2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
مسعود و بیمارستان پارس هردو با بیمم قرارداد دارند یکی از اینارو میرم میگم amh رو سه ماه پیش تو پارس ...

اره گلم بهتره بری ازمایشگاه قبلی ، ولی کلا ازمایشات هورمونی رو اگه میرفتی ازمایشگاه مرکزی جوانشیر قیمتش خیلی مناسبتر میشه فرقی هم نداره با کدوم بیمه قرار داد داشته باشی ، کاش amhرو توی برگه جدا برات مینوشت که میرفتی پارس و مابقی هم ازمایش رفرانس . اگه رفتی ازمایشاتو انجام دادی میشه هزینه شو توی تاپیک بزاری؟؟ مررررسی

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
مسعود و بیمارستان پارس هردو با بیمم قرارداد دارند یکی از اینارو میرم میگم amh رو سه ماه پیش تو پارس ...

البته فکر کنم شما میخوای تهران ازمایشاتو بدی چون کرمانشاه مسعود و بیمارستان پارس نداره ، من فکرکردم میگی ازمایشگاه پارس 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره گلم بهتره بری ازمایشگاه قبلی ، ولی کلا ازمایشات هورمونی رو اگه میرفتی ازمایشگاه مرکزی جوانشیر قی ...

تبسم جان بعيد ميدونم معتبرتر از آزمايشگاه بيمارستان پارس توي تهران داشته باشيم. يكي از دوستام مسئول آزمايشگاه ... ميگه بروزترين تجهيزات و روشها رو آزمايشگاه بيمارستان پارس داره. ما طبق تعرفه با بيمه مون 15% كل هزينه رو ميديم بعدا ميگذارم كه چقدر شده 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم سیکلو خارجییه..... من کلا تو یخچال نگه میداشتم..... فرقی نمیکنه چون نوشته زیر ۲۵ فکر کنم.... ...

اوکی... 

حالا منم میگم بزارم در یخچال. همسر گیر داده نه یخچال سرده ۵ درجه اس...

آنا جون یعنی دیشب عین لاک پشت بودم😁😁

اول که تا یکی دوساعت صاف‌. بعد یواش اینشونه یواش اونشونه... 

دو شبه اون لرزو دارم و کش اومدن..

یعنی با ی مراعاتی میخابم که خدا فقط میدونه😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
واي نافم خيلي درد ميكنه كسي اينجوري بوده؟😞

آره عزیزم واسه منم گاهی درد میگیره.. 

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
ان شاءالله چیزی نیست عزیزم قطع میشه نگران نباش

قربونت مهربون☘🍀

چرا من هیچ علایمی ندارم روز هشتم

سینه درد داشتم که داره خوب میشه مثل ماهای قبل ...

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

@ماهیرخ      

سلام عزیزم.خوبی؟؟؟؟😚

در چه حالی،جوجه ات خوبه؟؟🐥🐤🐣

کی میری سونو قلب.🍃❤😍

توام لکه بینی داشتی؟

راستی روش چیدمان این نی ها چجوریه؟ مثلا ۳تا a رو با هم یک نی میگذارند و ۳ تا b رو با هم روی یک نی د ...

جنین شناس بسته ها رو جوری تنطین میکنه گرید خوب و متوسط توی یک نی میزاره ، و بعضی جنینا تقسیم سلولیش خیلی ضعیف باشه و مطمئن باشن توان فریز نداره همون اول میندازن دور 

اوکی...  حالا منم میگم بزارم در یخچال. همسر گیر داده نه یخچال سرده ۵ درجه اس... آنا جون یعنی ...

عزیزم ریلکس کن خودتو.....

فقط اتفاقای خوب منتظرته شک نکن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چرا من هیچ علایمی ندارم روز هشتم سینه درد داشتم که داره خوب میشه مثل ماهای قبل ...

عزیزم دردت برا داروها بوده علایم بارداری به این زودی نمیاد.....

منم هفته اول کلی درد داشتم هفته دوم انگاری همه عصبامو ازم گرفته بودن هیچ حسی نداشتم.....

چون بدن به دارو عادت میکنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام  تی تی جون کجایی عزیزم ، آزمایشت چی شد ، ان شاء الله هر کجا هستی دلت خوش باشه

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.
جنین شناس بسته ها رو جوری تنطین میکنه گرید خوب و متوسط توی یک نی میزاره ، و بعضی جنینا تقسیم سلولیش ...

واي پس كنجداي من تو هربسته يك قوي هست دو سه تا هم متوسط؟ بعد اون قويه مواظب خواهر برادراشه يعني؟

قربونشون برم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
واي پس كنجداي من تو هربسته يك قوي هست دو سه تا هم متوسط؟ بعد اون قويه مواظب خواهر برادراشه يعني؟ قر ...

آره دیگه.....

دل همه شون قرصه که یه حامی دارن.....

@ماهیرخ       سلام عزیزم.خوبی؟؟؟؟😚 در چه حالی،جوجه ات خوبه؟؟🐥🐤🐣 کی میری ...

سلام عزیرم خوبم شما جطورین؟؟آره لکه بینی و انقباض و درد شدید داشتم ..پروژسترونم رو زیاد کردم آسپرینم رو کم کردم

فعلا لکه بینیم کمتر شده 

دردامم خیلی کمتر شده

توکل بخدا اگه مشکلی پیش نیاد ده روز دیگه میرم برای قلب..

شما چطوری؟سونو نرفتین؟؟ببینی چند تا نی نی داری سه تا داری یا چهارتا😍