2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046949 بازدید | 684566 پست

از لاله سرخ و رز سفید وهاانا و ...چه خبر همگی خوبین؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان گل گلاب🌹🌼🌻💐 عجب روزی رو گذروندم دیروز با این حالم..خیلی جالبه به همه مسائل، نبود دکت ...

عزیزم فرض رو بر این بذار که این موج دستهای خداست که داره تورو سبکبال به سمت شادی میبره.... 

خودتو رها کن.... 

شاید قراره اینطوری جواب بگیری..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
از لاله سرخ و رز سفید وهاانا و ...چه خبر همگی خوبین؟

سلام ثمین مهربون و قوی.خوبی عزیزدلم؟دلتنگت بودیم.لاله سرخ عزیز که اصلا خیلی وقته نتونسته بیاد بخاطر گل پسرش.رز سفید هم نمیدونم.ندیدمش جدیدا

هانا جون هم میاد سر میزنه گاهی و راهنماییمون میکنه.بچش هم دختره خداروشکر😍

ان شاالله قسمت‌خودت خانمی

دربا دل جون هم دقیق یادم نیست یک یا دو اسفند دختر گلش به دنیا اومد

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
امروز 9 انت قالمه از موئد پریودم گذشته امروز درد پریودی گرقگقتم یه لک دیدم چی کار کنم دوز پروژسترون ...

عزیزم اگه لک با استراحت رفع بشه نیازی نیست اما اگه استراحت کردی و ادامه داشت احتمالا دز پروژسترونو زیاد کنن تماس بگیر با مرکز با دکترت ببین نظرشون چیه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بر آنای مهربون و خوشگلم.ی مدت بود افسردگی بعد از منفی شدن گرفته بودم وناامید ترجیح دادم نیام تا ...

وااای ثمین جون خداروشکر ک بهتری عزیزم..خوشحالم ک قراره دوباره سیکل رو شروع کنی..همیشه تو دعاهام جا داری خواهر صبورم..انشاءلله بحق فاطمه زهرا ک تو سال جدید موفق میشی ومامان میشی.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه هااااااااا❌❌❌❌ کسی بوده که با فعالیت و کار خیلی خیلی خیلی زیاد بعد از انتقال باردار شده باشه؟؟

عزيزم اصلا اگر هم كار كردي يا فعاليت ديگه گذشته الان اصلا بهش فكر نكن ، من خودم اعتقاد به استراحت داشتم و انجام دادم و حتي اين بار هم كه طبيعي باردار شدم اصلا كار سنگين نميكنم و از محل كارم هم مرخصي استعلاجي گرفتم ولي خيليها هم اينطور نيستن و نتيجه هم گرفتن . دختر خاله من همون اوايل بارداريش لكه بيني و خونريزي هم داشت ولي اون چون استخدام رسمي نيست و قراردادي هست مرخصي گرفتن براش سخت بود نه اينكه بهش ندن ولي خوب دوست نداشت ريسك كنه و تا روز قبل از سزارينش هم سر كار رفت ولي خدا رو شكر هيچ مشكلي هم نداشت ، شما هم بيخود حسرت گذشته رو نخور .

دعا کنین برای نی نیم که قوی بمونه و خدا تا اخرش دستامو محکم بگیره.میدونم استرس برای بچم ضرر داره اما ...

خاكستري جون استرس الكي نداشته باش ، مطمئن باش كه حال ني ني ات خوبه خوبه و خدا محكم دستت رو گرفته .

سلام بر خواهرای عزیزم. به تمامی کسانی که جدیدا مامان شدن و من اطلاع نداشتم و تبریک نگفتم تبریک میگم ...

سلام ثمين جون ، خدا رو شكر كه حالت بهتره عزيزم ، ان شا الله كه بعد از عيد حتما مامان ميشي خانمي . خيلي خوشحال شدم پستت رو ديدم .

دخملي بهار جون اول اسفند به دنيا اومد عزيز دلم .

خاكستري جون استرس الكي نداشته باش ، مطمئن باش كه حال ني ني ات خوبه خوبه و خدا محكم دستت رو گرفته .

دعا کن برام مامان خانمی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
چشم عزيزم ، ان شا الله كه ني ني ات به سلامت مياد توي آغوشت و اين روزها برات ميشه خاطره ، از شما هم ا ...

ممنون فداتشم.ان شاالله تموم منتظرا طعم مادر شدنو بچشن و تموم مامانا به سلامتی نی نیاشونو بغل بگیرن که واقعا بارداری لحظه به لحظه ش استرسه.همش میگم خدایا این روزا رو به سلامتی بگذرونم دیگه کوچیکترین اشتباهی نمیکنم.واسه ماها که سخت این عشقا رو به دست میاریم همه چیز حساستره

فقط امیدوارم نی نیم قوی بمونه.خودم تا اخر نوکرشممممم

سلام همگی .ببخشید من بعده دوسال تلاش برا بارداری هفته ی پیش لاپراسکپی شدم دکترم تشخیص دادن تو هردو ل ...

سلام خانما کسی نمیدونست جوابمو ؟؟تورو خدا اگه میدونید راهنمایی کنید چندروزه خواب ندارم 

راستی بگی از کجا وارد تهران میشی راحت‌تر میشه آدرس داد اگه با وسایط نقلیه عمومی بخواهی بیایی....&nbs ...

مرسی عزیزم با ماشین شخصی از جاده فیروزکوه و پردیس  و اشتباه نکنم بزرگراه یاسینی