2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046586 بازدید | 684530 پست
دوستای گلم یکی دیگه از دوستامون میخواد برا دوستاش دعا کنه چه منتظرا چه مامانا لیستشم فعلا که بازه... ...

انا جون...ملودی هم.بنویس منتظر آز هست..ملودی 6771

شقایق هم منتظر آز هست

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روزت با من یکیه،نگران نباش ان شاءالله که چیزی نیست منم دیروز یکم کار کردم تو خونه بعدش زیر دلم تیر م ...

جدی چه جالب.ان شالله همه اونایی که اقدامی این ماه انتظارشون سربیاد ومادربشن

خدایا شکرت 

دوستای گلم یکی دیگه از دوستامون میخواد برا دوستاش دعا کنه چه منتظرا چه مامانا لیستشم فعلا که بازه.....

هر کی دوست داره بگه اسمشو بنویسم انشالله با دعای دوستمون همه دوستان حاجت روا بشن.....

1. ترانه_70..... منتظر آز

2. شقایق_خانوم...... منتظر آز

3. نفسی835...... منتظر آز

4. ملودی677..... منتظر آز

5. محمدباران.... بهبود شرایط همسر و شروع سیکل و مامان شدنش

6. معجزهخدا

7. پروانه 22

8. sisoli.... منتظر قلب

9. zizi27

10.

.....

دوستای گلم اگه کسی رو از قلم انداختم ممنون میشم یادآوری کنه امیدوارم شرمنده کسی نشم....

ممنون میشم بگین تو چه مرحله ای هستین شاید دوست داشته باشین دوستمون بدونه و براتون دعا کنه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستای گلم یکی دیگه از دوستامون میخواد برا دوستاش دعا کنه چه منتظرا چه مامانا لیستشم فعلا که بازه... ...

من هم‌هستم آنا جون😊

منتظر شروع سیکل جدید میکرو البته این وسط  با امید به بارداری طبیعی🤪😊💖

اسم منم بنویس

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

اگه جا داره اسم منم بنویسه. محتاج دعام. ان شالله هر حاجتی داره فرشته های خدا آمینش رو بگند

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

دوستای گلم یکی دیگه از دوستامون میخواد برا دوستاش دعا کنه چه منتظرا چه مامانا لیستشم فعلا که بازه.....

هر کی دوست داره بگه اسمشو بنویسم انشالله با دعای دوستمون همه دوستان حاجت روا بشن.....

1. ترانه_70..... منتظر آز

2. شقایق_خانوم...... منتظر آز

3. نفسی835...... منتظر آز

4. ملودی677..... منتظر آز

5. محمدباران.... منتظر بهبود شرایط همسر و شروع سیکل و مامان شدنش

6. معجزهخدا

7. پروانه 22

8. sisoli.... منتظر قلب

9. zizi27

10. نیلاسمان..... منتظر شروع سیکل و معجزه

11. زین..... منتظر انتقال جنین

12. پریچهر61

.....

دوستای گلم اگه کسی رو از قلم انداختم ممنون میشم یادآوری کنه امیدوارم شرمنده کسی نشم....

ممنون میشم بگین تو چه مرحله ای هستین شاید دوست داشته باشین دوستمون بدونه و براتون دعا کنه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

عاقاااا عاقااا منمم منمم    

التماس دعادارم

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

دوستان گلممممممم به همتون پیشا پیش عید رو تبریک میگم ان شالله سال خوبی در پیش رو داشته باشید و خبرای خوش  مادرشدنتون رو بشنوم 🙏🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸