2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046942 بازدید | 684566 پست
چجوری آزمایش ذخیره تخمدان نخواستن ازت بعد دارو دادن وارد سیکل ای وی اف بشی، خیلی عددش مهمه

دکترم همیشه از روی سونو که میکرد بهم میگفت تخمدانات خیلی ضعیفه.دیگه آزمایش نخواسته بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستانی که انوکسا ۴۰ میزنن. یه سوال دارم. من دو روز بعد پانکچر گفتن بزنم ۱۵ تا داد. تو دستوری ک تو کاغذ بهم دادن نوشته روزی ۲ تا. اما دارو رو ک گرفتم داروخانه رو بستش زده روزی ۱ عدد. من از پنجشنبه روزی ۲ تا زدم. دیشب نوشته رو بسته رو دیدم. صبح زنگ زدم با ماما صحبت کردم گفت روزی ۱ باره. اما تردید داست وصل کرد دکتر .به دکتر گفتم قبلا هپارینو ۲ بار میزدم. گفت نیم ساعت دیگه زنگ بزن فک کنم پروندمو خواست ببینه. اما هرچی زنگ زدم ج ندادند بعدش. میدونم بدن بت بدن فرق داره اما شماها روزی چند بار میزنین؟.

یه سوال دیگه:  چند روز بعد پانکچر پریود میشن؟ 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
اره گلم بهتره بری ازمایشگاه قبلی ، ولی کلا ازمایشات هورمونی رو اگه میرفتی ازمایشگاه مرکزی جوانشیر قی ...

سلام عزیز

من امروز رفتم آزمایشهای ایمونواوژی رو طبق لیست قبلی که فرستادم انجام دادم آزادش میشد ۱.۲۶۵.۰۰۰ تومن که با بیمه ام ۳۹۳.۰۰۰ تومن شد البته گفت آزمایش PAI-1 تحت پوشش بیمه نیست 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
چند هفتته؟

براساس سونی قبلی باید هفت هفته و یک روز باشم براساس پریود هشت هفته و چهارروز ولی همون شش هفته و یک روز مونده بود سونو هم واژینال بود 

آرزویـے بکن ...
گوش ـهاے خدا پر از آرزوست و دستهایش پر از معجزه..
آرزویـے بکن ...
شاید کوچکترین معجزه اش بزرگترین آرزوے تو باشد.
....
آزمایش بتا دادی ببینی عددش بالا رفته

نه یه بار دادم ۲۸۶ بود جنین رشد داشت هفته شش رفتم پنج هفته نشون داد هفته بعد شش هفته الان که یک هفته گذشته رشد نکرده اصلا 

آرزویـے بکن ...
آرزویـے بکن ...
....

میخوام بدونم چون یک هفته دقیقا رشد نکرده دیگه رشد نمیکنه ؟ 

آرزویـے بکن ...
آرزویـے بکن ...
....
میخوان ببینن اسپرم هااز نظر ژنتیک سالم هستن یانه من همسرم انجام داد مثل از اسپرم هست چون ممکنه علت س ...

مرسی عزیزم ❤

شما تهران هستید ؟

اگر هستین همسرتون کجا انجام داد به من گفتن محب کوثر یا آرژانتین

سلام آناجون سوال دارم ببخشید زیاد حرف زدم جوابمو میدی؟

امپول اچ سی جی رو میخوام دوتا همزمان بزنم دورناف زیر جلدی گفته ۴۵تا۹۰درجه ،۹۰درجه بزنم درسته؟

یکی از سمت راست ناف یکی ام از سمت چپ بزنم خوبه؟

به اندازه چند انگشت فاصله داشته باشه؟

بعد من گفتم خارش و ترشح دارم برام قرص کلونوفازول ۱۰۰دوتا نوشته داروخونش نداشت،هنوز نرفتم بگیرم امشب و پس فرداشب گفت استفاده کنم حالا نمیدونم این قرصه خوراکیه یا واژینال نمیدونم شما میدونی؟

وقتی رقتم توضیحات گفتم بزا خارش و ترشحم دارو نوشته گقتم موردی نداره؟هیچی نگفت گفت زیاده؟؟

گفتم نمیدونم قبل شروع سیکل رفتم دکتر دارو استفاده کردم ولی انگار کامل خوب نشده،گفت دوتاست زیاد نیست،ولی با قاطعیت نگفت موردی داره یا ن

حالا موندم چکنم،اخه اگه عفونت داشته باشه اونجا مشکل نداره مگه؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
من روزی یه دونه می زدم عزیزم

ممنون. منم تصمیم گرفتم امشب نزنم. فردا دوباره از دکتر بپرسم. اخه تو بروشورشم نوشته روزانه ۱ عدد

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

بعط یه ژل بتادین واژینال موقع خواب گفته استفاده کنم نوشته یکبار،ینی یه اپلیکاتور پر بشه و همین؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان