2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046911 بازدید | 684566 پست
بعط یه ژل بتادین واژینال موقع خواب گفته استفاده کنم نوشته یکبار،ینی یه اپلیکاتور پر بشه و همین؟

معمولا یکیه مگر اینکه تاکید کنه به کمتر یا بیشتر بودنش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها ازم مثبت شد. چشم هام پر از اشکه نمیتونم تایپ کنم. خدایا قسمت میدم به همین اشک شادیم که هیچ کد ...

چه لحظه شیرینی،انشالله به سلامت بیاد تو بغلت

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کار خاصی نمیخواد بکنی یه شال دور کمرت ببند سرما بهت نخوره خیلی هم سردی نخور اما چیزهای قاعده اور مثل ...

لباسهم زیادبپوشم راستی نشاسته بخورم؟آخه سری پیش نصف شب لرزگرفتم فهمیدم نگرفته غذاهاموادویه بزنم؟

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون
واسه من سلکسان نوشته بودن داروخانه انوکسا داد فک کنم یکیه،من البرز دارو گرفتم

آره بمنم همون داده. آنوکسان البرز دارو با رولکسان شرکت روناک... 🍀

اما همش نه تا..

باز باید بگردم ببینم کجا داره.😊

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم اول سوال منو جواب بده که سوالت رو جواب بدم خخخخ دکتر چرا بهت گفت سرکلاژ کن ؟؟ برا سوال ...

سلام عزیزم🍀🍃

من همون اولا که هیستروسکوپی شدم،دکتر گفت برای تک شاخ بودم رحمت محض احتیاط سرکلاژت میکنم.

حالام که دوتا شدن صددرصد.🍀

والا شاینا جون من که سر در نمیارم از اینا ...😁 فقط میدونم آخرشون آن داره همه🙈😎

حالا من نه تا گرفتم .. ۴تا آنوکسان شرکت البزر دارو،۵تا رولکسان شرکت روناک... دز ۴۰۰۰.

من قبل این هپارین داشتم دوتا دز ۵۰۰۰هزار یهو چرا انقد کم کرد ؟؟ استرادیولمم بحای ۴تا شد ۳تا.🍃

داروخونم گفت سلکسان اصلا گیر نمیاد.خود دکترم گفت سلکسان نشد فلان چیز رو بخر اما اسمش رو ننوشته تو دفترچه.باید امروز زنگش بزنم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
مبارک باشه عزیزم ..خیلی خوشحالم واست ..بسلامتی ان شالله  عزیزم چون دوقولو داری دکتر سرکلاژ ...

ممنونم عزیز دلم..☘❤

عزیزم چون دوقلووِ.. والا هنوز از طول سرویکس حرف نزده..

خداروشکر مبارکه انشالله قلبشون۱۲۰سال بتپه برات.ازبارداریت لذت ببروبسپاربه خدا.انشالله به سلامتی بغلش ...

ممنونم عزیز دلم🍀

ان شاءالله قسمت خودت❤

مبارکت باشه الهی شکررررررر😍😍😍😍😍😍 امیدوارم همه چی به خوبی و خوشی براتون طی بشه و فقط برای سونو ...

قربونت مهربونم😊❤

به زودی جشن مادرشدن خودت🤗

ان شاءالله که به یاری خدا تا آخرش همه چی به خیر و خوشی☘🍃

اره عزیزم، سونو داشتم، ضربان قلبشو شنیدم😄انشاالله قسمت خودت و همه منتظرا😇

ای جانم

خداروهزارمرتبه شکر به خاطر هدیه ی قشنگش😍😍

ان شاء الله ۱۲۰ سال قلب قشنگش بتپه براتون 😍😍👶👼

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

آنا جون و ساير دوستان 

پروسه انتقال چند روزس؟ يعني از تاريخي كه شروع ميكنيم به دارو گرفتن تا تاريخي كه انتقال ميدن معمولا چند روز طول ميكشه؟

ديشب فهميدم دكتر نصر روز 21 سيكل قبل از انتقال ديفرلين ميده

يعني عملا واسه اين ماه گزينه نصرم از دست دادم

دكتر خودمم كه شاده پاشده رفته اون سر دنيا معلوم نيست كي بياد

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام عزیزم🍀🍃 من همون اولا که هیستروسکوپی شدم،دکتر گفت برای تک شاخ بودم رحمت محض احتیاط سرکلاژت می ...

عزیزم داروخونه فلاح زاده تو خیابون نفیسی اکباتان فکرکنم داشته باشه..یه زنگ بزن بپرس.خودشونم همون جا تاییدیه بیمه رو میگیرن و دارو هاتو میدن..

عزیزم داروخونه فلاح زاده تو خیابون نفیسی اکباتان فکرکنم داشته باشه..یه زنگ بزن بپرس.خودشونم همون جا ...

دستت درد نکنه عزیزم🍀

بچه ها من دیشب از درد معده نتونستم بخابم اصلا 😟

یعنی یه جور عجیبا .. از کم میرسید به زیاد باز کم میشد.. 

انگار درد زایمان😁

آخه از الان درد معده🤔😶

پنتاپرازول بخورم ؟؟دکترم بعدازظهر میاد ک بپرسم🙂

بچه ها من دیشب از درد معده نتونستم بخابم اصلا 😟 یعنی یه جور عجیبا .. از کم میرسید به زیاد باز کم م ...

الهی بگردم..طبیعیه این معده دردها.از ۶ هفته میاد سراغ ادم.به نظرم یکم دیگه هم تحمل کن تا از خود دکترت بپرسی.

نبات داغ و یه کوچولو عرق نعنا بخور .شاید سردی کرده معده ت