2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
ممنون عزیزم بابت راهنماییتون خیلی لطف کردی🙏🙏 یه سوال دیگه کرج آزمایشگاه خوب داره واسه ایمنی و انع ...

ببین حکیم خیلی آزمایشگاه خوبیه،کنار سالیان داخل کوچست من همیشه اونجا میرم آزمایش ایمنیمم اونجا دادم،یه خوبی دیگشم اینه اگه با بیمتون قرارداد داشته باشن همونجا تایید میکنه و اون مبلغ بیمه رو دیگه نمیگیره. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما بنظرتون مرکز رویان چطوره کارشون خوبه. رویان بهتره یا ابن سینا

بهار جان من رویان نرفتم ابن سینا میرم به نظرم خوبه دکتر طرازی هم اونجاست میتونی بری پیشش

خدا جونم شکرت...
انا جون واسه حالت تهوع چی میشه کرد من صب تا شب حالت تهوع دارم نمیتونم غذا بخورم

معده ات رو پر نگه دار 

تعداد وعده هات رو زیاد کن ولی کم کم بخور 

مایعات زیاد نخور 

دکتر به من قرص دمیترون میداد 

تا آخر ۴/۵ تموم میشه

بهار جان من رویان نرفتم ابن سینا میرم به نظرم خوبه دکتر طرازی هم اونجاست میتونی بری پیشش

من نمی دونستم دکتر طرازی ابن سینا هم هست؟؟ دیر وقت میده 

اصلا میشه تو ابن سینا پزشک معالج رو عوض کرد؟؟

سلام 23دی ازمایش تیروئید داشتم تی اس هاش 7/17 نشون داد و تی پی او 83 بعدش هر روز صبح ناشتا لووتیروکس ...

عزیزم من tshدوسال پیش حدودای ۸ بود بعد روزی یدونه قرص لووتیروکسین خوردم که یدفعه پر کار شد بعد رفتم دکتر متخصص غدد گفت یدونه برای شروع زیاد بوده و دوزشو تغییر داد خلاصه چند بار دوزشو عوض کرد تا بالاخره تنظیم شد

عزیزم باید بری تهران تو کرج جایی نیست رویش هم به هیچ عنوان نرو من دو سال اونجا اسیر شدم

ممنون عزیزم

من بعد از عید هر روز از صبح تا شیش عصر سرکارم واقعا بیشتر از آن منفی شدن برنامه ریزی ادامه درمان داره داغونم می‌کنه😢 اصلا نمی‌دونم چکار کنم

مستاصل شدم خیلی

[QUOTE=84470018]ممنون عزیزم به خاطر توضیح کاملت😘😘 ولی من ساعت کاریم زیاد شده نمی‌دونم چطور برم تهران😔 گفتم شاید ...[/QUOTE

پس بهت توصیه میکنم اول آزمایشهای تکمیلی ر بدی حتماحتماحتما

بعد از همین حالا،از دکترحیدر تو رویش کرج وقت بگیری،چون دیروقت میده....و پانکچر و همه کارها ر باهاش پیش بری....دکترخوبیه،توبیمارستان بهمن ومهدیه تهران هم هست،مدیر عامل موسسه ناباروری رویش کرج هم هست.حتی قبول میکنه که تو رویش بری برای ویزیت و سونوی پانکچر آماتو مهدیه تهران که دولتی یه وهزینه ها پایینه،عمل پانکچر ر انجام بدی.بهش پنجه طلا میگن.خیلی مومن هست.

فقط چون همه دوس دارن بااین دکتر ویزیت شن ،دیرنوبت بهت میدن،اولین نوبت ر بگیری نوبتهای بعدی ر بهت راحت میدن.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
ببین حکیم خیلی آزمایشگاه خوبیه،کنار سالیان داخل کوچست من همیشه اونجا میرم آزمایش ایمنیمم اونجا دادم، ...

هزینه آزمایش ایمنی تون توحکیم چقدرشد؟ دفترچه بیمه تون چیه؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
ممنون عزیزم من بعد از عید هر روز از صبح تا شیش عصر سرکارم واقعا بیشتر از آن منفی شدن برنامه ریزی اد ...

ببین منم برنامه ریزیم پیچیده بود بهم خیلی اذیت شدیم فکر کن دانشگاهم یه شهر دیگه بود خودمون کرج بودیم دکتر شرق تهران تازه شوهرمم کارش قزوین بود باهم اکثرا میرفتیم تهران چون نوبتمون اکثرا هشت یا نه شب بود تا نوبتمون شه و برگردیم میشد یک شب دیگه نمیتونستم تنها برگردم مترو ام نبود خلاصه واقعا دهنمون صاف شد مخصوصا آخرا که هر دو سه روز یه بار باید بری ولی خب راضی بودم واقعا از کار دکترم، فقط خواستم اینو بگم اگه میتونی یه دکترو انتخاب کن که شبا باشه اینجوری سر کارتم میتونی بری فقط واقعا خسته میشی اما دیگه باید سه چهار ماه کفش آهنی بپوشی.

سهیلا جون خوبی چندروز پیدا نبودی خانمی.یکم بگی بخندیم😜 حالت بهترشد؟

فدات

این روزا,ر وزگارم خنده دار بود.بعد پانکچر،به سلامتی ومیمنت،پری شدم،اماحال جسمی خوبی نداشتم.

نوبت دکتر تیروییدم بود،رفتم برآزمایش تیرویید ،بااولین بادی که بهم خورد سرماخوردم....چند روزه بخاطر اون افتادم 😂😂😂😂😂😂

خلاصه ش اینه که خونه تکونی بی خونه تکونی😥😥😥خیلی جسمم ضعیف شده کشش ندارم.

ان شاالله بازمیام بربگوبخند😂😂😂😂

ببین منم برنامه ریزیم پیچیده بود بهم خیلی اذیت شدیم فکر کن دانشگاهم یه شهر دیگه بود خودمون کرج بودیم ...

منم دقیقا همینه شرایطم کاره همسرم تهران نیست و خیلی سخت مرخصی می‌تونه بگیره

به نظرت کدوم دکتر برم که شبا هم باشه؟