2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
من از دوشنبه تا الان فقط لکه بینی تیره دارم عوارض داروها خیلی بده برای من😐 اما هنوز خون رون نیومده ...

عزیزم.انشاءلله که خیره..بی بی نزدی؟حالا مواظب خودت باش ورزش هم.تعطیل کن خانمی .تا تکلیفت مشخص شه.ی ازمایش بده گلم..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مریم جون منم ایندفعه لکه های تیره داشتم قهوه ای خیلی تیره میشه گفت سیاه اما کم. فکر نمیکردم باردار ب ...

دوشنبه بیبی زدم منفی بود.....

خدایی امید چقدر باحاله ...از ظهر تا حالا میگم یعنی میشه مثبت باشه😎خدایی این معنی یک انسان کاملا بیمنطقه   .....مریم بی منطق به من میگن

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوشنبه بیبی زدم منفی بود..... خدایی امید چقدر باحاله ...از ظهر تا حالا میگم یعنی میشه مثبت باشه😎خد ...

حالا یکم دیگه صبر کن اگه پری نیومد برو ازمایش بده .اره امید خیییلی خوبه کیف میده کلا امیدوارباشی  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
افزایش وکیفیت تخمک ان شاء الله برای شماها هم خوب اثرکنه

امیدوارم......زنجفیل من همیشه تو غذاهام هست.....اما شربتش نه....چطور درست کنم؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
حالا یکم دیگه صبر کن اگه پری نیومد برو ازمایش بده .اره امید خیییلی خوبه کیف میده کلا امیدوارباشی &nb ...

اره به اميد داريم روزا رو سر مي كنيم😃ان شالله كه پايان هفته بعدي همه با جواباي مثبتمون بيايم😃😍

خداااااااايا شكرت🙏🏻
سلام دوستان شما روزای ۱۰.۱۱پریود تخمکاتون چقد بود چندسانت بود واسه من ۱۴بزرگترینش بود شنبه هم سونو د ...

بدن هرکسی یحور حواب میده

مال من روز ۱۱ سیکل همشون بین ۱۶ تا ۱۹ بودن و داروهارو قطع کردن یعنی دو روز کمتر از برنامه دارو گرفتم و روز ۱۳ چانکچر شدم نگران نباش قسمت هر۰ی باشه همون میشه

من قبل از عمل فیبروم میخاستم پانکچر کنم دکترم گفت فیبروم تخمدان چپت رو هول داده عقب و تخمکای سمت چپ رو نمیشه کشید اول فیبرومتو عمل کن بعد بیا پانکچر.

کلی دردسر عمل.... بعدش رفتم پانکچر ولی سر پانکچر تخمدان چپ چون خیلی بزرگ شده بود نتونستن تخمکاشو بکشن !!

یعنی انگار از اول و آخر قسمت نبود از تخمدان چپ تخمکی کشیده بشه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
حالا یکم دیگه صبر کن اگه پری نیومد برو ازمایش بده .اره امید خیییلی خوبه کیف میده کلا امیدوارباشی &nb ...

اره به اميد داريم روزا رو سر مي كنيم😃ان شالله كه پايان هفته بعدي همه با جواباي مثبتمون بيايم😃😍

خداااااااايا شكرت🙏🏻
اره به اميد داريم روزا رو سر مي كنيم😃ان شالله كه پايان هفته بعدي همه با جواباي مثبتمون بيايم😃 ...

اره عزیزم ب عقیده من امیدواری و دید مثبت .این خوبی رو داره ک میتونی این دوهفته رو لذت ببری و با ارامش سپری کنی..حالا نتیجه دست خداست انشاءلله ک همتون خوش خبرباشین....ولی مهم.اینه حداقل تو اون روزا شاد بودی.و لحظه هاتو خوب گذروندی...

اره عزیزم ب عقیده من امیدواری و دید مثبت .این خوبی رو داره ک میتونی این دوهفته رو لذت ببری و با ارام ...

من كه اينسري فقط توكل كردم به خدا 🙏🏻 و استرس رو گذاشتم كنار ، اينسري فقط يكي از خواهرام و مامانم ميدونن كه انتقال دادم و كارام رو كم و بيش انجام ميدم در صورتي كه سري قبلي دو هفته رو استراحت مطلق بودم و عصبي شده بودم از تو خونه موندن و خوابيدن ، حالا تا ببينيم خدا چي ميخواد😃🙏🏻

خداااااااايا شكرت🙏🏻

نه مطمئنم عموووووو.....

الکی دل خوش میکنم.....

سوال برام بود ببینم لکه ی اینا که لکه دارن چجوریه🤔

سلام دوستان اگه کسی جواب سوال منو میدونه راهنمایی کنه ممنون میشم، برای عوض کردن تاریخ پریودی میشه از 5 پریودی ال دی خورد به مدت یک هفته و قطعش کنیم و بعد به خاطر خوردن ال دی چند روز بعد پریودی اتفاق میوفته یا طبق سیکل ماهانه پریودی میاد؟ 

بدن هرکسی یحور حواب میده مال من روز ۱۱ سیکل همشون بین ۱۶ تا ۱۹ بودن و داروهارو قطع کردن یعنی دو روز ...

چی بگم منم سمت راستم هیچی ب هیچی

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
استرس كيفيتو خراب ميكنه، سايزشون كه كاملا نرماله، شما اندومتريوزتون كجاست؟ خيلي ها با اندومتريوز تخم ...

عزیزم ممنون ولی دست خودم نیس ب شدت استرسی ام

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
انشالله مهرآفرين هم مثبت بشه همه گي بيشتر و بيشتر خوشحال و اميدوار بشيم،، ايشون از همه مون جلوتره تو ...

الهی آمین واقعا ما هم امیدواریمون بیشتر میشه

گروه آمپولیها🙈🙈

انشأالله 🙏🙏بله ما هم خدایی داریم🙏🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏