2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046934 بازدید | 684566 پست
انشاله انشاله راستی دکترت کی بود؟

بیمارستان زینبیه میرم گلم.دکتر داوودی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ان شالله بزودی طمع مادر شدن رو بچشی عزیزم🙏🏻😍

فدات الهامی جونم انشاءلله اول جشن مامان شدن خودت

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم حتما دکتر هست........ من خودم روز اربعین اولین ویزیتم با این دکتر بود !!!!!!دکتر مطب بود و وی ...

اره گلم اینجا هم‌چون مرکز خیلی شلوغیه فکرنکنم تعطیلی داشته باشن.بازم برای اطمینان صبح‌خودم دوباره زنگ‌میزنم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بیمارستان زینبیه میرم گلم.دکتر داوودی

چطوره تا حالا نرفتم؟پروسش طولانیه؟؟؟؟دکتر به حرفت هست؟ 

امکانات چی ؟ خودشون سونو میکنن یا هر بار باید بیرون انجام بدی؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
انشاله دل شوهرت و خودت هفته دیگه پر از شادی بشه....و صد البته دل ما هم از شادی تو شاد میشه.. منم ...

الهی آمین خواهر گلم دعاتون بهم خیلی دلگرمی میده🤲🌹😘😍

عزیزم خوشم میاد قوی هستی درمانت رو پیش میبری 💪🏻💪🏻💪🏻اخرش نتیجه شیرینش رو هم میبینی👼

خداروشکر یاور خوبی داری همین که پشتته یه دنیا ارزش داره !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
چطوره تا حالا نرفتم؟پروسش طولانیه؟؟؟؟دکتر به حرفت هست؟  امکانات چی ؟ خودشون سونو میکنن یا هر ب ...

راستی  نفسی این راسته که کل پروسه اونجا رایگانه برای بچه اولی ها؟

انشاله موفق باشی و دید من با مثبت شدن بارداریت مثبت بشه😍😍😍😍😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
آره شیراز هستند خواهر گلمون

منم قبلا شیراز میرفتم‌

اما بیمارستان مادر و کودک

دیدم خیلی کند کارامون پیش میره رفتم یزد 😑

خوبه کار بیمارستان زینبیه؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
راستی  نفسی این راسته که کل پروسه اونجا رایگانه برای بچه اولی ها؟ انشاله موفق باشی و دید من با ...

اره منم اینو شنیدم قبلا.اما پیگیری نکردم

الهی آمین خواهر گلم دعاتون بهم خیلی دلگرمی میده🤲🌹😘😍 عزیزم خوشم میاد قوی هستی درمانت رو پیش میبر ...

دلت رو گرم کن به اینکه یه خدای مهربون داری و هواتو داره....حتما در هر کارش خیریت داره......اگر در حق هم دعا نکنیم دلیلش نداشتن قلبه😅 

خدا همراهت باشه انشاله هر ثانیه.....

منم قبلا شیراز میرفتم‌ اما بیمارستان مادر و کودک دیدم خیلی کند کارامون پیش میره رفتم یزد 😑 خوبه ...

نمیدونم چرا فکر میکنم اعصابم نمیکشه برای مادر و گودک و زینبیه🙄🤔

یکبار سه سال پیش رفتم مادر و کودک کلافه شدم ساعت 9 صبح رفتم از این اتاق به اون اتاق هر اتاقم باید توضیح میدادم 😁ساعت 3 عصر دیگه روانی از اتاق آخر اومدم بیرون....

نمیدونم چرا فکر میکنم اعصابم نمیکشه برای مادر و گودک و زینبیه🙄🤔 یکبار سه سال پیش رفتم مادر و کودک ...

وای آره.اولشم دکتر مارو دید گفت عه چقد بچه این شما😂با دارو‌ اوکی میشین.سه سال مارو پیچوندن.این همه مدت هم ما دکتر البرزی رو از نزدیک ندیدیم اصلا

منم دیدم اعصابم نمیکشه‌گفتم بریم جایی که همون اول برن سراغ میکرو

]وای آره.اولشم دکتر مارو دید گفت عه چقد بچه این شما😂با دارو‌ اوکی میشین.سه سال مارو پیچوندن.این همه ...[/QUOTE]

😂😂😃چه جالب

منم یه ویزیت گرفتم با عمویی اما اصلا سایشم ندیدم 😎دیدم کارای تخصصی میکرد اونجا نه ویزیت 

کلا قید اونجا  رو زدم ....