2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
ازمایش ها همه خوب بودن فقط استرادیول و پردنیزولون و الونوا الونوا هم مثل گنال ایناست تحریک تخمک

یعنی ستروتاید، سینافکت و سایر مشابهات شو نداشتی؟؟؟؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انقدر ساده؟! بدون حتی یدونه تخمک؟ اخه من ماه قبل که طبیعی اقدام کردم هم کیت هیچ تخمک گذاری رو نشون ...

ببین اطلاعاتم نسبت به شرایطت خیلی کمه اما مثلا من تو اولین سیکلم تا وقتی که سینافکت میزدم اصلا تخمدانام یه تکون کوچولو هم نخوردن..... 

به محض قطع سینافکت خودی نشون دادن..... 

دیگه عیار دستم اومد که بدن من به سیکل با سینافکت جواب نمیده.... 

دو تا سیکل بعدیم آنتاگونیست بودن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها و انا جونم من خیلی وقت بود نیوموم امیدوارم مامانا زیاد شده باشن من که هنوز انتقال ندادم ...

انشالله به زودی رفع میشه..... 

ایندی اریم بیلدی ک پریود اولموشام چوخ ناراحاتدی اورییم یانیر 

آزمایش وئردین؟؟؟؟

مطمئن سن پریود اولموسان؟؟

گؤزه ل بیلیرم چتین دی آمما دوزوملو اولماخ بو یولدا چوخ لازیم دیر. 

نه عزیزم نگران نباش خوب شده.....  احتمالا دز داروتو کم کنن که با همین روال ادامه بدی.....  ...

مرسی عزیزم یعنی تکرار نکنم الان؟ امروز با طرازی وقت دارم بهش نشون میدم ببینم کم میکنه یا نه

اووبوست تقریبا دوماه خوردم، رویال ژل شیش ماه، ویتامین ایی، کیوتن و.... این ویتامین ها رو حداقل شیش م ...

کیوتن ۳۰ یا ۱۰۰؟ رویال ژل چ مارکی؟ ال دی هم داشتی قبل پانکچر؟ ب۶ میتونم سرخود بخورم؟

...
سلام 23دی ازمایش تیروئید داشتم تی اس هاش 7/17 نشون داد و تی پی او 83 بعدش هر روز صبح ناشتا لووتیروکس ...

عزیزم من خودم سه بارتو۴ماه ازمایش دادم یه بار۲/۸شدیه بار۵/۶یه بارم ۳وخورده ای،دکترزنانم گف بایدبری دکترمتخصص برسی کنه علت نوسانوک دیروزرفتم گفت باتوجه ب انتی تی پی اوت،اگه عددتی سی اچت۴هم باشه خوبه،دوباره یه ازمایس نوشت این هفته انجام بدم،گف تجربه نشون داده خیلی ازبیمارام هرماه تیروییدشون یه عدداگه واسه توهم نوسانش زیادبودقرصوبرات شروکنم زودتر،حالامن طبیعی عددش کم شدشاک قرصم خوردی

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
مرسی عزیزم یعنی تکرار نکنم الان؟ امروز با طرازی وقت دارم بهش نشون میدم ببینم کم میکنه یا نه

عزیزم کلا بهتره هر ماه چکش کنی.... 

مال من اول بارداری یهویی رسید به 5/۵ که دز دارو مو زیاد کردن دو هفته ای شد 0/1 یا ٠/3 دقیق یادم نیست که دکترم گفت خوبه..... 

فقط دز دارو موو دکتر غدد کم کرد و شکر خدا دیگه چک که میکردم خوب بود.... 

ممنونم از شمامهربون. امروز روز 13 انتقال بود. دیشب بی بی چکم مثبت شد. جنینام هم بلاست بودن 

مبااارکت باشه عزیزم 

به سلامتی بغلشون کنی 

یه کم توضیح میدی دفعه چند انتقالت بود؟؟ فرش بودن؟؟ چند تا و تو کدوم مرکز انجام دادی؟؟ 

عزيزم توي كرج من دكتر فاطمه منصوري مقدم رو ميشناسم كه خودم باهاش آي وي اف نكردم چون همسرم ميگفت بيام ...

ممنون عزیزم بابت راهنماییتون خیلی لطف کردی🙏🙏

یه سوال دیگه کرج آزمایشگاه خوب داره واسه ایمنی و انعقادی ها؟

ساراجون يادمه شما حسابي تو كار ال دي بودي😬 قبل از شروع سيكل پانكچرتون، درسته؟ ممكنه منو راهنما ...

سلام عزیزم

من سه ماه ال دی خوردم قبل پانکچر.چون تخمدانام بزرگ بود و دکتر گفت هایپر میشی.ولی بازم بااین حال هایپر شدم.

من قبل ای یو ای هام هم یه دوره ال دی میخوردم و بعد داروی محرک تخمدان میخوردم.هروقت که ال دی خوردم ماه بعدش تخمکای خوبی داشتم واسه ای یو ای.مثلا سه تا چهارتا سایز بیست.یه دوره که ال دی نخورده بودم قبل ای یو ای با کلی دارو فقط یه دونه فولی داشتم.

به نظرم حتما یه دوره قبل پانکچر ال دی بخور با داروهای تقویتی که دکترت داده.

عزیزم من تا حالا بیشتر از اون تعداد ال دی نخوردم..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سارا گلی تو چطوری😚😚😚 برادر شوهرت اومد؟

فدای تو مریم نازم

ببخشید انقدر درگیرم این روزای اخرسال که نتونستم بیام سایت چندروز. جمعه میان گلم.چندروز میمونن تهران و میرن کرمانشاه پیش فامیلای همسرش..

شما کاراتو کردی واسه شروع سال جدید؟😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
مبااارکت باشه عزیزم  به سلامتی بغلشون کنی  یه کم توضیح میدی دفعه چند انتقالت بود؟؟ فرش ب ...

ممنون عزیزم. ایشالا قسمت خودت. بار دوم ب و فریز بودن. بیمارستان خاتم الانبیا انجام دادم