2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
سلام کجایی فردا کی میری آز؟ 

سلام عزیزم خوبیییی امروز نبودم ببخشید فردا صبح انشالله میرم خیلییییی دعام کن😘

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان

بچه ها فردا صبح میرم برای آزمایش خیلی محتاج دعاتونم

ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنید ودعاکنید برام

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

همینطور برای همه کسایی که فردا از دارن♥️♥️♥️♥️

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها فردا صبح میرم برای آزمایش خیلی محتاج دعاتونم ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنید ودعاکنید برام ...

عزیزدلم ان شاالله فردا خبر مثبت شدنتو بخونم

توکل کن به خدا و با امید برو جلو.

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اناجون جدا ايشون مامان شده؟؟؟ اين تاپيك هم ميومده؟؟ پس شما ميشناسينش؟؟ دو بار مامان شده؟؟ من كه اينج ...

عزیزم میدونم از دوستای قدیمیمونه..... 

زیاد مومد.... 

اگه اشتباه نکنم یادمه مامان شده اما اینکه زایمان کرده یا نه نمیدونم یعنی یادم نیست آخرین بار کی تو تاپیک بوده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اینم جواب آزمایشم بچه ها

خدایا شکرتتتتتتتت... 

گوارای وجودت عزیزم..... 

به سلامتی بغلش(ون) کنی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان من انتقال دادم شیاف پروژسترون ک میذارم نمیدونم چرا همش میریزه رو لباس زیرم چیکارکنم نگرا ...

عزیزم اگه نیم ساعت حداقل میخوابی اون مومشه و پروژسترون جذب شده..... 

مامان های عزززززیزم❤ یه سوال🙈 شما شب میخواین این پهلو اون پهلو شین ، میشینین اینکارو میکنین؟؟؟ من ...

آروم پهلو به پهلو شو لازم نیست بشینی.... 

سلام دوستان شماره تلفن و آدرس مطب طرازی؟ آدرس کامل آ شهرستانیم و تهرانم نمیشناسم

صفحه 5 هست.... 

کروکی هم گذاشتم.... 

شنبه، 1شنبه و 3 شنبه 3-4 به بعد هستن..... 

سلام دوستان شماره تلفن و آدرس مطب طرازی؟ آدرس کامل آ شهرستانیم و تهرانم نمیشناسم

راستی بگی از کجا وارد تهران میشی راحت‌تر میشه آدرس داد اگه با وسایط نقلیه عمومی بخواهی بیایی.... 

اخه من از سوالم ۳ساعت گذشته چرا کسی جواب نمیده توروخدا باید التماستون کرد بابا سوال دارم شمااگه ندون ...

عزیزم آخر هفته ها که معمولا من نیستم..... 

احتمالا بقیه دوستامونم اکثرا درگیر بودن.... 

یعنی واقعا میش از خطا داشته باش🤔یعنی میش خدا

عزیزم یادمه مامان بکی از دوستامون بتاش بالای هزار بود آزمایشگاه گفته بود منفیه.... 

شانسی رفته بود دکترش واسه سیکل بعدی دستور بگیره دکترش سونو کرده بود و شک کرده بود مجدد می‌فرسته یه جای دیگه برا آز..... 

حتی طفلک به حساب منفی شدن داروهام قطع کرده بوده..... 

بعد میفهمه منفی چیه بالای هزار بوده بتاش..... 

خدایا شکرتتتتتتتت...  گوارای وجودت عزیزم.....  به سلامتی بغلش(ون) کنی.....

سلام بر آنای مهربون و خوشگلم.ی مدت بود افسردگی بعد از منفی شدن گرفته بودم وناامید ترجیح دادم نیام تا دل خواهرای عزیزم خالی نشه با حرفام .و باز هم ثمین پررو.قراره بعد عید انتقال بدم . یعنی از من پرروتر توی این دنیا وجود نداره.برا بار 16میخوام امتحان کنم شانسمو.6تاجنینم باقی مونده و 3بار دیگه فرصت دارم اگرم نشد فدای سرم.شوهرم به یزد گیر داده جدیدا منم فعلا مقاومت میکنم درمقابلش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام بر خواهرای عزیزم.

به تمامی کسانی که جدیدا مامان شدن و من اطلاع نداشتم و تبریک نگفتم تبریک میگم مامان شدنتون رو .

فقط یکی بهم بگه دخمل گلیه بهار به دنیا اومد؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....