونه؟

عزیزم خیلی متاسفم ،،منم متاسفانه تو ۸هفتگی قلبش ایستاد ولی تو ۱۱هفتگی دکتر فهمید که رفتم واسه غربالگ ...

شمیم چه دردناککککککک😶😶😶😣

نه بابا..جنیین الان اندازه ی کنجد هم نیس عزیزم..فکرتو درگیر نکن

نفسی به نظرت الان جای هست که متخصص زنان داشته باشه......و سونو گرافی داخلی؟؟؟؟؟؟نیاز دارم 😥میدونم درمانگاه امام رضا سرراه داررحمه سونو هست اما من متخصص زنان هم میخوام...

دیشب دختر برادرم میگفت تو بیمارستان اردیبهشت هیچی نداریم تو تعطیلات😐

شاید تو بدونی دوسی

نفسی به نظرت الان جای هست که متخصص زنان داشته باشه......و سونو گرافی داخلی؟؟؟؟؟؟نیاز دارم 😥میدونم د ...

خوبی گلم ؟ دوستم ک ای یو ای انجام دادش میگه ک چار پنج روز بعد از ای یو ای درد زیر شکم و کمی هم سبنه هام درد میکرد فقط برا دو روز میگه این درد رو داشته و میگه ک الان ک ده روز گذشته از ای یو آی اصلا دیگه درد نداره میگه همون کمی درد سینه هم ک داشته از بین رفته فقط دو روز بودش . شما چ میگین برا شما چطور بودش گلم ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود