سلام بر همه ی دوستان عزیزم.ببخشید که چند وقته نبودم.ممنونم از همه ی کسانی که حالمو پرسیدند و برام دعا کردند.
اگر یادتون باشه من بعد از ۳ بار تخمک گیری که دو بار اول هر دفعه یدونه تخمک داشتم این بار آخر ۵ تا تخمک داشتم. روزی که تماس گرفتم ببینم چندتا جنین برام تشکیل شده بهم گفتند که فقط یدونه جنین تشکیل شده اونم کیفیتش هنوز معلوم نیست.خلاصه من خیلی ناراحت شدم. بعد از اون همه امیدواری و سختی کشیدن فقط یدونه جنین که تازه ممکنه کارش به انتقالم نکشه.
بچه ها روزی که قرار بود برم برای انتقال جنین ۳ روزه بهم گفتند باید یک روز دیگه جنین توی آزمایشگاه بمونه و ممکنه بتونیم فردا انتقالش بدیم.منو شوهرمم با نا امیدی برگشتیم خونه و فردا صبح دوباره رفتیم مرکز که خدارو شکر همون روز انتقال دادند.یدونه جنینمو انتقال دادند و من با خودم عهد کردم که فقط فکرای مثبت بکنم و اصلا به منفی شدن فکر نکنم و به خدا توکل کنم با خودم گفتم فقط اونه که همیشه بهترین رو برای من خواسته و دعای خیر دوستانمم همراهمه پس من حتما موفق می شم.امروز روز ۱۱ انتقالم بود که بیبی چک گذاشتم و خدارو هزاران بار شکر می کنم که مثبت شد.الان فقط دارم اشک می ریزم و برای همتون دعا می کنم.امیدوارم این لحظه رو همه ی منتظرا تجربه کنند و خدا به صدای قلبشون گوش بده.
دوستان عزیزم ازتون می خوام بازم برام دعا کنید تا ادامه ی راهمو با سلامتی سپری کنم مطمئنم هر کس برای دیگری دعا کنه اول از همه اون دعا در حق خودش اجابت میشه.
بازم ممنونم از کسانی که به یادم بودند. @تورک_آنا   @sm_pa  
@.._niva  
@armaqhan  
@مارال_جونی  
و....