2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047737 بازدید | 684623 پست
[QUOTE=77613848]عزیزم تررررس براچی... ایشالا یدفعه ای برو آزمایش بده و بتا خوشگله رو برامون بیار😍🍀 ...

به حرف شیطون گوش نکن مامان خوب.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چشششششششم😍😍 میگم آنا جون گفتن تو نی نی سایت همه چی خوب و آرومه😁😁😂😎

همینو بگووووو....

بوسسسسسسس....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم الان زنگ زدم مطب گفت مریض ابن سینا رو اینجا نمیبینن حالا من الان بخوام برم مطب باید پرونده ام ...

عزیزم خوب بیمار ابن سینا رو که بدون تشکیل پرونده تو مطب نمیبینه....

برا ویزیت اولم دو ماه بعد وقت میده....

من فکر کردم وقت دکتر داری....

تو برو ابن سینا ویزیت شو و نیاز بود آزارو بنویسه برا مطبم از الان وقت بگیر یا میری یا کنسل میکنی....

عزیزم از ابن سینا پرنوه لازم نیست بگیری من آزا و مدارکی که خودم داشتمو بردم و از مطب شروع کردم....

ابن سینا هر آزی سونویی داشتی جواباشو حتما داری دیگه.....

عزیزم الان زنگ زدم مطب گفت مریض ابن سینا رو اینجا نمیبینن حالا من الان بخوام برم مطب باید پرونده ام ...

عزیزم خوب مطب دو ساعت معطلیو داری اما اگه بتونی آخر وقتا بری معطلیت کمتره....

من که همیشه معمولا دو ساعت تو نوبت بودم.....

چهارشنبه داروهارو قطع کردم,دوروز قبل از قطع داروها لک دیدم یبار یه روزم بعد از قطع داروها یبار دیگه ...

نمیشه دقیق گفت علت لک بینی چیه....

یا پروژسترونت کم بوده....

یا استروژن یا هر علت دیگه ای....

پس هنوز جا داری برا شروع پریود....

تا چهارشنبه نهایت جمعه پریود میشی.....

عزیزم خوب بیمار ابن سینا رو که بدون تشکیل پرونده تو مطب نمیبینه.... برا ویزیت اولم دو ماه بعد وقت م ...

عزیزم وقت سه روز دیگه توی ابن سینا هست برای 13بهمن هم از مطبش وقت گرفتم ولی نگفتم مریض ابن سینا هستم چون بار  اول که زنگ زدم گفت مریض ابن سینا رو توی مطب اصلا ویزیت نمی کنه  همه ازمایش هارو ندارم جوابشونو ازابن سینا نگرفتم نمیدونم چی کار کنم به دکتر بگم اگه چیزی لازمه از پرونده کپی بگیرم اصلا میشه یا نه    

عزیزم وقت سه روز دیگه توی ابن سینا هست برای 13بهمن هم از مطبش وقت گرفتم ولی نگفتم مریض ابن سینا هستم ...

فکر کنم بتونی بری از آزمایشگاه یه پرینت بگیری.

نهایت یکی دو تا آز جدید رو میخوایی دیگه.....

سلام من از تخمک کشی خب بعدش پری شدم ولی این ماهش نشدم چی کنم هایپر بودم نگفت دوفاستون بخورم نشدم الا ...

عزیزم خوب ممکنه باردار باشی....

خیلیا بودن بعد پانکچر و هایپری و قبل انتقال طبیعی مامان شدن....

تورک آنا عزیز هستی میشه زودتر ج بدی چی کار کنم برم امپول بزنم پری شم یا دوفاستونو از امشب بخورم ده ر ...

سر خود کاری نکن....

قبل هر چیزی هم باید آز بتا بدی....

چون ممکنه باردار باشی....

خانم ها شما هم وقتی داروهای هورمونی مصرف می کنین بد اخلاق می شین؟

من الان تو سیکل انتقالم با زمین و زمان مشکل دارم

نمی دونم استرس انتقاله یا عوارض داروهاس؟

خیلی اذیت می شم