2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
من هنوز پانکچر نشدم عزیزم به من بخاطر آدنومیوز رحم داد دوتا گفت باید رحمت آماده بشه

در کل فک کنم کارکردای زیادی داره. ان شالله که واسه هممون خیره و ما رو به آرزوهامون میرسونه

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در کل فک کنم کارکردای زیادی داره. ان شالله که واسه هممون خیره و ما رو به آرزوهامون میرسونه

انشالله مهرآفرين هم مثبت بشه همه گي بيشتر و بيشتر خوشحال و اميدوار بشيم،، ايشون از همه مون جلوتره تو جمع

ميگم گروه جديد بزنيم 😁گروه ميكرولين 😂😂

فقط پريچهر جون اين لامصب دو ماه انتظارشو دوس ندارم😕 ولي خب به قول دكتر شما ديرتر و باكيفيت تر بهتره😊انشالله ب زووووددي دلشاد ميشيم مطمئنننم خدا خيليييي مهربون تر از اين حرفاس😍

@بهار213    

@مهرآفرين ٩٧

...

سلام دوستان شما روزای ۱۰.۱۱پریود تخمکاتون چقد بود چندسانت بود واسه من ۱۴بزرگترینش بود شنبه هم سونو دارم بنظرتون بالغ شدن؟ سینال میزنم اما دزش رو کم کردن

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
سلام دوستان شما روزای ۱۰.۱۱پریود تخمکاتون چقد بود چندسانت بود واسه من ۱۴بزرگترینش بود شنبه هم سونو د ...

واله من با سینال مثلا ماه پیش یدونه داشتم روز 11 25 بود......😴

دوماه قبل بین 16 تا 19

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
واله من با سینال مثلا ماه پیش یدونه داشتم روز 11 25 بود......😴 دوماه قبل بین 16 تا 19

یعنی واسه من خیلی کوچیکه

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
مطمینم جاش بهشته همه عروساش ازش راضین یکسالی که من عروسش بودم از گل نازکتر بهم نگفت  مهربان آن ...

خوشا بحالش که بخوبی ازش یاد میشه مطمئنا روحش شاده شاده....

منم خیلی دوس دارم بعدمرگم بخوبی ازم یاد کنن...مخصوصا عروسم😉

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام دوستان شما روزای ۱۰.۱۱پریود تخمکاتون چقد بود چندسانت بود واسه من ۱۴بزرگترینش بود شنبه هم سونو د ...

اشكالي نداره، خوبه سايزشون، تا روز هفده هجده ديگه پانكچر ميشي انشالله، اصلا به سايزشون فك نكن

...
اشكالي نداره، خوبه سايزشون، تا روز هفده هجده ديگه پانكچر ميشي انشالله، اصلا به سايزشون فك نكن

مگه کوچیکه؟ تاروز۱۳یا۱۴بزرگ نمیشن؟۱۸ ب بالانمیشه؟

یعنی واسه من خیلی کوچیکه

نه عزیزم خوبن  فکر کردی چرا میگن بیا سونو...بعدم پانکچرت وقتی سایزشون باب میل دکتر باشه انجام میشه....

..مال من بدرد نمیخورد.😪😪...اون 25 هم فکر کنم بیرویه بزرگ بود و بیخاصیت😕

واله من با سینال مثلا ماه پیش یدونه داشتم روز 11 25 بود......😴 دوماه قبل بین 16 تا 19

مریم جون در چ حالی..پری شدی؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹