2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
منم حالم خوب نيس اصلاً ميخوام آز ندم در اون حد يعني فقط مجبورم تكليف داروها مشخص شه همينجوري نميتون ...

دقيقا

منم

حتي جرات بي بي زدن ندارم

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
نمیشه که غصه نخورد چشمهام کاسه خون شده ولی تا فردا خودمو جمع و جور میکنم 

عززيزم  

ميدونم فعلا چيزي ارومت نميكنه

فقط از خدا ميخوام زودي دلتو شاد كنه

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خيلي خيلي مباركه تاراجون🌹🌹🌹🌹🌹با دفعات قبل كه منفي ميشدي هيچ تفاوتي نداشتي از نظر علائم؟؟؟

زیاد نه فقط یکم تهوع داشتم یه خوردم کمر درد و دل درد اصلا علائم خاصی نداشتم

بعد از ۲ تا انتقال منفی ایندفعه مثبت شدم میشه واسه تشکیل شدن قلب نی نی م صلوات بفرستین
منم حالم خوب نيس اصلاً ميخوام آز ندم در اون حد يعني فقط مجبورم تكليف داروها مشخص شه همينجوري نميتون ...

نترس بالاخره یا مثبت یا منفی تجربه کردم من

بعد از ۲ تا انتقال منفی ایندفعه مثبت شدم میشه واسه تشکیل شدن قلب نی نی م صلوات بفرستین
نترس بالاخره یا مثبت یا منفی تجربه کردم من

سه بار انتقال فقط با يك بار پانكچر بود؟

ايندفعه اقدام متفاوتي انجام داد دكترتون؟

گريد جنينهايي كه انتقال دادن رو ميدوني؟

...
سه بار انتقال فقط با يك بار پانكچر بود؟ ايندفعه اقدام متفاوتي انجام داد دكترتون؟ گريد جنينهايي كه ...

اره من ۲۰ تا تخمک داشتم ۱۸ تا جنین شد سه بسته ایندفعه پی ار پی کردم و استراحتم خیلی بیشتر از قبلی بود 

اره من ۲۰ تا تخمک داشتم ۱۸ تا جنین شد سه بسته ایندفعه پی ار پی کردم و استراحتم خیلی بیشتر از قبلی بو ...

مرسي از پاسخت،،گريدشون رو ميدوني؟اونايي كه ايندفعه انتقال دادن رو

...
مرسي از پاسخت،،گريدشون رو ميدوني؟اونايي كه ايندفعه انتقال دادن رو

من هر دفعه گرید aبود در ضمن ایندفعه بلاست انتقال دادن 

سلام خانوما حالتون خوبه؟بنظرتون11هفته و2روز برم سونو غربالگري خوبه؟چون خونريزي دارم گفتم زودتربرم اگ ...

اگه از اول خونریزیت سونو انجام ندادی برو که وضعیت جنین چک بشه 

ولی اگر سونو رفتی بذار ۱۲ هفته تمام برو که دقیق تر باشه

ممکنه الان جنین هنوز کوچیک باشه و بگن دوباره بری

من خودم نه هفته خونریزی کردم یکبار اون موقع سونو کردم یکبار دوازده هفته و یک روز رفتم غربالگری

خدایا شکرت
اگه از اول خونریزیت سونو انجام ندادی برو که وضعیت جنین چک بشه  ولی اگر سونو رفتی بذار ۱۲ هفته ...

8هفته رفتم سونو دادم گفتن ي قل رشد نكرده يدونش سالمه ولي از اونموقع همش خونريزي دارم