2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
الهی بگردم خیلی دردناکه اینو دیگه تقریبا همه تجربه کردن چند تا راه هست که دردش کمتر میشه اول اینک ...

مننونم مهربووووون انجام میدم حتما لطف کردی

تاکی این آمپول همراهه بامن عایا؟؟؟ 😅

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
ه عزیزم لزوما. من روز ۱۴ ، ده هزار بودم. روز ۱۶ ، سی هزار. دو تا ساک هم بود. احتمالا تعدادش بیشت ...

خب خداروشکر،ایشالابرای این دوستمونم دوقلوباشه وعلتش همین تعدادنی نیات باشه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها امروز داشتم یه کتابی میخوندم یه مطلب جالبی توش بود که تا حالا به فکرم نرسیده بود و جایی نشنیده بودم. 

میگفت مایی که الان اینجاییم اینقدر خوش شانس بودیم که از بین میلیونها اسپرم اون اسپرمی به تخمک رسید که نتیجه اش ما شدیم اگه یه اسپرم دیگه به تخمک میرسید دیگه ما نبودیم پس قطعا ما خیلی خوش شانسیم و میتونیم بهترین فرصت ها رو تو زندگی داشته باشیم. یکم بهش فکر کنید بین میلیون ها اسپرم ما بردیم پس بازم میتونیم برنده باشیم. 

سلام عزیزم من تازه پانکجر کردم عشقم ولی بازم ممنون از دعات انشالله فکرکنم هفته بعد انتقالم بشه فکرک ...

ای جان .نه حس کردم شما هم انتقال داشتی

پانکچر اذیت کننده بود . درد داره ؟؟؟

با کدوم دکتر انجام دادی 

عزیزم،الهی خدا هرچی زودتر به دادمون برسه،یکسال و نیمی ک دنبال درمان نرفتی کلا دیگه خودتم هیچ مکمل یا ...

تو این مدت دستورات و داروهای  طب اسلامی رو انجام دادیم ولی هنوز که خبری از بارداری نیست. حالم اصلاخوب نیست از لحاظ روحی خیلی بهم ریخته هستم .تو شهر غریب دور ازخانواده هم هستم اقوام آشنایان دوستان هرکس من رو میبینه میگه از صبح تاشب تو خونه تک و تنها چکار میکنی؟ حوصلت سر نمیره؟ خوب یه بچه بیار بزار تنها نباشی.حتی نمیتونم با کسی دردودل کنم بگم تو دلم چه خبره .فقط میتونم با خدا حرف بزنم .تا یه مدت ارومم ولی بازبهم میریزم واقعا خسته شدم کم اوردم اصلا نمیدونم چکار کنم.برام دعا کنید.

تو این مدت دستورات و داروهای  طب اسلامی رو انجام دادیم ولی هنوز که خبری از بارداری نیست. حالم ا ...

سلام دیدم شما انلاینی یه سوال داشتم هرکسی جز شماهم پیاممو دید لطفا جواب بده

من اگه جمعه رابطه داشته باشم مثال میزنم ۸صب مثلا

بعد ۷۲ ساعت که بگذره میشه دوشنبه ساعت ۸ صب؟

سلام آنا جون خوبی عزیزم،،،دوسه روز پیش رفتم برای بار دوم دکتر نصر،روز نهم پریودیم بود،سونو کرد،دو تا ...

حرفای نصرو جدی نگیر عزیزم و وقتتم باهاش تلف نکن دکترتو عوض کن

ذخیره پایین دلیل بر بی کیفیتی تخمکها نیست ولی خب ذخیره پایین معنیش اینه که به احتمال خیلی زیاد تعداد کمی تخمک مرغوب و در نتیجه تعداد کمی جنین تشکیل میشه تو پروسه میکرو

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ای جان .نه حس کردم شما هم انتقال داشتی پانکچر اذیت کننده بود . درد داره ؟؟؟ با کدوم دکتر انجام داد ...

قربونت برم انشالله براحتی انجام میدی و زود انتقال و بعدم یه بتای عاااالیییی

نه خیلییی راحت بود اصلا اونچیزی که فکرمیکردم نبود بیهوش میشی درکل هم تابهوش اومدن نیم ساعت چهل دقیقه س و دوساعت بعد هم مرخصی من درد ندارم انشالله شماهم درد نخواهی داشت😘

من لبن سینا دکترمحمداکبری

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
بچه ها به پشت فقط در حد ده دقیقه میتونید بخوابید از هفته  20به بعد باید بیشتر به پهلوی چپ خواب ...

من شبا به پشت برمیگردم که چند دقیقه درد مهره های کمرم کمتر بشه دیگه خوابم میبره😢