2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
برامن گفته روز ١٢ بدم كه من خسته ام عصر روز ١١ ميخوام بدم

ي بي بي چك خريدم

امروز خواستم بزنم

خودمو نگه داشتم

دوشنبه بزنم

بخدا بدتر از همه اين دردها و استرس ها ،گرفتن اون جواب ازمايش هست

چقدر حس بديه

البته مثبت شه ميشه بهترين حس دنيا

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
سلام آلا جان شما برا باردای اقدام کردی ؟من باANAمثبت با بارداری طبیعی 4 تا سقط داشتم البته دی اف ای ...

عزیزم منم ANA بالا داشتم دکتر به آزمایشم توجه نکرد فقط روزی یک قرص پردنیزیولون بهم داد که دوقلو باردار شدم اما قلب تشکیل نشد دفعه بعد که برای انتقال رفتم یه ویزیت پیش دکتر ایمنولوژی رفتم گفت حتما باید سرم بزنی که سرم زدم بازم منفی شد اما می دونم بخاطر ایمنی نبود که منفی شدم چون این سری دو روز قبل از انتقال عفونت اداری گرفتم و خیلی زیر شکمم درد داشت و حتی دو روز قبل از انتقال بخاطر پیاده روی زیاد که همش از ایندکتر به اون دکتر بودم یک قطره خون دیدم اما سریع رفتم دکتر اهمیت نداد و گفت فقط عفونت اداری داری و چیزی نیست و منم یک جنین بلاست انتقال دادم و منفی شد.

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای ثمین عزیزم نمیدونم چی بگم؟؟ دو روزه کلا نخوابیدیم دخترم مریضه فقط هول هولی اومدم جوابتو ببینم.. ...

منم همش میگفتم خدایا شنبه من چه کار مهمی دارم قراره چیکار کنم کجا برم بعدا یادم افتاد ثمین شنبه آزمایش داره اینجوری شنبه شده بود ملکه ذهنم😔

نظردکترچی بودعزیزم راجع ب علت  تشکیل نشدن قلب؟؟

عزیزم گفت این سری سرم لازمی فقط همین 

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.
ایشالا ک مثبتی دوست من

خدا از دهنت بشنوه

يعني ميشه؟ 

خدايا بهم رحم كن  

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

خدایا خودت نظری به خانمهای این جمع بکن واقعاً دیگه خسته شدیم آخه چقدر بشکنیم و دوباره پا بشیم به حق پهلوی شکسته ی مادرمون فاطمه خودت به خانمهای  دل شکسته کمک کن .

عزیزم منم ANA بالا داشتم دکتر به آزمایشم توجه نکرد فقط روزی یک قرص پردنیزیولون بهم داد که دوقلو بارد ...

گلم anaعددش۰/۵۱باشه یعنی مثبته؟

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
قربونت هاناجانم؛توخوبی خواهرنی نیت خوبه،ایشالاخداهرچی زودتردل ثمینوشادکنه؛والامنم کارم گیرکرده دکتر۳ ...

مرسى عزيزم ما هم خوبيم

ان شاالله دل همه منتظرها به زودى زود شاد برسه و به آرامش برسه

ان شاالله اين بار خودت هم بهترينها در انتظارت باشه🙏🏼🌸💕

دوست من شوهرش خيلي ضعيف بود بهشون پيشنهاد داده بودن ،بچه بيارن ولي با همين الكارنتين ويال ، سر سه ...

یعنی اینقدتاثییرداره،چ خوب؟یادتونه مورفوودی اف همسرش چقدبود؟بنظرتون یه ارولوژدیگه هم بریم؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلام آلا جان شما برا باردای اقدام کردی ؟من باANAمثبت با بارداری طبیعی 4 تا سقط داشتم البته دی اف ای ...

خانمیanaعددش۰/۵۱باشه مثبته؟

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
ي بي بي چك خريدم امروز خواستم بزنم خودمو نگه داشتم دوشنبه بزنم بخدا بدتر از همه اين دردها و ا ...

ایشالامثبتی عزیزم،فقط آرامشتوسعی کن حفظ کنی استرس سمه لامصب؛ایشالادلت شادمیشه وبهترین حسه دنیاروتجربه میکنی،من ب این نتیجه رسیدم مامامانای آی وی افی ازاول تااخرپروسه بچه دارشدنمون پرازاسترسه تخمک واسپرم خوب باشه جنین خوب تشکیل بشه؛مثبت بشه؛ساک وقلب تشکیل بشه؛مشکلی نباشه توغربالگری وهزارتاچیزدیگه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود