2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست

انا جون 

یه سوال

به نظرت کسایی مثل من که هموزیگوت موتانت هستند از جهت سلامتی خودمون به غیر از بارداری هم باید تحت نظر دکتر قلب باشند؟؟ ما تا حالا مشکل قلبی نداشتیم ولی از اون روز که این ژن رو فهمیدم حس می کنم قلبم درد می کنه 

باید برم تست ورزش و چک آپ های قلب رو بدم ؟؟ ۳۶ سالم هم هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام،حاملگی من خارج رحمی بود،رفتم سونو قلب گفتن خارج رحمه،قلب جنین هم تشکیل شده بود و کاملا سالم بود،اورژانسی بستری شدم عمل کردم و جنین رو درآوردن،خیلی حالم بده،بعد از این همه سختی و منفی شدن های قبلی بالاخره مثبت شدم اینم آخرش،خیلی ناراحتم،بچه ها کسی رو میشناسین انتقالش خارج رحمی شده باشه و انتقال بعدش موفق و سالم بوده باشه؟من دیگه از انتقال و مثبت شدن هم میترسم

سلام،حاملگی من خارج رحمی بود،رفتم سونو قلب گفتن خارج رحمه،قلب جنین هم تشکیل شده بود و کاملا سالم بود ...

عزیزم.خیلی متاسفم.انشاءلله خدا زودتر برات جبران کنه..نگران نباش قرار نیس ک.همیشه این اتفاق بیفته

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام،حاملگی من خارج رحمی بود،رفتم سونو قلب گفتن خارج رحمه،قلب جنین هم تشکیل شده بود و کاملا سالم بود ...

بله عزیزم هم تو بارداری طبیعی هم میکرو ممکنه این اتفاق ممکنه  بیوفته اما ربطی به دوباره باردار شدن نداره چون این دلیل بر وجود مشکل نیست بلکه فقط یه اتفاقه و اگه به موقع تشخیص داده بشه که برای شما خوشبختانه همینطور بوده هیچ مشکلی برای بارداری بعدی نداره. 

ممنونم آنا جون از شما....دیروز به همسرم و خواهرم میگفتم آنا جون هنوز هوای ما رو دارن و با وجود دو تا ...

فدات عزیزم.... 

من از شما ممنونم که بهم برا موندن انگیزه میدین.... 

من این محیط گرم رو مدیون با هم بودنای بی ریای تک تک دوستان هستم.... 

اینجا تنها جائیه که هر کی هست و مونده برا دل خودش مونده.... 

چون دلش با شادی دوستاش شاد میشه.... 

من اینجا واقعا اون زندگی ای که تو دنیای حقیقی حسرتشو دارم تجربه میکنم.... 

نمیدونم میتونم منظورمو برسونم یا نه..... 

تو دنیای واقعی لااقل چیزی که من تجربه کردم حتی خواهرم برا خواهر بدون منت و عوض کاری انجام نمیده..... 

همیشه تو هر کاری که دیدم اطرافیان واسه همدیگه انجام دادن حساب کتاب و تخمین سود و زیان مطرح بوده..... 

اما حس میکنم اینجا واقعا دوستان با شادی هم شاد میشن و از غم هم ناراحت..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم آنا جون از شما....دیروز به همسرم و خواهرم میگفتم آنا جون هنوز هوای ما رو دارن و با وجود دو تا ...

البته خوب مطمئنا حصورم نسبت به قبل کمرنگتر شده و شاید به مرور کمرنگتر بشه چون دو تا فرشته واقعا روز به روز تایم بیشتری نیاز دارن که بتونم بهشون برسم.... 

اما در حد توانم سعی میکنم بازم کنارتون باشم.... 

چون واقعا بهم انرژی میدین..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون  یه سوال به نظرت کسایی مثل من که هموزیگوت موتانت هستند از جهت سلامتی خودمون به غیر از ...

عزیزم خوب مطمئنا چکاپ بشیم بد نیست اما نه اینکه هر لحظه منتظر اتفاقای بد باشیم..... 

انا جون asa تو بارداری چقدر ضرر داره؟؟

عزیزم به نظرم عوارض هر دارو رو بر اساس شرایط میشه سنجید.... 

اگه به آسپرین نیازی نباشه و سرخود استفاده بکنیم میتونه عوارض داشته باشه ولی اگه به مشکلی باشه با آسپرین کنترلش کنن اینطوری مطمئنا منافعش عوارضش رو کمرنگ میکنه..... 

مثل این میمونه مثلا بگی آب صد درجه همیشه باعث سوختگی میشه ولی خوب همین آب 100 درجه با یخ خنک بشه دیگه نمیسوزونه.... 

این قضیه رو هم اینطوری در نطر بگیر که وقتی دارویی یه مشکلی رو حل میکنه یه جورایی فرض کن منافعش مثل همون یخ عوارضش رو کم اثرتر میکنه.... 

عزیزم واقعا متاسفم اما بازم شکر به خیر گذشته..... 

میفهمم واقعا دردناکه..... 

عزیزم بله از دوستان بودن بعد خارج رحمی مامان شدن..... 

عزیزم یه سوال ضخامت قبل انتقال چند بود؟؟؟

سلام عزیزم واقعا متاسفم

چرا اینجوری شد؟یعنی درد خاصی داشتی؟خونریزی داشتی؟خیلی سخته اما نگران بارداری بعدیت نباش خانمی

من تو فامیل و اشنا زیاد دیدم همچین موردایی که بارداری بعدیشون سالم بوده خداروشکر

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
مارژینال ننوشته؟

والا اصلا نخوندم🙈 فقط مثل ندید بدیدا عکسای سونورو نگاه میکردم😂😁😍 حالا ۴شنبه میرم پیش دکتر.. معلوم میشه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلوم مامانی😘 از پریروز که رفتم سونوی ان تی،همش میگفتم کجا نوشته جفتم چطوریه🙈 میگفتم همه بلدن چرا ...

عزيزم نوع جفت كه قدامي باشه يا خلفي رو نوشته و فاصله جفت تا دهانه رحم رو هم نوشته كه معلوم ميكنه جفت پايين هست يا بالا ، شما مگه كجا رفتي سونو كه خارجكي بوده توضيحش فارسي نبوده . 😂😂😂 بابا ما جاي خارجكي نميريم همه رو فارسي به زبان مادري برامون توضيح ميده . 🤗😄😄

سلام دوستان من دوهفته پیش ازمایشم منفی شد واسه چهارمین بار انتقالم ناموفق بود شنبه میخام برم دکتر دوباره پانکچر بشم بنظر شما بگم چه بررسیهایی واسم انجام بده ؟ ازمایش ایمنی و انعقاد چیه که اینجا همش ازش میگین ؟