2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
سلام خانوما حالتون خوبه؟بنظرتون11هفته و2روز برم سونو غربالگري خوبه؟چون خونريزي دارم گفتم زودتربرم اگ ...

عزيزم از ١١ هفته و ١ روز ميتوني بري اگر نگراني بيخود به خودت استرس نده زودتر برو ، واقعا كاش يه دستگاه سونو بهمون وصل بود از داخل شكممون خبر داشتيم لحظه به لحظه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته من خدا رو شكر سر هر دو تا بارداريهام خيلي زود ني ني ام رو حس كردم سري قبل فكر ميكردم توهم زدم ولي اين سري هم همينطوري هستم از هفته ٦ به بعد يه نبضي بالاي رحمم حس ميكنم كه خيلي خيالم رو راحت ميكنه خدا رو شكر .

سلام خانوما حالتون خوبه؟بنظرتون11هفته و2روز برم سونو غربالگري خوبه؟چون خونريزي دارم گفتم زودتربرم اگ ...

عزيزم من ١١ هفته و ٢ روز دقيقا رفتم و انجام دادم 

به نظرم اصلا زود نيست و برو با خيال راحت

مبارک باشه عزیزم😍😍ان شاءالله به سلامتی بیان بغلت برای ما هم دعا کن

ممنون انشالله خدا حاجت همه رو روا کنه 

بعد از ۲ تا انتقال منفی ایندفعه مثبت شدم میشه واسه تشکیل شدن قلب نی نی م صلوات بفرستین
بچه ها من الان جواب گرفتم بتام ۲۲۲۳ بود خطرناک نیست

مبارکت باشه عزیزم انشالله به سلامتی بیان بغلت

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام منم ۱۱ هفته و دو روزم بود رفتم مشکلی نیست منم یکم خونریزی داشتم زود رفتم.