2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684567 پست
چون اینبار قراره + بشی..... برو خدا پشت و پناهت عزیزم......

انا جان من يادتون هست

ديروز گفتم انتقال منفي داشتم و تو تخمدان راستم خيلي درد داشتم

عصري رفتم سونو شدم

گفتن كيست ندارم

اما من نگرانم

تمام زندگيم شده وحشت از لكه بيني و كيست

امكان داره از اين به بعد كيست ايجاد شه؟ روز چهار هستم، از روز ١٥ سيكل مدروكسي دارم

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۲۲ مهر شد تولد پسرم.... فکر کنم دخترت زودتر به دنیا اومد دقیق یادم نیست.... خدا فرشته نازنینتو حفظ ...

با هم هستن 😍 خدا همه فرشته هارو سالم بذاره تو دامن مامانا و عاقبت بخيرشون كنه

خدا رو شكررررر ميكنم عزيزم ان شاءالله به سلامتي و به موقع نيني گلي رو بغل ميگيري 😭😭😭 خدايا شكرت ق ...

الهي امين

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
بازه انجام میکرو تا مرحله انتقال جنین در خوشبینانه ترین حالت چقدره؟

عزیزم بسته به نوع سیکله....

یا ۱۵ روزه در نظر بگیر پانکچرتو حالا کمی زودتر یا دیرتر.....

یا ۴۵ روزه.....

بسته به نوع سیکلت که کوتاهه یا بلند، با ال دی با بدون ال دی و......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خبر نداشتی؟؟؟ مامان سبحان رو دست من بلند شد.... برا دختر ۸ ماهش رقیب داره میاد به سلامتی.... ...

نميدوووونستممم ولي عجيب تو فكرش بودم. آنا جانم خودشون خواستن ؟ شما كه يادمه گفتين جلوگيري نداشتين، واسه خودم ميپرسم الان بايد جلوگيري كنم ديگه ؟ كار خدارو ببين به كجاها رسيديم 😬

ممنون عزیزم، منم ب خاطر آبریزش فعلا دارم لوراتادین میخورم

از دکتر پرسیدی؟

به حرف منشی اکتفا نکن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم بسته به نوع سیکله.... یا ۱۵ روزه در نظر بگیر پانکچرتو حالا کمی زودتر یا دیرتر..... یا ۴۵ روز ...

شما بچه دومتون رو طبیعی باردار شدید؟

راستی تو این گروه بود چندرور پیش یه خانمی چهارتا جنین انتقال داده بودن درسته؟

نتیجش مشخص شد؟

فقط خدا
دقيقا من از منفي شدن ازمايشم اونقدر ناراحت نشدم كه ديدن اشك مامانم وجودمو به اتيش كشيد تا ...

آفرین عزیزم

ما خودمون از منفی شدن ناراحت میشیم و دیگه خانواده هم ناراحت بشن اونو دیگه نمیتونیم تحمل کنیم و غصه ناراحتی اونارم باید بخوریم

پس نگیم راحت تر دوران انتقال و میگذرونیم

انا جان من يادتون هست ديروز گفتم انتقال منفي داشتم و تو تخمدان راستم خيلي درد داشتم عصري رفتم س ...

عزیزم نگفتن دردت برا چی میتونه باشه؟

انشالله که چیزی نیست.....

کی آخرین پانکچرو داشتی؟

آنا جون ضخامت اندومتر هر روز چقد رشد می کنه؟ به نظرت بعد تزریق پروژسترون هم بالا می ره؟ استرادیول هم می خورم. من شنبه سونو شدم .نمی دونم چرا دکترم اولش گفت چهارشنبه بیا سونو ولی بعد گفت نمی خواد پنجشنبه بیا سل تراپی شنبه هم انتقال. یهویی استرس گرفتم