2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046761 بازدید | 684547 پست
مگه تو بارداری باید طبع غذا رو گرم کنیم؟ من برنج خالی با ماست میخورم، سرده سرد😁

نه در اصل که نباید اینکارو‌ کرد.... اما من طبعم به شدت سرده. همینجوریش معده ام ضعیف شده و دیر هضم میکنه غذا رو.... گاهی که سردیجات بیشتری در طول روز میخورم دستگاه گوارشم کلا مختل میشه . با اندک غذای ساده رودل میکنم. واسه همین میگم رو برنج کمی زیره سیاه بریزم شاید کمک کنه به هضم.... میترسیدم قاعده آور باشه ولی دیگه خوردم یه کم😁 توکلت علی الله

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فردا میخام برم ازمایش ۱۵روز میشه،،،،اره منم همینطور م،،،ولی خیلی بدنمو کش میدم امروزم تو اینترنت خون ...

ان شاءالله فردا جشن داریم مامانی😊

تاریخی ک به من گفتن ۱۷روز بعد انتقالم میشه،شمام سه روزه بودن جنینات؟

منم میشه زودتر برم ۱۵روزه برم نشون نمیده؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

حالا یه سوال من فردا نوبت دکترمه که زمان انتقالو مشخص کنه،چهارشنبه پانکچرم بود،با اینکه چند روز گذشته ممکنه همین ماه انتقال بده؟دکترم طرازیه معمولا فرش انتقال میده یا فریز؟کدوم انتقال بهتره؟

اینم بگم من به جز یبوستی که داشتمو حل شد دیگه مشکل و دردی ندارم و احساس میکنم هایپر نشدم بیمارستانم چیزی از هایپری بهم نگفت اصلا

ســـــلام اخر شبتون یاهمون صبح بخیر   عاقا اومدم بگم منو یادتون نره فردا انتقال جوجست 😆😍 ...

عزیزم خوشحالم که مامان شدی..... 

پیشاپیش بتای تپلتو تبریک میگم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
@تورک_آنا     سلام آنا جان حالتون چطوره دوست مهربونم همه چی مرتبه؟ کم پیدا شدی نگرانت ...

عزیزم یه مدته مشغله هام زیاد شدن.... 

بچه ها یه کم کارشون زیاد شده..... 

اما خدارو شکر..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ان شاءالله فردا جشن داریم مامانی😊 تاریخی ک به من گفتن ۱۷روز بعد انتقالم میشه،شمام سه روزه بودن جنی ...

ممنون  عزیزم انشالله،،،،انشالله که توهم باخبرای خوب وخوش بیای اینجا بگی مامان شدی گلم،،،نه گلم من اولین بارم بود انتقال دادم جنینامم فریز بودن،،،من دوازدهم انتقالم بی بی چک زدم بعداز ده دقیقه یک ربع یه خط پررنگ یه کمرنگ کمرنگ افتاد،،،تو رو خدا واسم دعا کن عزیزم انشالله که دامنت سبز بشه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
آنا جون و ساير دوستان   پروسه انتقال چند روزس؟ يعني از تاريخي كه شروع ميكنيم به دارو گرفت ...

عزیزم بستگی به نوع سیکلت داره.... 

کوتاه، بلند، با ال دی بدون ال دی..... 

ان شاءالله فردا جشن داریم مامانی😊 تاریخی ک به من گفتن ۱۷روز بعد انتقالم میشه،شمام سه روزه بودن جنی ...

اره عزیزم نشون میده برو انشالله که مثبتی گلم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏