2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
سلام خانومای باردار شما استراحتتون تو ماه های اول بارداری چقدر بود؟ اصلا از خونه بیرون نرفتی ...

عزيزم من سري قبل كه ميكرو كرده بودم بيشتر توي خونه بودم و از محل كارم هم كل بارداري رو مرخصي استعلاجي گرفتم البته به غير از ٣ ماه تابستان و توي خونه هم كارهاي معمولي مثل غذا پختن براي خودم و همسرم و ظرف شستن كم رو انجام ميدادم ولي راه دور نميرفتم چون يكي دو بار خونه مادر شوهرم اينها كه تهران هست اومدم ولي يك بارش دل درد خيلي شديد گرفتم كه ديگه ترسيدم و فقط بعضي وقتها جاهاي نزديك ميرفتم ولي خريد و اينجور جاها اصلا نرفتم .

ولي اين سري تا هفته ١١ داشتم عادي زندگي ميكردم و فقط كارهاي سنگين رو انجام نميدادم ولي بعد از خونريزيم و لكه بيني كه هنوز هم كامل قطع نشده تقريبا استراحت هستم و غذا رو هم همسرم درست ميكنه و ديگه يك كدبانوي كامل شده براي خودش ولي الان بعد از ٣ هفته كه از خونريزيم ميگذره قصد دارم فردا برم خونه مادرشوهرم البته دكتر هم بايد بيام تهران و از راه دكتر ميريم اونجا . شما هم توي خونه كارهات رو انجام بده ولي بيرون سعي كن طولاني مدت يا جاهاي دور نري . راستي اين سري هم از محل كارم مرخصي استعلاجي گرفتم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای مهربونم.فرصت نکردم این مدت بیام و خیلی عقبم از اتفاقای تاپیک.اما به موقع تک تک صفحه ها رو میخونم

بچه ها من امروز ۱۱ پریودیم بود.و شنبه هم قراره دکترمو ببینم و به احتمال زیاد سونو شم.امشب برای اطمینان خودم رفتم سونو،ضخامت رحمم ۷ تا ۸ بود.گفت اون یذره مایع ازاد توی لگنم هست که خیلی کمه.اما دکتر گفت هیچ ارتباطی به حاملگی و انتقال نداره.یه جورایی خیالمو راحت کرد.گفت ممکنه بخاطر تحریک بیش از حد تخمدان باشه.یا مثلا عفونت چیزی داشته باشی.گفت اوضاع رحمت نرماله و هیچ کیست و مشکلی نداری.فقط‌ دکتر زنان گفت یکم رحمت غیر یکنواخته که چون روز ۱۱ سیکلته طبیعیه و تا روز ۱۴ اینا اوکی میشه.

خودم خواستم ازمایش پرولاکتین و تیرویید و ویتامین دی رو قبل انتقال حتما تکرار کنم که جوابش این بود

TSH : 1.91

prolactin : 25/27 رنج نرمالش از ۴ تا ۲۳/۳

و ویتامین دی ۳ هم ۱۵/۲ که رنج نرمالش از ۱۰ تا ۳۰ هست

دکتر زنان برام ویتامین دی ۵۰ هزار نوشت.گفت هفته ای یکی بخور

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

حالا چون یادمه اینجا گفته بودین ویتامین دی خیلی مهمه توی لانه گزینی و مثبت شدن،بنظزتون بعد انتقال هم میتونم بخورم این قرصو؟یا فقط تا قبل انتقال باید خورد؟اخه گفت چون دوزش بالاس هفته ای یکی بخور وگرنه کبدت اذیت میشه

بچه ها بنظرتون چیکار کنم برای ویتامین دی؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

اها یادم رفت اینو بگم گفت یه ذره خیلی کم دهانه ی رحمت ترشح داره که احتمالا عفونته.من که هیچوقت عفونت نداشتم این دوماه پشت سرهم دکتر گفته عفونت داری البته خیلی کمه اما اینبار برام شیاف کلوتریمازول ۱۰۰ نوشت.گفت از پمادش بهتره چون فقط دهانه ی رحمت ترشح داری

گفت هر ۱۲ ساعت یه دونه با اپلیکاتور واژینال استفاده کن تا سه روز.بچه ها این شیاف یا کلا عفونت مشکلی پیش نمیاره برای انتقال؟دکتر میگه بخاطر استرست سیستم بدنتو به هم ریختی .چون در‌حالت عادی هیچوقت عفونت نداشتم.اما چیکار کنم،چون راه دور میخوام برم یه جورایی میخوام خیالم راحت شه بابت همه چی.میشه اگه کسی شرایطش مثل من بوده کمکم کنه؟قبل انتقال کسی عفونت داشته که‌پماد یا شیاف کلوتریمازول استفاده کرده باشه؟انتقالو کنسل نمیکنن که!

اها یادم رفت اینو بگم گفت یه ذره خیلی کم دهانه ی رحمت ترشح داره که احتمالا عفونته.من که هیچوقت عفونت ...

عزیرم در ارتباط با انتقال تجربه ندارم اما منم قبل از هیسترو عفونت گرفتم ببخشید خارش بدی داشتم بخاطر استرس بود چون اولین بیهوشی عمرم بود. البته چون بعد هیسترو انتی بیوتیک داد خوب شدم کلا تو ریکاوری دیگه خارشم قطع شده بود

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
سلام دوستان من ۲۰ماهه اقدامم همه چیمون اوکیه فقط من فولی ریز دارمکه با قرص غالب میشن یا ای یو ای منف ...

عزیزمم سلام منم فولی هام ریزن. با قرص و امپول تخمک گذاری کردم. مثل شما۱ ای یو ای ناموفق داشتم دکتر گفت دوباره ای یوای کن اگه نشد میکرو. اما من بخاطر سنم خودم پیشنهاد میکرو رو دادم. البته همسرمم تو ای یو ای تحرک و مورفو پایین داشت. در ارتباط با سوالت : بله ان شاالله میکرو جواب میده. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
خوش اومدی برسی های مهم رو انجام دادی آزمایش های ایمنی و انعقادی،هیستروسکوپی (برسی رحم) مشکلات لول ...

سلام عزیزم. آره تقریبا ..البته متاسفانه هر مرحله دکتر یه سری آزمایش داد و همه رو یکجا نداد. .با آزمایش ایندفعه معلوم شده مشکات ایمنی دارم HLA DR  بالا دارم. ممنون عزیزم

سلام انا جون، اره خودمم. خيلي دلم واست تنگ شده بود. خوبي؟ مبارك باشه گل پسرت. منم خوبم. دوباره انتقا ...

فدات بشم..... 

دلم واست یه ذره شده..... 

عزیزم یعنی به سلامتی دومیو تو راه داری؟؟؟؟؟ 

خدایا شکرت...... 

وای اگه بدونی چه قدر از دیدن اسمت خوشحال شدم...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان من چندتا سوال دارم اول این که من با یک دکتری میکرو کردم و خداروشکر مثبت شد ولی متاسفانه ...

عزیزم مامان سبحان رویا تحت درمان بوده و بعدش یه دکتری دیگه می‌رفته و راضی بود میخوایی ازش بپرس.... 

اگه اشتباه نکنم سوگلی جون طبیعی زایمان کرد..... 

اون یکی سوالاتم نمیدونم که رویان قبول میکنه یا نه از مامان سبحان بپرس..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اون دارو رو که خوردم متخصص اعصاب نوشت برام برای کاهش استرس، از دکتر رزاقی، و سه تا دکتر دیگه زنان و ...

عزیزم نگفتم الکی جلو میری گفتم چون به چیزای منفی زیاد فکر میکنی همچین اتفاقایی بیشتر برات میفته..... 

یا برای سرماخوردگیم تو پانکچر داشتم آموکسی سیلین میخوردم، چون مطمئن بودم هیچ ضرری نداره، بعد زنگ زدم ...

عزیزم من میفهمت اما تو حرفهامو درست نگرفتی..... 

من نمیگم که تو به عمد داری اشتباه میکنی..... 

منظورم این بود همین استرس‌های زیادی اتفاقای بد رو بدون اینکه بفهمی جلو پات میذاره..... 

ببین عزیزم بذار خودمو بگم که سوء تفاهم نشه..... 

من همیشه از اینکه نتونم شیر خودمو به بچم بدم واهمه داشتم..... 

هنوزم دارم و عملا این استرسم یه جورایی واقعیت پیدا کرده.... 

سر دخترم که همینطور شد..... 

الانم با اینکه خیلی زور میزنم که شیرم کم نیاد بازم همونطوری داره میشه..... 

من چون بار اول از استرس تمام هر هست تا تخمکم پوک شد دکتر متخصص اعصاب رفتم کامل شرایطمو توضیح دادم ای ...

عزیز دلم به عوارض باشه که استامینوفن ساده هم عوارض داره اما تو آنقدر حستو بد میکنی هر دفعه تا مرحله بیخیالی جنینات پیش میری..... 

عزیزم به خدا نمیخوام محکومیت کن دارم سعی میکنم کمکت بکنم.... 

میخوام به حدی از آرامش برسی دور از جون مرگ موش هم خوردی بعد به خودت بگی حالا یه بار بوده ایرادی نداره!!!!! 

ممنونم آنا جون.لاله انگار دیگه تاپیک نمیاد

چرا عزیزم هز از گاهی میاد خصوصا اگه بیاد پستهای خودشو لااقل میخونه.....

مخاطب قرارش بده بیاد شاید جواب میده.....