2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست
خدا رو هزار بار شکر که لطف خدا شامل حالت شد انشالله خدا نگه دار خودت و دردونه ات باشه عزیزم. منم یدو ...

الهی که موفق بشی الهی که جنینت ۹ ماه بچسبه به دلت.الهی که صحیح و سالم بغلش بگیری.الهی هر کسی ما یدونه جنینیارو می بینه امیدوار بشه و نتیجه بگیره

سلام من رفتم سونو اینماه فقط یه فولی خوب داشتم یکی هم 13😫 آمپول هاچ سی جی چطور باید تزریق بشه دو ...

والا معمولا با هم و عضلانیه بازم ببین دکترت چی تجویز کرده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها کسی هست کمکم کنه اگر مشکل مشابه من داشتید بگید خیلی ذهنم مشغوله یه هفته ای میشه درد پریود داش ...

عزیزم بذارین پریود طبیعی بیاد....

دختر مگه به خاطر ضخامت سیکلت کنسل نشد؟

زعقرون دیگه نخور عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بر همه ی دوستان عزیزم.ببخشید که چند وقته نبودم.ممنونم از همه ی کسانی که حالمو پرسیدند و برام دع ...

عزیزم چقدر خوشحال شدم الان دارم  اشک می ریزم قلبم لرزید خدایاااااا شکرت

دعا می کنم که بارداری راحتی داشته باشی وبه سلامت گلت رو بغل بگیری🙇

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
عزیزم اگر خدا بخواد بشه باهمین یه فولیکول هم باردار میشی واگر نخواد بشه با ۴ تا فولیکول هم نمیشه&nbs ...

ممنون از حرفات.....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه ها از همتون ممنونم ببخشید که تک تک تشکر نمی کنم

الان یکی دو ساعته که هر ۵ دقیقه یکبار دارم به بیبی چکم نگاه می کنم و گریم می گیره.

الهی که هر کسی منتظره به زودی نتیجه بگیره.الهی که این تاپیک فقط بیفته رو دور مثبت شدن

بچه ها کسی هست کمکم کنه اگر مشکل مشابه من داشتید بگید خیلی ذهنم مشغوله یه هفته ای میشه درد پریود داش ...

وااای الهامی تو مگه قرارنبود اینماهو طبیعی اقدام کنی..دختر زعفرون خوردنت چیه دیگه ..عزیزم انشالله ک مامان.شدی حتما تست بزن فردا.عزیزم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خب مگه سینال هم عضلانی نبود تو ناف میزدیم..... یعنی بهتره برم تزریقات ؟؟؟؟

عزیزم عضلانیو که تو ناف نمیزنن....

سینال زیر جلدی بود دور ناف میزدین....

سلام بر همه ی دوستان عزیزم.ببخشید که چند وقته نبودم.ممنونم از همه ی کسانی که حالمو پرسیدند و برام دع ...

عزیزم خیلی خیلی مبارکت خداروشکر بخدا موهای تنم سیخ شد پستتو میخوندم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم عضلانیو که تو ناف نمیزنن.... سینال زیر جلدی بود دور ناف میزدین....

انا جان

من بهمن پارسال پانكچر داشتم

اين ماه انتقال دادم،منفي شد

شنبه پريود شدم

از ظهر تخمدان راستم درد داره

مدام ميگيره و ول ميكنه

ي وقتهايي خيلي شديد ميشه

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

بچه ها هستين؟

كسي شرايط منو داشته؟

علتش چي ميتونه باشه؟!!

من دارو محرك تخمدان نداشتم

ولي خيلي درد دارم

روز دو پريود هستم

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
گوشت کهره چیه؟

رویا جون ما در کل گوسفند رو به دونوع تقسیم.میکنیم یکی کهره ک از نژاد بز هس واین شکلی..البته جوون   ویکی هم.بره ک اینجوریه پشمالو   ومیگن گوشتش گرمه...فک.کنم با رسم شکل خوب توضیح دادم  

واااای صنم جون خیییلی خوشحالم شما اصفهان بودی؟

خدایا قربونت بشم که انقدر دوستام خوشحال میشن میفهمم تو چه حالی هستی اروخدا واسه منم دعا کن

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤