2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046910 بازدید | 684565 پست
واای چقد این روزای دم عیدی تاپیک خلوت شده..کسی زیادنمیاد.. خخخخخخ....بگو همه ک.مثل تو بیکار و در حا ...

منم حوصلم سر رفته خیلییی دیر میگذره خدایی الان اونایی که کار دارن آخر سالشون سریع میگذره،من همش یا تو نتم یا دارم کتاب میخونم😐

عزیییزم پس تو هم مثل من و نفسی سه قلو داری😍😍😍ان شاءالله هممون مثبت شیم اگه صلاحمونه😊آفرین چه مام ...

من دوقلو دارما..😃تو برام کردی سه تا😜

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من انوکساپارین هس..فقط همون لحظه تا چندقه سوزش میده ولی بعدش خوبه..خیلی یواش تزریق کن عزیزم

آها پس فرق داره،آخه قبلا گونال افم میزدم کبود نمیشد این هپارین نمیدونم چرا انقدر بدقلقه، میزنم اولش قرمز میشه میخاره بعدشم کبود میشه،خلاصه که خیلی شکیل شدم😂حالا کبودیام کمههههه این چند روزه انقدر به دستگیره ی در خوردم دستوپام کلی کبود شده😂

آها پس فرق داره،آخه قبلا گونال افم میزدم کبود نمیشد این هپارین نمیدونم چرا انقدر بدقلقه، میزنم اولش ...

فدای سر جوجه هات..خب داری رو شکمت براشون طراحی میکنی دیگه..خوکشل میشه😂

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من دوقلو دارما..😃تو برام کردی سه تا😜

وای😂😂😂😂گفتم که گیج میزنم😃😂😂😂

ببین امروز از بیکاری دیگه نمیدونستم چی سرچ کنم داشتم دنبال این میگشتم که کالسکه دو قلو کنار همی خوبه یا اوناکه پشت سر همن😂😂😂قشنگ رد دادم😃 

وای😂😂😂😂گفتم که گیج میزنم😃😂😂😂 ببین امروز از بیکاری دیگه نمیدونستم چی سرچ کنم داشتم دنبال این ...

وااای افرین.خیلی خوبه..اتفاقا کارخوبی میکنی..😍اینچیزا ب ادم انرژی بیشتر میده

آره خیلی زیبا شدم😂

تو هم.استرادیول داری؟این قرصه منو کشته بسکه میخورم..ازظهر ب اونطرف مدام در حال خوردنم ومدام ضعف میکنم😐

تو هم.استرادیول داری؟این قرصه منو کشته بسکه میخورم..ازظهر ب اونطرف مدام در حال خوردنم ومدام ضعف میکن ...

آره منم روزی چهارتا میخورم،والا یه سره دارم میخورم دیگه نمیدونم از قرصه یا نه😂  

آره منم روزی چهارتا میخورم،والا یه سره دارم میخورم دیگه نمیدونم از قرصه یا نه😂  

منم 4تامیخورم..دیگه انداختم گردنه قرصه..چون تو عوارضش ی افزایش اشتها ب چشمم خورد😁چون من قبلا ب زور غذا میخورم..الان این دهان بیچاره نمتونه ی استراحت کنه😅

انا جون چی بخورم که جنین دفع بشه،،،،این دکتر خنگول دارو بهم نداده گفت بعداز یکهفته اگه دفع نشد برو د ...

شمیم جان خدایی خیلی ناراحت شدم 😢 برات یهترین هارو میخوام ان شاالله خدا اولاد صحیح سالم برات عطا کنه 🙏🏻🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸