2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046177 بازدید | 684501 پست
سلام خوبی .اذیت که نشدی . نینیها ایشالله نه ماه تو دلت مهمون باشن

سلام عزیزم من تازه پانکجر کردم عشقم ولی بازم ممنون از دعات انشالله فکرکنم هفته بعد انتقالم بشه

فکرکنم منظورت خاکستری جان بوده

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
انا جون بنظرت فردا بهم چ دارویی میدن و کی پانکچره

همه چی بستگی به بدنت داره من روز چهارده سیکل پانکچر شدم دیروز دقیقا

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستش من تا روز ١٤ از همه شنيدم كه مطمينا تا اين حد نبوده اما اگه مثل مادر آينده دوستمون بتاى روز ١٤ ...

انشالله ک مثل مادراینده بشه،مرسی هاناجانم💜

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
بچه ها امپول پروژسترون چراانقدر دردناکههههههه😩😭 دوتازدم فلج شدم واقعاااااا نمیشه کاری کرد انقدر ...

الهی بگردم

خیلی دردناکه اینو دیگه تقریبا همه تجربه کردن

چند تا راه هست که دردش کمتر میشه

اول اینکه باید آمپول رو با سوزن بلندی بزنن که عمیق تزریق بشه و آروم آروم تزریق کنن چون روغنی هست

آمپول رو یکم قبل تزریق تو دستت نگه دار گرم بشه 

بعد تزریق هم فوری بلند نشو بزار جذب بشه

درمانگاه میری اینو باهاشون طی کن

دومی هم اینه که یک روز  بعد تزریق میتونی کیسه اب گرم بزاری روش تا نرم بشه و دردش کم بشه

میگن قبل تزریق هم میشه کیسه اب گرم گذاشت اما من نکردم ترسیدم داغی باعث بشه امپول جذب نشه.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
دوستان بتای روز۱۸که بشه۸هزارچ دلیلی ممکنه داشته باشه؟خطرناکه؟؟

ه عزیزم لزوما.

من روز ۱۴ ، ده هزار بودم.

روز ۱۶ ، سی هزار.

دو تا ساک هم بود.

احتمالا تعدادش بیشتر از یکی هست.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
میدونی میگن از این به بعد بهتره به پهلوی چپ بخوابیم تا خونرسانی خوب انجام بشه. اما خیلی ها به پشت هم ...

عزیزم نگران نباش. از الان زوده که روی این حساس بشی.از ۴ ماه به بعد بیشتر رعایت کن.

اگرم دلت راضی نمیشه ، نشسته بخواب. حالت لم داده.بالشت بذار یکی زیر کمرت و دوتا زیر سرت .

حال میده.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار