2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046599 بازدید | 684531 پست
به سلامتی پس ان شاءالله این سری مامانی حتما😍😍😍

سلامت باشی عزیزم،تا قسمتم چی باشه حقیقتش خیلی میترسم چون دو بار قبل از لحاظ روحی خیلی اذیت شدم 

بر هر كسی كه می‌نگرم در شكایت اسـت در حیرتم که گردش ِ گردون به کام کیست؟
بهار جون فکر نکنم تو کیفیت تخمک تاثیری داشته باشه منم قبل از لاپاروسکوپی پانکچر شدم

شما تخمک کشی کردین بعد همون تخمکاتون بچه شد یعنی حامله شدید با اون تخمکا

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلامت باشی عزیزم،تا قسمتم چی باشه حقیقتش خیلی میترسم چون دو بار قبل از لحاظ روحی خیلی اذیت شدم 

نترس عزیزم هرچی برامون پیش بیاد مطمئنن خیره،بسپار به خدا که هرچی خیره پیش بیاد😊

من دقیقا دو سال پیش اینموقه ها باردار بودمو نمیدونستم و اصلا هم نمیخواستیم،دقیقا نهم فروردین آزمایشم مثبت شد درصورتیکه مطمئن بودم امکان نداره حامله باشم!ولی دو سه روز بیشتر طول نکشید که افتادم به خونریزی و تمام!اصلا اونموقه نمیفهمیدم حکمتش چیه کلی گریه میکردم ولی همون شد که افتادیم دنبال دوا درمون و فهمیدیم مشکل شوهرم خیلی حاده،شاید حکمتش همین بود برامون چون اگه با خودمون بود حالا حالا دنبال بچه دار شدن نمیرفتیم،ولی دقیقا منم ترس دو سال پیش گاهی بهم دست میده چون دقیقا امسالم هشتم باید آزمایش بدم،امسالم شب آرزوها مثل دو سال پیش بود،ولی خب توکل به خدا اینم یه حکمتی داره حتما و منتظرم ببینم حکمتش چیه 😊

تورک انا جون بچه ها کمکم کنین ذارم میمیرم از استرس    سونو انومالی دادم نوشته در کورویید پ ...

عزیزم انشالله چیزی نیست.... 

شرمنده من در مورد این اصطلاحات چیزی نمیدونم اما از خدا میخوام که جای نگرانی نباشه..... 

بازم اطلاعاتی بدست بیارم حتما بهت میگم..... 

بی خبرمون نذار..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام  بچه ها حالم خییلی گرفتید امروز میشه روز پنجم انتقالم داشتم با تلفن با دوست قدیمی حرف میزدم اصلا شرایطمو فراموش کردم کلی کار کردم حالا نگرانم .😖سرماهم خوردمه بدجور وای چقدر من خنگم  

خدایا شکرت 
تورک انا جون بچه ها کمکم کنین ذارم میمیرم از استرس    سونو انومالی دادم نوشته در کورویید پ ...

عزیزم اینطور که من دیدم احتمال اینکه طبیعی باشه زیاده..... 

الکی به خودت استرس نده چون استرس بی تاثیر نیست.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم اینطور که من دیدم احتمال اینکه طبیعی باشه زیاده.....  الکی به خودت استرس نده چون استرس ب ...

آنا جونم  جواب منو بده نگرانم یعنی ممکنه مشکلی پیش بیاد آخه گفتم اینباراستراحت مطلق میشم ببینم چی میشه 

خدایا شکرت 
زیاد ترشح ندارم ولی شیاف میزارم واژنم خیسه و بدبو دکترا دیگه تعطیل کردن

به هر حال باید برا سوالای اورژانسی بتونین با جایی تماس بگیرین..... 

سعی کن لااقل لباس زیرت رو تند تند عوض کنی.... 

یه مدتم ببین اگه خواستی رکتال بذار..... 

خلاصه سعی کن رطوبت اون ناحیه رو به کمترین حد ممکن برسونی..... 

سلام  بچه ها حالم خییلی گرفتید امروز میشه روز پنجم انتقالم داشتم با تلفن با دوست قدیمی حرف میزد ...

روزت با من یکیه،نگران نباش ان شاءالله که چیزی نیست منم دیروز یکم کار کردم تو خونه بعدش زیر دلم تیر میکشید ولی الان خوب شدم،استراحت کن خوب میشی من تو نت سرچ‌کردم پزشکا نوشتن انقدر راحت بچه نمیوفته بیرون 😉اگه سالم و موندنی باشه ان شاءالله میمونه

خداقوت انا جون. تشویق همسرو خوب اومدی😁

کنار تشویق فرمان میدادم..... 

برو چپ نه راست نه چپ..... 

خخخخخ..... 

انا جون.دیشب ی مشکلی برام.پیش امد انگار مردم و زنده شدم از درد ..از دبروز میرفتم دستشویی حس میکردم م ...

عزیزم نگران نباش انشالله چیزی نیست..... 

مبهم یادمه انگاری برای یکی دیگه از دوستامونم اینطوری شده بود و به خیر گذشت.... 

جزئیات دقیق یادم نمیاد..... 

انشالله چیزی نیست..... 

باز حواست باشه تکرار شد یه دکتری برو حالا نه برا دارو فقط به سونو کلیه و مثانه بشی.... 

اتفاقا اولین سالیه که تو این چند سال تو خونمون هفت سین میچینیم😍هیچوقت سال تحویلو عید خونه نبودیم

خوب دیگه امسال مهمون داری و انشالله سالها باید به این مهمونا خدمت کنین..... 

نترس عزیزم هرچی برامون پیش بیاد مطمئنن خیره،بسپار به خدا که هرچی خیره پیش بیاد😊 من دقیقا دو ...

بله حتما حکمتی داشته ان شاءلله که اینبار هم آزمایشت مثبت و بسلامتی 9ماه رو سپری میکنی

بر هر كسی كه می‌نگرم در شكایت اسـت در حیرتم که گردش ِ گردون به کام کیست؟
شما تخمک کشی کردین بعد همون تخمکاتون بچه شد یعنی حامله شدید با اون تخمکا

عزیزم من اول لاپرا کردم بعد پانکچر و انتقال جنین فرش و شکر خدا باردار شدم.... 

بعد دخترم یهویی سورپرایز شدم و مجدد طبیعی باردار شدم..... 

و الان شکر خدا دو تا شیطونک دارم.... 

سلام  بچه ها حالم خییلی گرفتید امروز میشه روز پنجم انتقالم داشتم با تلفن با دوست قدیمی حرف میزد ...

نگران نباش عزیزم اگه بخواد بشه با این چیزا اتفاقی نمیفته....