2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047747 بازدید | 684623 پست
رُفقا من امشب نوبت دکتر دارم...بریم ببینیم این فندقا رو کی باید بیاریم خونه😍 برام دعا کنید😙😗😘😍 ...

به سلامتی عزیزم.....

سلام منم برسون....

خخخخخخخخ....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی دو تا آمپولو جدا بزنب؟ من فکر کردم دو تا پروژسترون پنجاه با هم زدی؟ اگه با هم نزدی چرا میشه!! ...

با هم زدم دوتا رو.حالا میگم میشه یکی  هم 10:30بزنم یا نه  یعنی در روز 3تا امپول بزنم 1دونه شیاف

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارک باشه عزیزم انشاالله نه ماه بارداری خوبی داشته باشی و صحیح و سلامت بیان بغلت😍😍

ممنونم عزیزم انشاالله 

و انشاالله نوبت خودت 

آرزویـے بکن ...
گوش ـهاے خدا پر از آرزوست و دستهایش پر از معجزه..
آرزویـے بکن ...
شاید کوچکترین معجزه اش بزرگترین آرزوے تو باشد.
....

[QUOTE=77613848]عزیزم تررررس براچی... ایشالا یدفعه ای برو آزمایش بده و بتا خوشگله رو برامون بیار😍🍀🍃 من بودم که ا ...[/QUOTE

خدا از زبونت بشنوه..........

شیطون میگه الان که پسری و باباش رفتن سالن برم بیبی چک بخرم برا فردا صب

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
به سلامتی عزیزم..... سلام منم برسون.... خخخخخخخخ....

چشششششششم😍😍

میگم آنا جون گفتن تو نی نی سایت همه چی خوب و آرومه😁😁😂😎

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم خیلیا خونریزی داشتن.. ببین دوست من انقد خونریزی داشت که بیمارستان گفت خانوم فردا بیا کورتاژ.. ...

خداکنه اینبار بدجور داغونم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
[QUOTE=77613848]عزیزم تررررس براچی... ایشالا یدفعه ای برو آزمایش بده و بتا خوشگله رو برامون بیار😍🍀 ...

خخخخ...

نه عزیزم بحرف شیطون‌گوش نده... همون برو آزززز😍😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
رُفقا من امشب نوبت دکتر دارم...بریم ببینیم این فندقا رو کی باید بیاریم خونه😍 برام دعا کنید😙😗😘😍 ...

اوییییییی😉🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

ایشاله بزودی تشریف فرما بشن.....  خدا همراهت باشه .

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ببین ثمین جون هورمونات ریخته بهم ... چون مامان شدی..  از این حرفا میزنی😐😐😐 ایندفعه مامانی ...

الان دمپایی که خوبه با شلاقم بیوفتی به جونم آخ نمیگم.انقدر من اینبار درد کشیدم هم روحم داغونه هم جسمم.

به سلامتی عزیزم

صفحه پنج آدرسش و حتی کروکی مطبشو گذاشتم.... عزیزم روزای شنبه و یکشنبه و سه شنبه ها هست....

عزیزم الان زنگ زدم مطب گفت مریض ابن سینا رو اینجا نمیبینن حالا من الان بخوام برم مطب باید پرونده ام رو بگیرم ببرم از ابن سینا   گفت بهمن وقت میده  به نظرت من سه شنبه و برم این سینا باهاشون ویزیت بشم بعد وقت مطب بگیرم   بعد اینکه مطب خلوت تر از ابن سینا هست؟  

بعد قطع داروها یه هفته ای فکر کنم طول بکشه حالا کمیکمتر کمی بیشتر.... کی قطع کردی داروهاتو؟

چهارشنبه داروهارو قطع کردم,دوروز قبل از قطع داروها لک دیدم یبار یه روزم بعد از قطع داروها یبار دیگه لک دیدم.علت لک بینی چیه به نظرت عزیزم

بعد قطع داروها یه هفته ای فکر کنم طول بکشه حالا کمیکمتر کمی بیشتر.... کی قطع کردی داروهاتو؟

من چهارشنبه اخرین روز مصرف دارو بود,دو روز قبلش یعنی دوشنبه یبار لک دیدم پنج شنبه هم یبار ولی نمیدونم علت لک بینی چی هست؟