2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046940 بازدید | 684566 پست
خداروشکر چه عالی. هم ضخامت عالیه هم فولیکول. انشالله که بزودی جشن مامان شدنتو همینجا میگیریم. 

ازی جون ولی من ربط این مدل سیکل و فولیکول و ازادشدنش رو هنوز نمدونم واس انتقال چیه؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
همسرم رفته کارای فریزو کرده نمیدونسته ک بپرسه،

ندونی هم چیزی رو از دست ندادی چون دیگه به سلامتی داری مامان میشی. به این چیزها فکر نکن. نی نی ها ترگل و ورگل منتظرن بیان جاگیر بشن تو دل مامانشون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جواب سلام نیازی نداره ب دونستن بعدم سوالم سخت نبود ک کسی جواب نده حرف شما درسته شاید نمیدونستن اما ج ...

اول سلام خانمی😀

دوم بگم خیلی از ماها مراعات صفحات تاپیکو میکنیم که خیلی پیش نره چون آناجون بادوتا بچه کوچیک خودشو ملزم می‌دونه تک تک پیامارو بخونه وجواب بده و واقعا واسشون سخته(آناجون خداقوتت بده😍)الان تقریبا تاپیک۳۰،۴۰تاعضو فعال داره که روزانه کلی سوال میپرسن،حالا خانم گل فکرشو بکن همه این افراد هم جواب سلام شمارو بدن هم سوالاشونوبپرسن تاپیک۴۰صفحه میره جلو،علاوه براینکه کلا اینجا همه هر سوالی روبلد باشند حتما جواب میدن چه افرادی که تازه اومدن چه افراد قدیمی همه صاحب خونن،پس خودتو جداازبقیه ندون گلم شماهم صاحبخونه ای.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
ازی جون ولی من ربط این مدل سیکل و فولیکول و ازادشدنش رو هنوز نمدونم واس انتقال چیه؟

عزیزم تو سیکل نچرال برای اینکه بدن تفاوتی بین لانه گزینی طبیعی و انتقال رو متوجه نشه اجازه میدن رحم فرد خودش فولیکول رو به حد بالغ شدن برسونه بعد برای کنترل زمان آزاد شدن تخمک امپول هاش سی جی میدن. تا ۳۶ ساعت بعد از تزریق تخمک ازاد میشه تا اینجا همون روال طبیعیه بارداریه بعد یه جورایی رحم رو گول میزنن و تا سرگرم سر و کله زدن با تخمک های خودشه جنین فریز رو وارد میکنن در واقع دیگه رحم اون جنین فریز رو جسم خارجی نمیدونه حتی گاهی دکترها تو این پروسه پروژسترون هم نمیدن چون میگن بدن خودش تولیدش میکنه. من خیلی به این روش اعتقاد دارم و خیلی مطلب از مقالات خارجی در موردش خوندم مطمئنم که شما هم به سلامتی با همین روش باردار میشی. 

عزیزم تو سیکل نچرال برای اینکه بدن تفاوتی بین لانه گزینی طبیعی و انتقال رو متوجه نشه اجازه میدن رحم ...

سلام مامان خانمی.عه چقد جالب😍😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم تو سیکل نچرال برای اینکه بدن تفاوتی بین لانه گزینی طبیعی و انتقال رو متوجه نشه اجازه میدن رحم ...

ممنون گلم...حالامتوجه شدم ..رحمو گول میزننو خوب اومدی  انشاءلله بحق فاطمه زهرا همه منتظرا به آرزوشون برسن و منم بعد 12سال مامان بشم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
یه سوال دارم لطفا هر کس تجربه داره جواب بده محل تزریق ستروتاید دور نافم اندازه کف دست قرمز شده و ور ...

سلام عزیزم.منم وقتی امپول دکا رو زدم دور نافم قرمز شد و ورم کرد.بچه ها گفتن طبیعیه.و خیلی زود خوب شد.فکرمیکنم طبیعی باشه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ممنون گلم...حالامتوجه شدم ..رحمو گول میزننو خوب اومدی   انشاءلله بحق فاطمه زهرا همه منتظرا به ...

عزیزدلم ان شاالله خوش خبر باشی‌ برامون.تا اینجا که همه چی عالی بوده.به امید خدا تا اخرش خوب پیش میره‌و به‌زودی خبر مامان شدنتو میدی‌اینجا😍😍

آخی منم ۱۲ تا تخمک‌کشیدن ازم.البته ۱۴ تا داشتم‌ولی ۱۲ تا کشیدن.۵ تا جنین تشکیل شد.چون شوهرم ضعیفه م ...

اگه دقیقا قبل انتقاله منظورت ن سونو نکردن

اینکه انتقالت افتاد برا بعد حتما خیره انشاءالله

به منم گفتن خوبه کیفیتشون حالا نمیدونم گریدشون چطوریه

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
همون مرکزی که کار پانکچرتو انجام دادی زنگ بزن بگو کارت جنینمو میخام 

ممنونم🙏

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
ندونی هم چیزی رو از دست ندادی چون دیگه به سلامتی داری مامان میشی. به این چیزها فکر نکن. نی نی ها ترگ ...

انشاءالله انشاءالله 💓💓💓

@تورک_آنا    سلام آنا جون فرشته کوچولوهات خوبن ؟ آنا جان شما آمپول بتامتازون رو سر پسر کو ...

27 زدم.... 

48 تقریبا زایمان کردم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com