2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست
انا دکتر تیزرو هر بار برا همه چهار تا جنین انتقال میده بنظرتون زیاد نیست؟

عزیزم بستگی به کیفیت جنینات داره اگه تقسیم سلولی هاشون خوبه بگو یبار انتقال ندن

من امروز به دکتر م گفتم از سه تا جنین دوتا رو انتقال بده یکی مجدد فریز بشه ،ایشون گفت با جنین شناس صحبت میکنم بعد تصمیم میگیرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام  من امروز ابن سینا پیش دکتر پادمهر بودم تشخیص لاپرا داد برا اندومتریوز کسی میدونه هزینش ...

عزیزم بستگی به میزان درگیری و تایم عملت داره....

من ۹۴ با خ ز ع ل ی عمل کردم ۱۴ شد.....

روده ها درگیر بودن بیشتر میشد و حدودای سی حالا رنج هزینه عمل با پ ا د م ه ر رو نمیدونم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا دکتر تیزرو هر بار برا همه چهار تا جنین انتقال میده بنظرتون زیاد نیست؟

عزیزم بستگی به شرایط داره....

اگه کیفیت جنینا عالی و احتمال گرفتن بالا باشه زیاده....

نه که میتونه کم هم باشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
این متن بدتر دلم رو آتیشزد. دیشب دوباره رفتم سونو اما قلب کوچولوش دیگه نمیزد. خدایا اگه امتحانه ...

عزیزم.من تجربه شما رو داشتم.میدونم بعد از این این همه سختی شنیدن صدای قلبش چه خوشحالی توی قلبت به وجود آورده و نشنیدن صداش چه غصه ای.و از اون سخت تر این که باید به همسرت این خبر رو میدادی.از این اتفاق که برای من افتاد بیشتر از دو سال میگذره ولی هنوز وقتی یاد خوشحالی و حرف های همسرم میوفتم نمیتونم جلو اشک هام رو بگیرم.انگار  خدا هنوز نمیخاد حتی بهم صبر گذروندن این روز ها رو بده.انشاالله که خیلی زود مامان میشی و خستگی این روزها از تنت بیرون میره

عزیزم بستگی به شرایط داره.... اگه کیفیت جنینا عالی و احتمال گرفتن بالا باشه زیاده.... نه که میتونه ...

انا جون دکتر طرازی با تعیین جنسیت جنین که مشکل نداره؟ یه جا خونده بودم که زیاد موافق نیست

حالا همسرت آزواسپرمه بعد خونوادش اینقدر ادعاشون میشه؟برا پسرشون زن بیارن که اون یکی هم بیوفته توی کا ...

سلام ثمین جان.خوبی؟من مدتی نبودم.از لاله جان خبری نیست.به سلامتی زایمان کرد و اوضاعش خوبه؟

ثمین بالام کی ازمایش داری بی صبرانه منتظرم خوشحالم کنی

شنبه خواهری.امیدوارم اینبار دیگه بشه منم ننه بشم اونم ننه ی واقعی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
فکر کنم شنبه باشه آزش.... خدایا شنبه یکی از روزای خوب برا منه ایشالله برا ثمینم به یاد موندنی و شاد ...

آناجون پارسال دقیقا 7دی جنینمو انتقال دادم و برای اولین بار +شدم چه روزایی بود 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم.من تجربه شما رو داشتم.میدونم بعد از این این همه سختی شنیدن صدای قلبش چه خوشحالی توی قلبت به وج ...

سلام عزیزم....

خوبی؟

خیلی وقته بهمون سر نزدی.....

سلام ثمین جان.خوبی؟من مدتی نبودم.از لاله جان خبری نیست.به سلامتی زایمان کرد و اوضاعش خوبه؟

سلام خواهری بله خداروشکر زایمان کردن.

سلام عزیزم.... خوبی؟ خیلی وقته بهمون سر نزدی.....

سلام انا جان.ممنون.راستش بعد از اخرین انتقال منفی حتی فکر کردن بهش هم برام سخت بود.بعد هم همسرم یه جراحی کوچیک بود و درگیر اون بودیم.

البته بگم خدا خیلی بهمون لطف داشت و شوهرم دوباره آزمایش داد.tanel و dfiاومده بود توی رنج نرمال بدون مصرف دارو ولی هنوز مورهو پایین و تعداد اسپرم هاش خیلی کمن.انشاالله که اوصاعمون بهتر بشه ولی از جنین های قبلیمون قطع امید کردیم.باید راه های دیگه رو امتحان کنیم

عزیزم خوب ممکنه تخمک همه فولیکولهارو نگیره ولی خوب ممکنه فولیکول پوچم باشه..... نمیشه قطعی چیزی گفت ...

انا حان امروز بهم گفتن که سر عمل خونریزی کردی و ناچارا متوقف کردیم به همون ۷ تا تخمک اکتفا کردیم ظاهرا از تخمدان چپ نتونستن تخمک کشی کنن

ولی شکر خدا هر ۷ تا تخمک جنین شدن

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم