2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046488 بازدید | 684516 پست

ازمایش استرادیول مربوط ب ضخامت رحم میشه ؟ کیا آزمایش استرادیول انجام دادن ؟؟؟؟؟ لطفا

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
من کسی را درست نمیدونم ولی دوستان بودن اینجا دارو گرفتن و الان باردارم یا فرزندشون به دنیا اومده خود ...

عکس رنگی گرفتم گفتن سالمه سونوی رحم که میرم تا حالا چیزی نگفته  ،من شهرستان هستم ، به نظرتون با عکس رنگی سالم امکان داره این مشکل رو داشته باشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما من هفته پیش لکه بینی داشتم و بیمارستان بستری شدم دکتر آمپول اناکسی هپارین رو که میزدم قطع کرد الان یک هفته ست که آمپول رو نزدم ولی امروز متوجه یه لکه قرمز روی ساق پام شدم ممکنه تو پام لخته ایجاد شده باشه آخه من همچنان استراحتم و فقط برای دستشویی از جام پا میشم به نظرتون قرص آسپرین بخورم میترسم دوباره بیفتم به خونریزی

عزیزم من کلا آسپرین نداشتم بهم نمیساخت....

سلام آنا جان خوبي 

من ديشب يهو ااز درد زير شكم و كمرم بيدار شدم نتونستم بخوابم تا رفتم دستشويي به پهلو چپ خوابيدم  بهتر شدم خوابيدم 

ببخشيد صبح ك رفتم دستشويي ترشح كشدار داشتم و يكم ترشح آبكي اما بي بو بود 

تو نت زده بود خطري نداره تا بي بو و سفيد هست  

الان دردم خيلي كمه يعني اذيت نميشم 

حالا درد همراه با ترشح بد نيست يكم نگران شدم 

اتفاقا چند روز پيش ك مطب بودم در مورد دردم گفتم ب دكتر ك گفت تا لك و خونريزي نداشته باشي ايرادي نداره 

سلام دوستای عزیزم من خیلی خیلی خوشحالم میخواستم شما هم توی خوشحالیم شریک باشید

من دیروز سونوی روز هفتم برای سیکل پانکچرم بود و در کمال تعجیب ۸ تا فولیکول تپل مپل توی سایز تقریبا۱۴ الی ۱۵ داشتم

اینقدر ذوق کردم که همه توی مطب دکتر به وجد اومده بودند.میخواستم بپرم دکترمو ماچ کنم دیگه خجالت کشیدم    

روز ۱۱ هم گفت بیا برای تخمک گیری 

بچه هایی که منو میشناسند می دونند که ذخیره تخمکم پایینه

این بار سومم هست. دو بار قبل هر سری با اونهمه دارو فقط یه تخمک خوب داشتم.لطفا برام دعا کنید بقیه ی مراحلشم به خوبی پیش بره

@niva77    

@sm_pa    

عزیزم روز چندمته امروز؟کی ازمایش داری!

عزیزم من 13 روز پیش ای یو ای کردم بر خلاف میل خودم ،دکتر نذاشت میکرو کنم ......بعد از حدود پنج سال انتظار و دو تا سقط

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام دوستای عزیزم من خیلی خیلی خوشحالم میخواستم شما هم توی خوشحالیم شریک باشید من دیروز سونوی روز ه ...

الحمدالله....😍😍😍😍😍😍

انشاله مراحل بعدشم همینطور خدا دلتو شاد میکنه....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام خانما من هفته پیش لکه بینی داشتم و بیمارستان بستری شدم دکتر آمپول اناکسی هپارین رو که میزدم قطع ...

فکر نکنم...انشاله چیزی نیست...

...مگه خدایی نکرده پاهات ورم و درد داره؟

همونجور که دراز کشیدی پاهات  و انگشتات رو تکون بده.

عزیزم من 13 روز پیش ای یو ای کردم بر خلاف میل خودم ،دکتر نذاشت میکرو کنم ......بعد از حدود پنج سال ا ...

اره عزیزم.میدونم ای یو ای کردی..مگه چندروز بعد گفته ازمایش بده؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ممنون عزیز ، من هم برای انا جون و برای تک تک شما ارزوی بهترینها رو دارم ،من مشکل ایمنی ام حاد هستش ، ...

من خیلی تو این تاپیک قدیمی نیستم که کسی رو به خاطر بیارم اما این مشکلات باعث نازایی مطلق نمیشه فقط باید دکتر مناسبی انتخاب کنی که راه درست مقابله با این مشکل رو برات پیدا کنه

اره عزیزم.میدونم ای یو ای کردی..مگه چندروز بعد گفته ازمایش بده؟

دکتر چیزی نگفت.....اما من منتظر تاریخ پریودی هستم

مگه برای ای یو ایم میگن کی آز بده؟

سلام دوستای عزیزم من خیلی خیلی خوشحالم میخواستم شما هم توی خوشحالیم شریک باشید من دیروز سونوی روز ه ...

تبریک میگم صنم جون.ان شالله ۸ تا جنین تپل مپل میشن

داروهای این سری چه تفاوتی با قبل داشت

چیکارا کردی