2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها سینه های من از دیروز یهو آب شد😐 شنیده بودم درد و سفتی سینه از یه وقتی به بعد خوب میشه ... ا ...

رویا جون من که از همون روز اول انتقال سینه هام شل کن سفت کن راه انداختن😂😂 بعضی روزا درد میکنه و بعضی روزا عادیه عادیه🍀☘

امروز باز تیر میکشه..😁نگران نشو😘

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
والا من اطلاعاتی ندارم.....  لاله جون تجربه شو داشته....

ممنونم آنا جون.لاله انگار دیگه تاپیک نمیاد

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
به نظر منم هفته ای ۵۰ هزار خیلی زیاده. من دی م ۸ بود .سه ماه منظم هرماه یه دونه ۳۰ هزار زدم ،الان ب ...

من آبان ماه ویتامین دی 10 بود سه هفته متوالی سه شنبه ها یه قرص 50000 خوردم یعنی اومده بالا؟

امروز عرضم احتمالا ازمایش بدم یعنی درست شده

من آبان ماه ویتامین دی 10 بود سه هفته متوالی سه شنبه ها یه قرص 50000 خوردم یعنی اومده بالا؟ امروز ع ...

ببين روند ويتامين دي تو بدن قابل پيش بيني نيس تو همه يكسان بالا نميره، يكي ممكنه با سه تا امپول خوب نشه يكي ممكنه با دوتا قرص زود بره بالا برا همين بدون چك كردن و تجويز دكتر انجام نده

...
ببين روند ويتامين دي تو بدن قابل پيش بيني نيس تو همه يكسان بالا نميره، يكي ممكنه با سه تا امپول خوب ...

دکترم برام تجویز کرد که هفته ای یکی بخورم ولی براساس ازمایش آبان ماه سه تا دکتر که بودم هیچکدوم نگفتن ازمایش جدید بدم 

شاید هم چون تو همه ی این چند باری که پیش طرازی زفتم تنها رفتم و شوهرم باهام نبود بیشتر دلهره و احساس ...

عزيزم اين موضوع هم ميتونه موثر باشه ، من هم يك مدت خودم تنها ميرفتم رويان البته همسرم هم سركار بود ولي انگار آدم دلش ميگيره يه جوري ، يك بار كه انتقالم هم كنسل شد از راه مدرسه هم رفته بودم رويان بعد هم كه رسيدم خونه جلوي در پاركينگ يك ماشين بد پارك كرده بود من هم كه اعصابم خورد بود ماشين رو زدم به اون ماشينه بعد هم كه همسرم فهميد ميدوني كه مردها هم روي ماشينشون حساسن ناراحت شد و من هم كلي باهاش دعوا كردم حالا كه خودت باهام نميا داري دعوا هم ميكني و ديگه از اون به بعد تا اونجا كه ميتونست همراهم ميومد ، اينها رو گفتم كه بدوني اين روزها هم ميگذره و بعد ميشه يك خاطره كه يك روز ميا اينجا تعريف ميكني ، من مطمئنم جنينهات خيلي هم خوبن و ميان توي دل مامانشون و همونجا جا خشك ميكنن ٩ ماه و بعد هم براي هميشه ميان توي خونتون .

رویا جون من که از همون روز اول انتقال سینه هام شل کن سفت کن راه انداختن😂😂 بعضی روزا درد میکنه و بع ...

نه نگران که نیستم. اما چون سایز من از اول کوچیک بوده داشتم با سینه هام فخر میفروختم. مثل این پروتزی ها.... که یهو فسش خوابید😄