2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم نگفتن دردت برا چی میتونه باشه؟ انشالله که چیزی نیست..... کی آخرین پانکچرو داشتی؟

گفت امگان داره از داروها باشه

ولي

پانكچرم بهمن سال قبل بوده

اين اواخر داروهاي محرك نداشتم

فقط پروزسترون بوده و امپول دور ناف و استراديول

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نميدوووونستممم ولي عجيب تو فكرش بودم. آنا جانم خودشون خواستن ؟ شما كه يادمه گفتين جلوگيري نداشتين، و ...

عزیزم من آمادگیشو نداشتم ولی جلوگیری هم نداشتم.....

چون همیشه آدم فکر میکنه معجزه مال بقیست.....

مامان سبحانم آمادگیشو نداشت و حتی یادمه برا بعد دو سالگی دخترش تازه میخواست برنامه انتقال بچینه ولی خدا برنامشو جلو انداخت......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزيزم ان شا الله كه همه چيز خوب پيش ميره ، فكر كنم شما هم يك بچه داريد ؟ به خود فرزندتون بگين براتون ...

من عاشق امام رضام...

خدا بحق عزیزاش مراد همه مامانی اینجا رو بده.....

اره خواهر جون خدا یه پسر به امانت به من داده....خودش حافظش باشه......بهش میگم حتما دعا کنه😊

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
من فردا میرم برا شروع سیکل میکرو

ان شاالله ختم به شادي و دلخوشي ميشه

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
نميدوووونستممم ولي عجيب تو فكرش بودم. آنا جانم خودشون خواستن ؟ شما كه يادمه گفتين جلوگيري نداشتين، و ...

شمارو نمیدونم اگه دومیو میخوایی بی خیال باش جلوگیری نکن.....

اما من واقعا الان از بارداری میترسم.....

هیچ وقت فکر نمیکردم از باردار شدن واهمه داشته باشم.....

خخخخخخخخخخخ.....

یه روز بهم میگفتن میگفتم برو بالا!!!!!

یادمه یکی از دوستام دو بارداری پشت سر هم مثل من ولی هر دورو طبیعی داشت.....

بعد دومی یه روز پریودش عقب میفتاد قلبش میومد تو دهنش.....

من هی باهاش شوخی میکردم میگفت مگه چیه؟؟؟

خوب بارداری دیگه.....

میگفت نخند انشالله منم یه روز بهت میخندم.....

منم اصلا باورم نمیشد یه روز اسباب خندش بشم میگفت آره میخندی.....

اما الان هی میخنده میگه نکنه سومیم تو راهه؟؟؟

به قول تو ببین کار خدارو.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شما بچه دومتون رو طبیعی باردار شدید؟ راستی تو این گروه بود چندرور پیش یه خانمی چهارتا جنین انتقال د ...

عزیزم بله زومیو با معحزه و طبیعی باردار شدم.....

عزیزم دوستمون هنوز آز نداده ولی انشالله + هست.....

آزمایشگاه دوره بهم .فردا میرم انشالله که مثبته

ایشاله صبح زود بری حواست باشه فکر کن میخوای بری آش یا کله پاچه بگیری😉

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم والا بهتره نکنی..... تو که نه ماه میخوایی با موی سفید سر کنی اینم روش..... من دو ماه قبل انت ...

نه رنگ نمیکنم . راست میگیا😀😀 ۹ ماه باید با این موها بگردم. فک کنم عید جایی نرم. اشکال نداره فدای سر بچه ( هام ) 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
دوسی از شهریور تا الان من با رعایت کردن رژیم طب سنتی حدود13 کیلو کم کردم....و معده دردها و سردردام و ...

باریکلا ۱۳ کیلو خیلی خوبه 

افرین به تو مامان نمونه👍🌺

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
آنا جون ضخامت اندومتر هر روز چقد رشد می کنه؟ به نظرت بعد تزریق پروژسترون هم بالا می ره؟ استرادیول هم ...

عزیزم نمیدونم هر روز چقدر بالا میره.....

والا طبق توضیح هانا جون بعد تولید پروژسترون بالا رفتن متوقف میشه.....