2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046949 بازدید | 684566 پست
ســـــلام اخر شبتون یاهمون صبح بخیر   عاقا اومدم بگم منو یادتون نره فردا انتقال جوجست 😆😍 ...

آخییییی،مبارکهاباشه قدمه نی نیامبارکه عزیزم،ایشالاخبرهای خوبت توراهه،منتظربتای تپلتیم😍

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
اره عزیزم، سونو داشتم، ضربان قلبشو شنیدم😄انشاالله قسمت خودت و همه منتظرا😇

خدا رو شکر 

۱۲۰سال صحیح و سالم و پر قدرت بتپه انشالله😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@تورک_آنا    

سلام آنا جان حالتون چطوره

دوست مهربونم همه چی مرتبه؟

کم پیدا شدی نگرانت شدم

امیدوارم خوب باشید و سرگرم شیرینی های زندگی ...

ســـــلام اخر شبتون یاهمون صبح بخیر   عاقا اومدم بگم منو یادتون نره فردا انتقال جوجست 😆😍 ...

الهامی انشالله ننه میشی دوستم 

حتما برات دعا میکنم اگر قابل باشم

آرزو میکنم از فردا تا صد سال دیگه هر روزت پر باشه از خبرهای خوشحال کننده

انشالله✌🙏🙏🙏🙏

مریم جان یه زیارتگاهی تو اهواز هست من تا حالا نرفتم یکی از دوستام گفت خیلی جواب میده الان دوبار ...

ممنون دوسی....... انشاله برای منم جوابده ماه بعد مثبت بشم اینماه گذشت چون از اون نقطه رسیدم به لکه های تیره دقیق مثل ماه  های قبل. صبحم بیبی زدم منفی بود......انشاله خدا بخواد برامون ماه جدید

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام بچه ها من رفتم سونوی واژینال جنینم بازم رشد نکرده بود حتی یک روز قلب هم نداشت شما ها که مثه مور ...

عزیزم چند هفتگي رفتی سونوی واژینال قلب نداشته؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستانی که انوکسا ۴۰ میزنن. یه سوال دارم. من دو روز بعد پانکچر گفتن بزنم ۱۵ تا داد. تو دستوری ک تو ک ...

عزیزم معمولا یه باره انوکسوپارین..... 

هپارین دو باره..... 

اما خوب شرایط هر فرد فرق میتونه داشته باشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیز من امروز رفتم آزمایشهای ایمونواوژی رو طبق لیست قبلی که فرستادم انجام دادم آزادش میشد ۱.۲۶ ...

به سلامتی عزیزم.... 

براساس سونی قبلی باید هفت هفته و یک روز باشم براساس پریود هشت هفته و چهارروز ولی همون شش هفته و یک ر ...

عزیزم دکترت نظرش چی بود؟ 

به نظرم احتمالش کمه اما خوب غیرممکن نیست.... 

مرسی عزیزم ❤❤ میدونید مطبشون کجاست ؟

صفحه 5 اطلاعاتش هست..... 

مرسی عزیزم ❤ شما تهران هستید ؟ اگر هستین همسرتون کجا انجام داد به من گفتن محب کوثر یا آرژانتین

عزیزم اگه تهرانین این سینا انجام بدین..... 

سلام آناجون سوال دارم ببخشید زیاد حرف زدم جوابمو میدی؟ امپول اچ سی جی رو میخوام دوتا همزمان بزنم دو ...

عزیزم والا سوال اولت که دیگه دیره ولی اگه شکمت تپله نود خوبه..... 

برا داروتم فکر کنم من چهار تا هم شنیدم ولی نمیدونم استفادش چطوره ولی شنیدم داروی موثریه.....