2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047322 بازدید | 684588 پست
اره عزیزم برا من ک بعدش ۲ سی سی شد

عزیزم دو سی سی فکر کنم زیاده احتمالا ۰/۲ سی سی بوده!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من کلا کارام بیمارستان آبان بوده.. هیسترو ۱۵۰۰ پانکچر ۳۷۰۰ فریز ۱۱۰۰ انتقال ۱۷۰۰ الی ۲ توم ...

خراش یا پی درپی رو  دکتر تو مطب انجام میده؟  عزیزم شما از این دو تا هیچ کدوم رو انجام دادی؟  ویتامین قبل پانکچر  چی داشتی؟  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم قیمت این سرم میدونی چقدر ه؟

آخرین قیمت از دوستان فکر کنم برا قبل عید شنیدم دونه ای یه تومن بوده....

مثلا کسی که سه تا باید میزد آزادش میشد سه میلیون....

البته با بیمه بسته به درصدی که بیمه تعلق میگیره کمتره....

یه زمان یک دهم قیمت آزاد بود بعد تایید....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم هزینه دستمزد دکتر هم جداست؟

عزیزم دکتر هزینه جدا نمیگیره.....

ما همیشه با بیمارستان طرف بودیم.....

دستمزد دکتر داخل همون مبلغی هست که بیمارستان میگیره.....

حالا همسرت آزواسپرمه بعد خونوادش اینقدر ادعاشون میشه؟برا پسرشون زن بیارن که اون یکی هم بیوفته توی کا ...

ثمین بالام کی ازمایش داری بی صبرانه منتظرم خوشحالم کنی

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
ثمین بالام کی ازمایش داری بی صبرانه منتظرم خوشحالم کنی

فکر کنم شنبه باشه آزش....

خدایا شنبه یکی از روزای خوب برا منه ایشالله برا ثمینم به یاد موندنی و شادی بخش باشه.....

فکر کنم شنبه باشه آزش.... خدایا شنبه یکی از روزای خوب برا منه ایشالله برا ثمینم به یاد موندنی و شاد ...

انا دکتر تیزرو هر بار برا همه چهار تا جنین انتقال میده بنظرتون زیاد نیست؟

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه