2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

سلام به همه

دوستان من یه شرح مختصری از زندگیم میزارم ممنون میشم راهنماییم کنید

۳۴ سالمه ۱۶ سالگی ازدواج کردم یه دختر ۱۵ ساله دارم 

دخترم ۶ سالش بود اقدام کردم برا بچه دوم که متاسفانه نشده تا الان

مشکلاتمم کیست اندومتریوز و چسبندگی و ایناست

یه بار لاپرا کردم تو امام خمینی بعدم آی وی اف و سه بار انتقال منفی

الان رفتم ابن سینا که وضعیت کیستمو چک کنم میگن اول ازت تخمک کشی کنیم بعد لاپرا

الان واقعا نمیدونم چکار کنم همینجوری موندم

میگم شاید مصلحت نیست بچه دوم داشته باشم و دارم زورکی از خدا میخام

از یه ورم میترسم دوباره اینهمه عمل و هزینه کنم اخرشم جواب نگیرم

دوستان شما جای من بودید چکار میکردید؟؟؟

اینم بگم برا من نه هیسترو کردن نه خراش نه سرم هیچی

فقط خدا
قربونت هاناجانم؛توخوبی خواهرنی نیت خوبه،ایشالاخداهرچی زودتردل ثمینوشادکنه؛والامنم کارم گیرکرده دکتر۳ ...

اي واي يعني با دي اف اي ٢٥ نميگيره؟؟؟؟ خداي من😔 ما با همون دي اف اي ٢٥ اقدام كرديم

دارو چي داده؟؟

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان منفی شدم

وای ثمین جون یعنی با صلوات نی نی سایتو باز کردم ب امید خبر خوبت...نمیدونم چی بگم اصلا..  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام به همه دوستان من یه شرح مختصری از زندگیم میزارم ممنون میشم راهنماییم کنید ۳۴ سالمه ۱۶ سالگی ا ...

شما كه يه بچه داري از نتيجه منفي نترس و راحت برو تو دل ماجرا، حسابي پيگير باش انشالله خدا نيني دومتم ميزاره بغلت

...

وای ثمین جون چ خبر بدی بخدا خیلی دلم گرفت برا ناراحتیت عزیز دلم بخدا نمیدونم چی بگم ک قلبت آروم شه.واقعا تو کار خدا موندم دیگه.عزیزم مطمئن باش یه مشکل دیگه این بین هست ک هنوز مشخص نشده وگرنه با این همه تلاش جواب نگرفتن دلیلی نداره.انشالله خدا خودش کمکت کنه ک امیدتو از دست ندی و مثل هربار دفعه بعد قویتر از همیشه جلو بری و نتیجه بگیری

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
شما كه يه بچه داري از نتيجه منفي نترس و راحت برو تو دل ماجرا، حسابي پيگير باش انشالله خدا نيني دومتم ...

محیا جون کی آز داری؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام دوستان منفی شدم

سلام عزیزم ان شاء الله خدا دلت رو جایی دگه شاد شاد کنه غمت رو فراموش کنی . عزیزم منم دست کمی از شما ندارم تو انتقال ، آذرماه دفعه ششم بودم که انتقال دادم و منفی شدم با وجود تزریق سرم و هیسترو و تحت نظر بودن اما نامید نیستم و دوباره بهمن ماه میخوام برم برای انتقال فریز ، شما هم دوباره تلاش کنه و این دفعه تمام ریزه کاریها رو با دقت پیش برو همه مشکلات رو در نظر بگیر خودت حواست به آزمایشاتت و مشکلاتت باشه این دکترا فقط بلدن پول بگیرن بعدش تند تند فقط وزیت الکی می کنن، بعد از یک دوره استراحت جسمی و روحی دوباره تلاش کن، تو تو این راه تنها نیستی همه ما داریم تلاش می کنیم، موفق باشی گلم .

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.
سلام دوستان منفی شدم

عزیزم خدا بزرگه ناراحت نشو میدونم سخته ولی کاریش نمیشه کرد انشالله بحق گلوی بریده حضرت علی اصغر خودت طبیعی باردار میشی،،،بخدا من اینجا با مثبت شدن بعضیا خوشحال وبا منفی شدنش گریه میکنم😢😢😢

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
اي واي يعني با دي اف اي ٢٥ نميگيره؟؟؟؟ خداي من😔 ما با همون دي اف اي ٢٥ اقدام كرديم دارو چي داده؟؟

نه عزیزم مورفورومیگم،دی اف۲۵واسه ای وی اف بدنیستکه،زینک دادک توش ویتامین سی هم داره باسلنیوم روزی یکی بخوره ازهرکدوم،ولی بنظرم قرصاش کمه بچه هاتوتاپیک ک قبلامیخوندم قرصهای بیشتری میدادن؛این دکترارولوژم تومرکزناباروری کارمیکنه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
دوستان شما مورد سراغ دارین با ANA مثبت بارداری موفقی داشته باشه

عزیزم ANA مثبت حتماً سرم لازمه یه ویزیت پیش دکتر ایمنولوژی داشته باش بررسی میشی منم آزمایش ANA بالا بود برام سرم نوشتن .

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.
بله عزیزم اما برام نموند. شاید بخاطر ایمنی خودم شاید بخاطر هماتوم و یا شاید بخاطر مشکل دیگه ای ک جنی ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم سقط داشتی درکت می کنم چون خودم تو این شرایط بودم ، روحیه و آرامشت رو حفظ کن عزیزم ان شاء الله خدا به همهمون کمک کنه .

سلام به همگي ثمين جان ،عزيزم! نميدونم چي بگم     من روز ١١ انتقال هستم، نخواستم تا رو ...

واقعاً جمله ي خوبي گفتي،،، نميدونم چي بگم،، واقعا ادم نميدونه چي بگه

من هم روز ٩انتقالم بي هيچ حس و علامت،، خيلي نااميد شدم

نميدونم چ ميشه كرد

...
دیگه آخرین انتقالم بود تا 3سال دیگه عمرا برم دنبالش.تازه دیگه مطمئن شدم خدا نمیخواد زور که نیست  ...

ثمین جون نمیدونم چی بگم 😔 ولی از خدا میخام آرامش بهت بده و دوباره قویتر از قبل به انتقال بعدیت فکر کن ،خدا روشکر  چند بسته جنین بازم داری مطمئنم بزودی مادر میشی

نه عزیزم مورفورومیگم،دی اف۲۵واسه ای وی اف بدنیستکه،زینک دادک توش ویتامین سی هم داره باسلنیوم روزی یک ...

الكارنتين ويال حتما بده بخورن يادمه لاله سرخ هم همسرشون داشت، الكارنتين ويال دو هزار يا هزار روزي يكي

...