2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046615 بازدید | 684533 پست
خانمها من صبح از خواب بیدار شدنی خونریزی ک ده بودم بطوری که لباسم کثیف شده بود ویه لخته کوچیک هم دفع ...

مهسا جون بعد انتقال چه علایمی داشتی.چرا هیچکی بهم جواب نمیده بخدا نگرانم

نه ديگ قرار نيست از صبح تا شب درد داشته باشي، همون هر از گاهي كافيه، حتي ممكنه هيچ دردي هم نداشته بآ ...

عزیزم امنوره اولیه.کلا مادر زادی 

تخمک ندارم.اخه چرا هرکی میگه باردار شدم درد شدید پری کمر درد و .....داشته من هیچی ندارم که.کسیو دیدین علایم نداشته مثبت شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها هرکی جوابی برا این سوال میدونه منت میزاره پاسخ بده،، اینکه پرولاکتین طی دوماه نرمال میشه؟ یا ...

محیا جان من هنوز آزمایش مجدد ندادم ببینم چقدر اومده پایین، واسه من نزدیک هزار بود، که دکتر شک کرد شاید آدنوم دارم تو هیپوفیزم و فرستاد ام آر آی، ولی هر جا خوندم و تحقیق کردم، دیدم اکثرا یه ماهه با قرص پایین اومده پرولاکتین و باردار شدن، بعد اصلا نشنیدم کیفیت تخمک رو خراب کنه، فقط باعث اختلالات قاعدگی میشه یا لکه بینی، یا سقط، و یا باعث عدم تخمک گذاری میشه، کیفیت تخمک با چیزای دیگه پایین میاد

[QUOTE=80730336]آها ببخشید متوجه نشدم،والا من به خاطر پایان نامم انتقالو عقب انداختم اگه این ماه دفاع کنم ان شاءالله ...[/QUOTE

عزیزم همین که بعد از  کلی معطلی وقت میزاره خیلییییی خوبه...

باور میکنی من از ساعت 3 تو مطبم تازه کار پذیرش انجام شده حالا تا چند ساعت دیگه نوبتم بشه الله و اعلم

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
محیا جان من هنوز آزمایش مجدد ندادم ببینم چقدر اومده پایین، واسه من نزدیک هزار بود، که دکتر شک کرد شا ...

مرسی عزیزم، برامن سخت پایین اومدنزدیک۹۰۰ بود

مجبور شدم داروی خارجی گیر بیارم که قوی تره تا زودتر پایین بیاد

...
واقعا بعضی دکترا خیلی بی فکرن.خداکنه من با این دکتر نتیجه بگیرم اما اگه یه درصد نشد میام تهران اینبا ...

مگه شما کجا داری انجام میدی دکتر منم اینطوریه تعجب کردم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
مرسی عزیزم، برامن سخت پایین اومدنزدیک۹۰۰ بود مجبور شدم داروی خارجی گیر بیارم که قوی تره تا زودتر پا ...

چون استرست خیلی خیلی بالاست، واسه اون سخت پایین اومد، ولی خیلیا در حال مصرف دارو هم باردار شدن، یعنی قرار نیست حتما بیاد بیفته تو رنج تا همه چی خوب باشه، همینکه دارو میخوری و به طور منظم آزمایش میدی، دیگه عالیه، بزارش کنار، مسائل دیگه رو حل کن

مگه شما کجا داری انجام میدی دکتر منم اینطوریه تعجب کردم

یزد.بیمارستان مادر

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام دوستا  عزیزم من شانسمو با تخمک اهدایی امتحان کردم روز هشت انتقالم.منتهی علایم خاصی ن ...

سلام عزیزم منم دفعه اولی که انتقال دادم درد کمر و دردهای پریودی داشتم حتی سینه هام سنگین شده بود طوریکه مطمئن بودم جواب آزمایشم مثبته ولی آز بتام 1 شد ولی بار دوم هیچ علائمی نداشتم حتی لک بینی هم نداشتم خدا خواست و مثبت شدم پس دنبال علائم نباش فقط مثبت فکر کن و آرامش داشته باش خودت رو سرگرم کن تا روزها برات زودتر بگذرند سعی کن هر روز سوره الرحمن رو بخونی انشاءلله که جواب آزت مثبته 🙏🙏🌹

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .

@تورک_آنا    سلام آنا جون فرشته کوچولوهات خوبن ؟ آنا جان شما آمپول بتامتازون رو سر پسر کوچولوتون توی چند هفتگی زدید ؟ زایمانتون چند هفتگی بود ؟ 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
[QUOTE=80730336]آها ببخشید متوجه نشدم،والا من به خاطر پایان نامم انتقالو عقب انداختم اگه این ماه دفا ...

دکترت کیه؟

آره انصافا خیلی خوب و با حوصله وقت میذاره و خدایی دیشب من ساعت ۱ آخرین نفر بودم با این حال بازم خوش برخورد بود و کلی انرژی مثبت داد