2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
منفي شدم 

امیدوارم دلت شاد بشه به زودی🌻🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
همون سوال شکست دی ان ای بود من ابن سینا پرونده دارم  با اون شرایط مورفو صفر و تعداد چهار تحرک ...

عزيزم بچه گنبد كاووسي؟

بهيچكس اجازه نميدم من رو به اين باور برسونه كه روياي بي ارزشي دارم😌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای عزیزم من خیلی خیلی خوشحالم میخواستم شما هم توی خوشحالیم شریک باشید من دیروز سونوی روز ه ...

ای جونم صنم جووون 😗😘

مبارکت باشه.. ایشالا تا آخررررش همینجوری شاد و شنگول پیش بری❣🌸🌻

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بچه ها از مرجان کسی خبر نداره ؟ قرار بود بره ان تی !

عزیزم چرا من خبر دارم....

دوستان پیگیر بودن ولی چون ازش اجازه نگرفته بودم چیزی نگفتم....

متاسفانه رشد متوقف شده بود و مجبور به سقط شد....

طفلک نخواسته بود جو شاد تاپیک پر غم بشه....

براش خیلی دعا کنین....

من تقمیم داشتم باز اگه دوستان پیگیر شدن بگم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها من صب رفتم دستشویی توی دستمالم کمی خونابه دیدم بسختی دیده میشد اومدم تو تخت یه شیاف گذاش ...

عزیزم منم روز یازده دوازده لک بینی داسگشتم البته واضحتر از چیزبگی که گفتی حتی یه شیافم برام اضافه کردن....

ولی شکر خدا الان دخترم خانومی شده واسه خودش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بازم منفي😔 بچه من چيكار كنم اين دفعه جواب بگيرم چه كارهايي بايد بكنم از ايمني دادم  به نظرتو ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم واست.....

ان شاءلله خدا با معجزش دلت شاد کنه.....

والا دکتر من معمولا دیدمماه قبل که ال دی هست خراش میده باز دقیقشو نمیدونم....

عزیزم چرا من خبر دارم.... دوستان پیگیر بودن ولی چون ازش اجازه نگرفته بودم چیزی نگفتم.... متاسفانه ...

سلام انا جون.ببخش من سوال داشتم.خونريزي سقط تا چه مدت ادامه داره؟از چند وقت بعدش ميشه ازمايش كامل داد كه هرمونا و داروها توش اثر نذاره؟ازمايش پرولاكتين رو هر چند وقت يكبار بايد تكرار كرد؟من همش فكر ميكنم نكنه پرولاكتينم بالا بود كه باعث سقط شد!دكتر برا من اين ازمايش رو ننوشته بود.مرداد ماه كه من رفتم برا جراحي پليپ يسري ازمايشا از ما گرفتن كه تا اخر هم به همون تكيه كردن.كه من اون روز چون يهويي شد عمل و نااشتا نبودن و پنج شش ساعت قبلش صبحانه خوردن.اين خوره افتاده بجونم.من اون روز به پرستارا گفتم ناشتا نيستم گفتن مهم نيست.من سه سال و نيم پيش كه ميخواستم طبيعي اقدام كنم ازمايش پرولاكتين داده بودم و طبيعي بود.هيچ وقت بهش فكر نكردم.الان احساس گناه ميكنم.كاش به دكتر گفته بودم.كاش خودم پيله شده بودم.كاش خودم حواسم بود😔😔😔

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
عزیزم والا تا یه حدی طبیعیه ولی در کل دکتر من درد زیاد میشد ایزوکسوپارین تجویز میکرد.... منیزیم هم ...

اين قرص براي چي هست ؟ تو نت سرچ كردم فقط تاپيك خودمون مياد بالا 

خودم ميگم نكنه جفتم پايين باشه 

چون وقتي ميچرخم باز درد ميكنه ميشينم دراز ميكشم خوبه 

عزیزم چرا من خبر دارم.... دوستان پیگیر بودن ولی چون ازش اجازه نگرفته بودم چیزی نگفتم.... متاسفانه ...

واااااااای

همون مرجانی که بندر عباس بود؟ 😥

خدایا چرا همه چی داره تبدیل میشه به کابوس!!

عزیزم منم روز یازده دوازده لک بینی داسگشتم البته واضحتر از چیزبگی که گفتی حتی یه شیافم برام اضافه کر ...

آنا جون ترشح قهوه‌ای داشتن نشونه اینه پریود دارم میشم ؟ یا اینکه کسی بوده که هم ترشح قهوه ای داشته باشه هم تستس مثبت شده باشه؟ من تو هیچ کدو از انتقالهام تا زمانی که داروهامو قطع نکردم پریود نشدم 

آرزویـے بکن ...
گوش ـهاے خدا پر از آرزوست و دستهایش پر از معجزه..
آرزویـے بکن ...
شاید کوچکترین معجزه اش بزرگترین آرزوے تو باشد.
....
تبریک میگم صنم جون.ان شالله ۸ تا جنین تپل مپل میشن داروهای این سری چه تفاوتی با قبل داشت چیکارا کر ...

مرسی عزیزم

از قبل از پریودم دارو داشتم.بعد از پری هم دوز داروهام کمتر از سریای قبل بود.حدود ۲ الی سه ماهم بود که مولتی ویتامینو این چیزا میخوردم

مرجانوآسمان منظورتونه؟؟ اول دوقلو باردار بود بعد شد يكى؟؟؟چند هفته اش بود؟؟

آخه چرا؟؟؟؟😢😢😢😢

خدایا شکرتتتتتتتت.... ایشالله همه شون بشن جنینای عالی واست عزیزم.... عزیزم ذخیرت چند بود؟

آنا جونم من خیلی خوشحالم.مرسی عزیزم

ذخیرم قبل از اینکه مراحل درمانو شروع کنم ۰/۷ بود تا الانم دو بار پانکچر داشتم این بار سوممه

واااااااای همون مرجانی که بندر عباس بود؟ 😥 خدایا چرا همه چی داره تبدیل میشه به کابوس!!

رويا جون سلام.خوبي عزيزم؟رويا جون روزي چند ميل استراديول داشتي گلم؟

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷