2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
سلام انا جون یه سوال دیگه داشتم و دوستانه هم که میتونن کمکم کنن ممنون میشم جواب بدن من هرشب یک عدد ...

عزیزم پروژسترونت سر م قع قبلش باسه حالا دالاکسین رو مثلا نزدیکای صبح بذار و تا بیدار میشی یکی دو ساعتی بمونه.... 

به دو ساعتی فاصله بدی کافیه فکر کنم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون از پاسخت ازی جون  این شیاف جدیده کلا سه هست دیگع این سه شبو با فاصله استفاده مکنم تا تموم ...

منم اوایل بارداری دومم دالاکسین رو داشتم البته خوب من نمیدونستم باردارم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به دوستان

امروز اول رجب خیلی خوبه واسه برداشتن چله هر سوره یا دعایی که به دلتون افتاده بردارین تا 40 روز بخونید انشاله همگی ب حاجتامون برسیم و صاحب بچه های صالح و سالم بشیم

یه ختم دیگه هم هست از امروز تا 26 اسفند که تولد امام جوادِ روزی 14 دور تسبیح ذکر "یا جواد الائمه ادرکنی" که تا روز تولدشون میشه 14000 ذکر انشاله همگی حاجت روا شیم.

التماس دعا

سلام به دوستان امروز اول رجب خیلی خوبه واسه برداشتن چله هر سوره یا دعایی که به دلتون افتاده بردارین ...

سلام عزيزم مى تونم تا ١٤ روز ختم صلوات رو انجام بدم روزى ١٠ دور تا ١٤ روز فقط صلوات؟

اون قل خودش دفع شد یا دکتر داروی داد کمک ب دفع‌ کرد، اره فقط توکلم ب خدا هست

خودش دفع شد عزیزم.بعد خونریزی... البته یه روز خون قرمز روشن داشتم.بعدش قهو ه ای و لخته مانند شد که دکترم گفت با همون لخته ها دفع شده و ساک کوچیک شده.البته تو سونوی ان تی هنوز یذره اش مونده بود.

دکتر فکر کرد هماتومه.بعد ک گفتم دوتا بودن گفت اون یکی ساکه پس،کوچیک شده.

خدا پناهه هممونه☘🌻🍀 توکل کن ناامیدت نمیکنه❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم ممنون که جواب دادی به نطرتون این داروها را میشه سرخود استفاده کرد یا حتما باید با تشخیص پزشک ب ...

خواهش میکنم عزیزم.❤

والا من حتی ویتامینم بخوام بخورم با دکتر مشورت میکنم.

توام حتما آزمایشات رو بده،درصورت نیاز استفاده کن☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزيزم فكر كنم يعني جفتت پايين هست چون براي من هم توي سونوي nt همين رو نوشته بود كه دكترم گفت جفتم پا ...

سلوم مامانی😘

از پریروز که رفتم سونوی ان تی،همش میگفتم کجا نوشته جفتم چطوریه🙈 میگفتم همه بلدن چرا من بلد نیستم...😁

برگه ایم ک بهم داد همه چیش خارجی بود منم اصلا نخوندمش.دکترم هیچی نگفت بهم که... انقد ک با وروجک ور میرفت نمای خوب بگیره ازش 😁😁😁😂

الان یعنی تو خلاصه اون سونو نوشتن جفت چه مدلیه؟؟؟ 

تورک_آنا# سلام آنا جون...

من از شنبه پیش آنوکسان رو شرو کردم.لکه بینیم کامل خوب شده بود...

حالا امروز صب موم شیاف ک خارج شد قهو ه ای بود.خیلی کمرنگ.. نمیدونم باز قطع کنم آنوکسان رو یانه😑😐

سلام عزيزم مى تونم تا ١٤ روز ختم صلوات رو انجام بدم روزى ١٠ دور تا ١٤ روز فقط صلوات؟

هانا جون من تو ماه رجب ده‌هزار صلوات رو ادا کردم اونم بتونی خوبه..... 

مشغولم میشی.... 

سلوم مامانی😘 از پریروز که رفتم سونوی ان تی،همش میگفتم کجا نوشته جفتم چطوریه🙈 میگفتم همه بلدن چرا ...

مارژینال ننوشته؟

تورک_آنا# سلام آنا جون... من از شنبه پیش آنوکسان رو شرو کردم.لکه بینیم کامل خوب شده بود... حالا ا ...

به نظرم چون قهوه ای بوده یعنی تازه نیست..... 

اگه روشن‌تر شد به نظرم قطع کن بازم با دکتر مشورت کن.... 

عزیزم مگه میشه فراموشت کرد؟؟؟؟  عزیزم همیشه تو ذهن من که هستی....  عزیز دلم نگران نباش ه ...

ممنونم آنا جون از شما....دیروز به همسرم و خواهرم میگفتم آنا جون هنوز هوای ما رو دارن و با وجود دو تا دسته گل به ما سر میزنن.....خدا خیلی ما رو دوست داره که شما رو داریم....سایه تون همیشگی🌹🌹🌹

✔✔✔✔✔آنا جون اون سه تا رو دکتر گفتن ارزش انتقال نداره...چون باید ۵ روزه میشدن ولی تا روز ۳ بیشتر رشد نکردن...نمیدونم بخدااا حالا که گذشت....و خب تصمیم دکتر بود وگرنه که من آماده بودم واسه انتقال..خب جنینی که نتونسته تقسیمات خوبی انجام بده و رحمی که صد درصد اکی نیست احتمالا باعث چنین تصمیمی شده.؟شاید اگه همون روز ۳ انتقال انجام میشد امیدی بود ....

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

هاناجون صلوات که خیلی عالیه من بعضی مواقع که میخام یه نذری کنم صلوات نذر میکنم هدیه ب مردگان غریب همیشه هم جواب گرفتم.

این ختمم که گذاشتم تو گروه واسم فرستاده بودن تو تلگرامم منم گفتم بزارم اینجا همه بچه ها انجام بدن که انشاله ب حاجتاشون برسن

واسه امروز که اول رجبِ  اولین ختم که چلس که باید تا 40 روز انجام بدی هر دعا یا سوره ای که دوست داری

دومی که گفتم به خاطر تولد امام جواد مدل ختمش این مدلیه که از امروز تا روز تولدشون که 26م هست ذکر یا جواد الائمه ادرکنی بگی کلش 14000 ذکر میشه واسه آسونیش گفتن تو ده روز تقسیم بشه که میشه روزی 14 دور